Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Στα «μαχαίρια» η Μπρίτνεϊ Σπίαρς με την μικρή της αδερφή: «Λυπάμαι που δεν είχα τη δύναμη να σε χαστουκίσω»

Μια άγρια κόντρα εξακολουθεί να υπάρχει ανάμεσα στην Μπρίτνεϊ Σπίαρς και την μικρότερη αδελφή της, Τζέιμι Λιν, με την 40χρονη Αμερικανίδα ποπ σταρ να κάνει λόγο για αρκετές δυσάρεστες οικογενειακές στιγμές.

Σε νέα ανάρτησή της στο Instagram, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μιλά για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε μετά τον χωρισμό της από τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, ενώ αισθανόταν ότι δεν είχε καμία υποστήριξη από την οικογένειά της. Η διάσημη Αμερικανίδα ποπ σταρ φαίνεται επίσης να υπονοεί ότι η μικρής της αδερφή ήταν πάντα η «χαϊδεμένη» της οικογένειας, και ότι η Τζέιμι Λιν εξασφάλισε έναν σημαντικό ρόλο στην τηλεόραση πιθανότατα χάρη στην ίδια την Μπρίτνεϊ.

Η 40χρονη τραγουδίστρια δεν παρέλειψε επίσης να αναφερθεί και στη μητέρα της, στην οποία καταλογίζει αδιάφορη στάση όταν η ποπ σταρ επέστρεψε στο σπίτι της το 2002 μετά τον χωρισμό με τον τότε αγαπημένο της, Τζάστιν Τίμπερλεϊκ.

«Γύρισα σπίτι και βρήκα την Τζέιμι Λιν στον καναπέ να παρακολουθεί τις τηλεοπτικές εκπομπές της μετά τον χωρισμό μου με τον Τζάστιν… Αισθανόμουν σαν φάντασμα εκεί μέσα!!! Είχα δουλέψει σκληρά όλη μου τη ζωή και δεν ήξερα πώς ήταν να με σερβίρει η μαμά μου… να κάθομαι και να με σερβίρει μιλκ σέικ σοκολάτας με τέλεια θρυμματισμένο πάγο και χοντρούς κόκκους ζάχαρης. Στο μεταξύ η 12χρονη αδελφή μου καθόταν και έβλεπε τηλεόραση για ώρες και μετά πήγαινε να ξαπλώσει στο φουσκωτό στρώμα στην πισίνα. Είχα σοκαριστεί επειδή η δική μου ζωή δεν ήταν ποτέ έτσι», αναφέρει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, στην ανάρτησή της στο Instagram. Για πολλά χρόνια η οικογένεια του Τζάστιν ήταν η μόνη [οικογένεια] που είχα γνωρίσει. Τα πράγματα όμως είχαν πλέον αλλάξει και η Τζέιμι Λιν είχε ρόλο σε μια καινουργια εκπομπή στο Nickelodeon… Θυμάμαι μόνο να λέω “Πώς στην ευχή μια 12χρονη πήρε τέτοιο ρόλο;” Χμμμ… Εμένα πάντως δεν μου σέρβιραν ποτέ το παγωμένο σοκολατένιο ποτό μου. Ξέρω, θα πείτε ότι είχα πλέον μεγαλώσει. Αλλά ίσως χρειαζόμουν λίγη υποστήριξη», προσθέτει.

Στη συνέχεια η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αναφέρεται στους πρόσφατους ισχυρισμούς της μικρής της αδερφής της, ότι όταν ήταν μικρή η Τζέιμι Λι έβλεπε την ποπ σταρ απίστευτα τρομαγμένη. Είχε αναφέρει μάλιστα μάλιστα ότι κάποτε είχε κλειδωθεί με την ίδια (που ήταν παιδί ακόμη) μέσα σ’ ένα δωμάτιο, κρατώντας ένα μαχαίρι.

«Με είχαν βγάλει στο εξώφυλλο του People… Ερχόταν κόσμος [σπίτι] και όπως είπε η Τζέιμι Λιν φοβόμουν! Φυσικά!! Η μαμά μου έπαιρνε φάρμακα για τον πόνο και δεν μπορούσε καν να συζητήσει κανονικά. Είχε χωρίσει με τον μπαμπά μου και δεν ήταν καθόλου στα καλά της! Τη θυμάμαι να κάθεται [ξαφνικά] στο πάτωμα στη μέση μιας συζήτησης και δεν ξανασηκώθηκε…. Και λυπάμαι, Τζέιμι Λιν, που δεν είχα τη δύναμη να κάνω τότε αυτό που έπρεπε… να χαστουκίσω εσένα και τη μαμά στα μούτρα!», λέει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρουσιάστηκε η νέα πεζοπορική διαδρομή της Χίου «Λιθί-Αγιάσματα», μία διαδρομή 92 χιλιομέτρων η οποία βρίσκεται πλέον στη φάση της οριστικής της ολοκλήρωσης. Δημοσιογράφοι από το...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Piaggio Style Center δημιούργησε ένα μοντέλο στο οποίο οι συλλέκτες έχουν ήδη στραμμένο το βλέμμα τους επειδή θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό για...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το δεύτερο μοντέλο που κατασκευάζεται στην πλατφόρμα Large Architecture της Mazda μετά το CX-60, το νέο CX-80 είναι το πιο ευρύχωρο αυτοκίνητο που διαθέτει...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Kosmocar- Volkswagen παρουσιάζει τα “Volkswagen Deals” και καθιστά την απόκτηση κάθε ετοιμοπαράδοτου μοντέλου Volkswagen πιο εύκολη από ποτέ. Με το πρόγραμμα “Volkswagen Deals”,...

Advertisement