Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Βρισηίδα Ανδριώτου: Από τα κολλητιλίκια με την Τούνη στο Survivor

Από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του Survivor, η Βρισηίδα Ανδριώτου έχει αποκτήσεις φανατικούς οπαδούς αλλά και haters καθώς είναι από τις προσωπικότητες που είτε θα λατρέψεις είτε θα μισήσεις.

Το κορίτσι από τη Θεσσαλονίκη, βέβαια, μάς έχει συνηθίσει στο να τραβά τα βλέμματα αφού από τότε που έκανε την εμφάνισή της στην TV και το Instagram… δεν σταμάτησε να απασχολεί.

Για όσους δεν θυμούνται, η Βρισηίδα συστήθηκε το 2018 μέσα από το My style rocks, το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ. Εκεί, η νεαρή Βρισηίδα ήρθε αρκετές φορές αντιμέτωπη με τα σχόλια των κριτών, αλλά και τις παρατηρήσεις για τις στιλιστικές της επιλογές.

 

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ξεκινά η έντονη ενασχόλησή της με το Instagram. Μεταμορφώνεται σε Instagrammer και δεν σταματά να ενημερώνει το κοινό για ό,τι της αρέσει και της συμβαίνει. Σε κάθε της ανάρτηση δεν σταματά να δείχνει πόσο καλή φίλη είναι με την Ιωάννα Τούνη μέχρι που έρχεται η μεγάλη ανατροοπή.

Πριν λίγους μήνες, η Ιωάννα Τούνη δέχεται απανωτές ερωτήσεις και μηνύματα για τους λόγους που δεν την βλέπουμε πλέον δίπλα στην κολλητή της. Η εντυπωσιακή Θεσσαλονικιά απαντά δημοσίως κάνοντας σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram.

«Δεν μαλώσαμε… Την ξέκοψα οριστικά και αμετάκλητα! Μπορώ να συγχωρήσω πολλά πράγματα στους ανθρώπους που αγαπάω, όχι όμως και τα ψέματα, την αχαριστία, την κοροϊδία και την διπροσωπία. Η “κολλητή” μου, λοιπόν, έπαψε να είναι κολλητή μου, όταν αποφάσισε να πάει για μπανάκι στην πισίνα γνωστού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης με τον άνθρωπο που βρίσκομαι σε δικηγόρους για το “ροζ βίντεο”. Ναι! Καλά κατάλαβες… Η “κολλητή” μου, με αυτόν που ήθελε να μου κάνει κακό και να με ξεφτιλίσει στο πανελλήνιο! Εννοείται πως παράλληλα μου είπε ψέματα πως “τον συνάντησε τυχαία και σηκώθηκε και έφυγε αμέσως”! Αλλά για καλή μου τύχη η Θεσσαλονίκη είναι χωριό και όλα μαθαίνονται», ήταν το κείμενο της Ιωάννας Τούνη.

Μερικές εβδομάδες αργότερα και κατά τη συμμετοχή της σε διαγωνισμό ομορφιάς, η Βρισηίδα Ανδριώτου ρωτήθηκε για το τέλος της φιλίας της με την Ιωάννα Τούνη. «Δεν θεωρώ σωστό να κάτσουμε να ασχοληθούμε… Δεν με αφορά ότι έχει γίνει… Είναι κάτι προσωπικό μας, δεν θεωρώ σωστό να το συνεχίσουμε. Είναι κάτι που με στενοχωρεί. Θέλω ο κόσμος να με ξέρει για τα επαγγελματικά μου, για την εξέλιξή μου και όχι για τα προσωπικά μου. Προχωράω παρακάτω. Κάνω νέες φίλες και όλα είναι τέλεια», είχε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.

Η συμμετοχή σε διαγωνισμούς ομορφιάς & το ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο 

Μεταξύ των άλλων, η Βρισηίδα Ανδριώτου εκπροσώπησε την Ελλάδα στον κορυφαίο παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς «The Miss Globe 2021», που πραγματοποιήθηκε στην Αλβανία. Επιστρέφοντας από την Αλβανία η εντυπωσιακή Βρισηίδα ως εστεμμένη των Εθνικών Καλλιστείων GS HELLAS για τη χώρα μας, έφερε στις αποσκευές της, δύο μεγάλες διακρίσεις και αυτές ήταν: Το στέμμα της The Miss Talent Globe 2021 και τη θέση της 1st Runner Up ως The Miss Bikini Globe 2021.

Λίγο καιρό μετά, ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες του Survivor. Η νεαρή καλλονή έχει συμπληρώσει τέσσερις μήνες στο ριάλιτι επιβίωσης, διαψεύδοντας όσους έλεγαν ότι δεν θα αντέξει!

Πηγή: eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο, ο Σύλλογος Διδασκόντων και σύσσωμη η μαθητική κοινότητα του Πρότυπου ΕΠΑ.Λ ΤΣΑΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΤΕΕΝΣ) εκφράζουν τη βαθειά τους...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Πιο συγκεκριμένα, το θερινό PremiumContact 7 βρέθηκε στην κορυφή ανεξάρτητων δοκιμών από περιοδικά αυτοκινήτου στη Μεγάλη Βρετανία, στη Σκανδιναβία και στην Πολωνία. Οι αξιολογήσεις...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

“Η εξυπηρέτηση εφήμερων πολιτικών συμφερόντων δεν είναι σωστό να αποκρύπτει τις μακροπρόθεσμες απώλειες”, αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωσή της η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής για...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Με το DS 3 Hybrid, οι πελάτες της DS Automobiles μπορούν να επωφεληθούν από την αυτοφορτιζόμενη υβριδική τεχνολογία, αφού σε σύγκριση με έναν βενζινοκινητήρα,...

Advertisement