Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Κατερίνα Λέχου: Ενηλικιώθηκα στα 35 μου, συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες

Η αγαπημένη ηθοποιός Κατερίνα Λέχου σε μία από τις σπάνιες και ιδιαίτερα αποκαλυπτικές της συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη», με την Ελένη Μενεγάκη, μίλησε για όλα.

Η ηθοποιός Κατερίνα Λέχου, σε μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη, μίκλησε για όλα. Η γνωστή ηθοποιός θεωρεί πως η σχέση με την οποία έχει γεννηθεί και μεγαλώσει κανείς παίζει σημαντικό ρόλο.

Η σχέση της με τη μεγάλη της αδερφή είχε ανταγωνισμό κάποτε, όπως λέει η ίδια.

«Προσπαθούσα να είμαι η αγαπητή, να είμαι η αγαπημένη της. Τώρα η σχέση μας είναι ένα ποίημα, κατακτήθηκε όμως με κόπο και πόνο».

Το κοινό στοιχείο με τις αδερφές της ήταν η έλλειψη αυτοπεποίθησης, είπε τονίζοντας την ευθύνη των γονιών σε αυτό.

«Όλα μου συμβαίνουν καθυστερημένα στη ζωή μου. Δυσκολεύτηκα πολύ να απογαλακτιστώ. Ενηλικιώθηκα στα 35, συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες», είπε η ηθοποιός.

Η Κατερίνα Λέχου ασχολείται όσο της επιτρέπεται με το wine bar του συζύγου της, ενώ για τη σχέση της δήλωσε: «Έχω ανάγκη από απόλυτη διαύγεια στη σχέση μου. Άλλωστε στο βάθος του χρόνου όλα βγαίνουν στην επιφάνεια».

Στο παρελθόν, η Κατερίνα Λέχου δεν ήθελε με τίποτα να συγκατοικήσει, ενώ δήλωσε πως οι άνθρωποι όταν είναι υπό πίεση δεν μπορούν να κρυφτούν συνήθως.

«Είναι ωραίο να το μοιράζεσαι, δεν είναι κακό να παραδεχτούμε ότι ζηλέψαμε. Η συγκατοίκηση τελικά μου προσφέρει ζεστασία, όπως και το σκυλί μου, που με περιμένει να γυρίσω σπίτι. Για μένα είναι σαν ένας άνθρωπος», είπε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Πιο αισιόδοξος μετά την επίσκεψη του κ. Ταχιάου  Ταχιάος: Όλοι οι φορείς της Χίου να συμπράξουν στην εκτέλεση των έργων Επίσκεψη στα μεγάλα...

ΧΙΟΣ

Επιστολή προς τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Ταχιάο έστειλε ο Δικηγορικός Σύλλογος Χίου με αφορμή την επίσκεψή του στο νησί της Χίου. Αναλυτικά...

ΧΙΟΣ

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τους  εργολάβους  ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να επιτρέψει πλέον καμία ολιγωρία στα υπό εκτέλεση έργα στο νησί της Χίου, έστειλε...

ΧΙΟΣ

Σε συνέχεια των επιτυχημένων δεντροφυτεύσεων που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο τρίμηνο, το Κοινωφελές Ίδρυμα “Μαρία Τσάκος”– Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης, προχωρά στην τέταρτη...

Advertisement