Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Γιατί ανέβασε 12 ίδιες γυμνές φωτογραφίες

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Φωτιές» στο instagram και τους θαυμαστές της έβαλε η γνωστή τραγουδίστρια, καθώς πόσταρε νέες φωτογραφίες της, όπου ποζάρει τελείως γυμνή στον φακό.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρας βέβαια συνηθίζει γενικά να δημοσιεύει φωτογραφίες που… αφήνουν λίγα στη φαντασία, έχοντας εξηγήσει παλαιότερα πως «είναι άσχημες οι αντιδράσεις που υπάρχουν όταν μία γυναίκα είναι όμορφη και θέλει να… αποκαλυφθεί».

Αυτό ωστόσο που προκαλέσε προβληματισμό ήταν πως η διάσημη τραγουδίστρια δημοσίευε 12 πανομοιότυπες φωτογραφίες αν όχι την ίδια εικόνα αρκετές φορές. Αρκετοί μάλιστα από τους followers της στα σχόλιά τους εξέφρασαν την βαθύτατη ανησυχία τους για την 40χρονη ποπ σταρ και την κίνησή της.

«Αυτό το κορίτσι είναι άρρωστο, φωνάζει για βοήθεια», έγραψε ένας χρήστης στο σχόλιό του, ενώ κάποιος άλλος έγραψε: «Είμαι σίγουρη ότι η κηδεμονία έγινε για κάποιο λόγο».

Δείτε τις 12 γυμνές φωτογραφίες που ανέβασε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς:

 

View this post on Instagram

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)


 

 

 

 

 

Η φωτογραφίες αυτές είναι από τις διακοπές που είχε πάει η Η τραγουδίστρια Μεξικό τον σύντοφό της Σαμ Ασγκάρι.

Ένας άλλος follower θεώρησε ότι ο σύντροφός της και μέλλοντας πατέρας του παιδιού της θα έπρεπε να επέμβει και να τη συμβουλέψει να μην ανεβάσει αυτές τις φωτογραφίες. «Αν ο άντρας σου είχε σεβασμό για σένα δεν θα σε άφηνε ποτέ να δημοσιεύεις τα μισά πράγματα από αυτά που κάνετε! Αφήστε λίγο μυστήριο…», έγραψε στο σχόλιό του.

Υπενθυμίζουμε πως τον περασμένο Νοέμβριο, μετά από μια πολύκροτη νομική διαμάχη, η Μπρίτνεϊ πήρε ξανά τον έλεγχο των οικονομικών της, των ιατρικών και των προσωπικών της δεδομένων μετά από 13 χρόνια.

Έλαβε ένα κύμα υποστήριξης από τους φανατικούς θαυμαστές της, οι οποίοι τη βοήθησαν να ξεκινήσει το κίνημα «#FreeBritney», το οποίο θεωρείται ότι έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην απελευθέρωσή της από τον πατέρα της Jamie Spears.

Ωστόσο, ορισμένοι θαυμαστές της φαίνεται να ανησυχούν πλέον για τη συμπεριφορά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με κάποιον να γράφει: «Κάποιος άλλος εδώ ανησυχεί νόμιμα;».

Δείτε μερικά από τα ανησυχητικά σχόλια των θαυμαστών της

«Μπρίτνεϊ , είσαι καλά;»

«Πρέπει κάποιος να αναλάβει τα social media σου, γιατί είναι χάλια»

«Σε αγαπώ Μπρίτνεϊ, αλλά μου προκαλείς ανησυχία»

«Κανείς δεν θέλει να τα βλέπει αυτά, γι’ αυτό ακριβώς χρειάζεται ανθρώπους να την προσέχουν»

«Πραγματικά εύχομαι να σταματούσες να το κάνεις αυτό. Συνεχίζεις να αποδεικνύεις ότι υπάρχει αυτή η λίγο περίεργη αστάθεια», έγραψε ένας άλλος.

«Αρχίζω να σκέφτομαι ότι αυτοί που είχαν τον έλεγχο ίσως θα έπρεπε να είχαν παραμείνει στον έλεγχο…», έγραψε κάποιος άλλος.

Πηγή: eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρουσιάστηκε η νέα πεζοπορική διαδρομή της Χίου «Λιθί-Αγιάσματα», μία διαδρομή 92 χιλιομέτρων η οποία βρίσκεται πλέον στη φάση της οριστικής της ολοκλήρωσης. Δημοσιογράφοι από το...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Piaggio Style Center δημιούργησε ένα μοντέλο στο οποίο οι συλλέκτες έχουν ήδη στραμμένο το βλέμμα τους επειδή θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό για...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το δεύτερο μοντέλο που κατασκευάζεται στην πλατφόρμα Large Architecture της Mazda μετά το CX-60, το νέο CX-80 είναι το πιο ευρύχωρο αυτοκίνητο που διαθέτει...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Kosmocar- Volkswagen παρουσιάζει τα “Volkswagen Deals” και καθιστά την απόκτηση κάθε ετοιμοπαράδοτου μοντέλου Volkswagen πιο εύκολη από ποτέ. Με το πρόγραμμα “Volkswagen Deals”,...

Advertisement