Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Γουίλ Σμιθ: Η αστυνομία επισκέφθηκε το σπίτι του – Δείτε τι συνέβη

Σερίφηδες του Λος Άντζελες εθεάθησαν να επισκέπτονται το σπίτι του Γουίλ Σμιθ την Τρίτη, δύο ημέρες αφότου ο ηθοποιός χαστούκισε τον Κρις Ροκ επί σκηνής, κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των Όσκαρ του 2022.

Φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το Splash News δείχνουν ένα περιπολικό να εισέρχεται στον κήπο της έπαυλης του Γουίλ Σμιθ στο Καλαμπάσας του Λος Άντζελες, περίπου στις 2:40 μ.μ. (τοπική ώρα) της Τρίτης.

Η Λιζέτ Σάλκον, εκπρόσωπος του Τμήματος Σερίφη του Λος Άντζελες, αποκάλυψε στο Page Six τον λόγο της επίσκεψης του περιπολικού στην οικία Σμιθ: Σύμφωνα με την ίδια, η αστυνομία εκλήθη στο σημείο από την ίδια την οικογένεια Σμιθ – ή κάποιον γείτονά τους- καθώς ένα drone άγνωστης προέλευσης εθεάθη να πετά πάνω από τα σπίτια τους.

«Στείλαμε ένα περιπολικό για να διαπιστώσει αν το drone ανήκε σε κάποιο παπαράτσι, και γενικώς για να δει τι συνέβαινε», εξηγεί η Σάλκον. «Όταν έφτασαν εκεί οι βοηθοί Σερίφη, το drone είχε εξαφανιστεί», προσθέτει.

Η στιγμή που ο Γουίλ Σμιθ χαστούκισε τον Κρις Ροκ στην σκηνή των Όσκαρ αιφνιδίασε τους πάντες και έγινε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα σε όλο τον κόσμο. Αφορμή της υπόθεσης υπήρξε ένα αστείο που έκανε ο Ροκ για τα μαλλιά της συζύγου του Γουίλ Σμιθ, Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, η οποία έχει τριχόπτωση λόγω του ότι πάσχει από αλωπεκία.

Ο Σμιθ απολογήθηκε χθες στον Ροκ για το χαστούκι, ωστόσο όλοι περιμένουν με αγωνία να δουν αν ο Ροκ θα πάει την υπόθεση παραπέρα, με κάποια καταγγελία κατά του συναδέλφου του.

«Τα αστεία σε βάρος μου είναι μέρος της δουλειάς, αλλά ένα αστείο για την ιατρική κατάσταση της Τζέιντα ήταν υπερβολικό για μένα και αντέδρασα συναισθηματικά», είπε ο Γουίλ Σμιθ στην απολογία του.

«Θα ήθελα να σου ζητήσω δημόσια συγγνώμη, Κρις. Ήμουν εκτός εαυτού και έκανα λάθος. Ντρέπομαι και οι πράξεις μου δεν ήταν ενδεικτικές του άντρα που θέλω να είμαι. Δεν υπάρχει χώρος για βία σε έναν κόσμο αγάπης και καλοσύνης», συμπλήρωσε.

Η Ακαδημία των Όσκαρ καταδίκασε επίσης το περιστατικό, μέσα από τα social media. Ανακοίνωσε επίσης ότι διενεργείται σχετική έρευνα:

«Έχουμε ξεκινήσει επίσημα μια έρυνα γύρω από το περιστατικό και θα διερευνήσουμε περαιτέρω ενέργειες και συνέπειες σύμφωνα με τους Καταστατικούς μας Κανόνες, τα Πρότυπα Δεοντολογίας και τη νομοθεσία της Καλιφόρνια», είπε.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο δεύτερος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross, στα Τρίκαλα, με 195 συμμετοχές και πλήθος κόσμου – παρότι η βροχή που προηγήθηκε...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Ford Pro αποκάλυψε μια νέα επιλογή για το E-Transit με μπαταρία Extended Range, ενισχύοντας τις δυνατότητες του δημοφιλέστερου μεγάλου ηλεκτρικού van της Ευρώπης,...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η φιλοσοφία “form follows function” της AC Schnitzer, σύμφωνα με την οποία τα βελτιωτικά αξεσουάρ είναι κυρίως λειτουργικά και αποτελεσματικά, εκτός από ιδιαίτερα εντυπωσιακά,...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στον Κωνσταντίνο Π. Καβάφη (Αλεξάνδρεια, 1863-1933) θα είναι αφιερωμένη η 14η ποιητική συνάντηση La Forza della Poesia που θα πραγματοποιηθεί 4-12 Μαΐου 2024, στην...

Advertisement