Συγκλονίζει η Αλεξανδράκη: «Έχω βίντεο που κλωτσάνε τον αδερφό μου και του πετάνε πέτρες» - Χιακός Λαός - XiakosLaos.gr
Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Συγκλονίζει η Αλεξανδράκη: «Έχω βίντεο που κλωτσάνε τον αδερφό μου και του πετάνε πέτρες»

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Μίλησε για το bullying που δέχεται το ετεροθαλής αδερφός της, ενώ στη συνέχεια μίλησε για το τηλεφώνημα από τη διευθύντρια του σχολείου.

Καλεσμένη στην Ιωάννα Μαλέσκου και την εκπομπή «Love it» βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (8/12) η Δήμητρα Αλεξανδράκη η οποία εξομολογήθηκε ότι ο ετεροθαλής αδερφός της δέχεται λεκτική και σωματική βία από άλλα παιδιά.

«Έχω έναν ετεροθαλή αδερφό από τον πατέρα μου. Μετακόμισαν στην Κρήτη και το παιδί δέχεται άσχημη λεκτική αλλά και σωματική βία από τα υπόλοιπα παιδιά. Έχουμε ζητήσει παράλληλη στήριξη. Αφήνουν ένα παιδί με ένα πιο ιδιαίτερο και κλειστό χαρακτήρα να μπαίνει στο περιθώριο. Επειδή λοιπόν, κάνουν παρέα οι καθηγητές με τους γονείς των παιδιών καλύπτουν το γεγονός και μόνο μία ψυχολόγος παραδέχτηκε ότι ο Αντώνης δέχεται πειράγματα συνέχεια. Έφτασε μία μέρα στο σπίτι με σκισμένο παντελόνι και χτυπημένο γόνατο. Έχω βίντεο στα χέρια μου που τον κλωτσάνε και του πετάνε πέτρες. Αυτός ο τόπος έχει γεμίσει αίμα από νέα παιδιά. Φτάνει!» εξομολογήθηκε η Δήμητρα Αλεξάνδρακη.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η διευθύντρια του σχολείου θα μιλήσει με δικηγόρο μετά την αποκάλυψη για το bullying
Λίγη ώρα μετά την εξομολόγησή της, η Δήμητρα Αλεξανδράκη δημοσίευσε μια σειρά από intagram stories στα οποία ανέφερε πως ένας γονιός από το σχολείο του αδερφού της, ενόχλησε τη μητέρα της στη δουλειά για να ζητήσει εξηγήσεις, ενώ η δασκάλα του ίδιου σχολείου απειλεί ότι θα πάει σε δικηγόρο επειδή το μοντέλο μίλησε δημόσια γι΄αυτό το θέμα.

«Την ώρα που ήμουν στην εκπομπή, μου ήρθε μήνυμα από τη μητέρα μου που μου έλεγε ότι πήγε ένας γονιός, ένας μπαμπάς, να της βάλει χέρι, να τη μαλώσει γιατί βγήκα και μίλησα για το θέμα δημόσια. Η μητέρα μου ήταν στη δουλειά και πήγε και την ενόχλησε στη δουλειά της. Δεύτερον, η διευθύντρια παίρνει τηλέφωνο και λέει θα μιλήσει με δικηγόρο.

Τόσο καιρό για να βοηθήσετε αυτά τα παιδιά κάποια τέτοια κίνηση δεν την κάνατε. Από τη στιγμή όμως που ακούσατε το θέμα και βγήκε στη δημοσιότητα, κοιτάξατε πάλι πως θα το καλύψετε, όχι πως θα το φτιάξετε. Επειδή λέτε και μιλάτε για δικηγόρους, εδώ είμαι και περιμένω οτιδήποτε. Εγώ δεν ανέφερα ονόματα, αν θέλετε να σας μάθει ο κόσμος προχωρήστε» είπε εκνευρισμένη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Ψυχρό κύμα θα πλήξει σήμερα, Τρίτη, τη χώρα μας, ενώ θα ακολουθήσει και ένα δεύτερο, πιο ισχυρό στο τέλος της εβδομάδας με κύρια χαρακτηριστικά...

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Η Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ανακοινώνει την έναρξη υποβολής των αιτήσεων χρηματοδότησης, για τη 2η Φάση...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μηνύματα με πολλαπλούς αποδέκτες εστάλησαν κατά την χθεσινή μεγάλη ανοιχτή ομιλία του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, και Βουλευτή Χίου με τη Νέα Δημοκρατία, Νότη...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώθηκε ότι σε όλους τους αγώνες Κυπέλλου Ελλάδας, συμπεριλαμβανομένου του τελικού, θα γίνει χρήση της τεχνολογίας VAR και γραμμής...