Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Ο Νίκος Καρβέλας θα γίνει για τρίτη φορά μπαμπάς! Η σύντροφός του έγκυος στον πέμπτο μήνα

Σε λιγότερο από τέσσερις μήνες, σύμφωνα με την εκπομπή Open Weekend, ο Νίκος Καρβέλας θα γίνει για τρίτη φορά πατέρας, ακόμα ενός αγοριού!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, η σύντροφος του 70χρονου μουσικοσυνθέτη των επιτυχιών Ελένη Φερεντίνου η οποία είναι μόλις 31 ετών, διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και πρόκειται να φέρει στον κόσμο ένα αγοράκι.

To ζευγάρι είναι μαζί περίπου δύο χρόνια και η νέα σύντροφος του Νίκου Καρβέλα διατηρεί άψογες σχέσεις με τις άλλες δύο πρώην συζύγους του, την Άννα Βίσση και την Αννίτα Πάνια.

Φυσικά, με τον ερχομό του μωρού, ο Νίκος Καρβέλας θα γίνει τρίτεκνος αφού ήδη έχει την κόρη του Σοφία από τον γάμο του με την Άννα Βίσση και τον Ανδρέα από τον γάμο του με την Αννίτα Πάνια.

Το ζευγάρι κρατάει χαμηλούς τόνους τόσο σε ό,τι αφορά τη σχέση του όσο και σε ό,τι έχει να κάνει με την ευχάριστη εξέλιξη στη ζωή του. Φυσικά αναμένουν με πολλή χαρά και οι δύο τον ερχομό του μωρού τους και καρπό του έρωτά τους που έχουν καταφέρει από κοινού να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Έλενα Φερεντίνου είναι τραγουδίστρια και μάλιστα ο Νίκος Καρβέλας της είχε γράψει το 2019, λίγο καιρό μετά τη γνωριμία τους το τραγούδι με τίτλο «Δεν πάει καλά το παιδί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα, ιεροπρέπεια και σύμφωνα με την μακραίωνη εκκλησιαστική παράδοση και τάξη εορτάσθηκε στο Κέντρο της Ορθοδοξίας η Λαμπροφόρος Ανάσταση του Κυρίου. Η...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν με την Άννα Παναγιωτοπούλου ή θεωρούν ότι συναντήθηκαν κάπου στο ανάμεσα σκηνής-οθόνης και πανιού, ένοιωσαν την ανάγκη να μοιραστούν κάποιες...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

«Η Εκκλησία μάς μαθαίνει πώς να νικούμε τον θάνατο», υπογραμμίζει ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος, στο εγκύκλιο μήνυμά του για το Άγιο Πάσχα...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Άννα Παναγιωτοπούλου, γράφοντας κείμενα με τον Σταμάτη Φασουλή και τον Λάκη Λαζόπουλο, χάρισε στην ΕΡΤ και το «θέατρο της Δευτέρας», ίσως τη μοναδική...

Advertisement