Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Χώρισαν για 3η φορά! Διέγραψε τις κοινές φωτό τους και τον έκανε unfollow ανήμερα της γιορτής του!

Τρίτη και… φαρμακερή φαίνεται πως είναι αυτή η φορά που το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι δίνει τέλος στη σχέση του και μάλλον τώρα είναι και οριστικό.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Φιντιρίκο και την Κατερίνα Δαλάκα που μας έχουν πλέον κάνει να αρχίσουμε να συνηθίζουμε στα on και offs της σχέσης τους.

Το ζευγάρι που όταν ήταν μαζί μάς άφηνε να δούμε όμορφες ευτυχισμένες τους στιγμές από εξόδους τους ή από αποδράσεις τους, πλέον είναι χωριστά και φυσικά κανείς δεν γνωρίζει τον λόγο.

Εκείνο όμως που γνωρίζουν καλά όσοι τους έχουν συναναστραφεί, είναι πως δεν έπρεπε εξαρχής να επανασυνδεθούν. Τουλάχιστον αυτό ψιθυρίζει ο φιλικός τους κύκλος που τους ζούσε σε καθημερινό επίπεδο, σύμφωνα με το Breakfast@star.Σε σπάνια συνέντευξή του προ ημερών, ο Δημήτρης Φιντιρίκος είχε πει για εκείνη:

«Η Κατερίνα είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζω χρόνια, μου είναι οικείος. Την αγαπάω. Ο αδελφός της είναι καλός μου φίλος, η οικογένειά της με έχει φιλοξενήσει. Έχουμε και τους καβγάδες μας βέβαια, γιατί έχουμε διαφορετική στάση ζωής σε κάποια θέματα και μας φέρνει αντιμέτωπους. Η Κατερίνα είναι μια αθλήτρια με διαφορετικά ερεθίσματα και στόχους, εγώ είμαι ένας επιχειρηματίας με άλλο χαρακτήρα και άλλους στόχους. Η επανασύνδεσή μας έγινε γιατί η απουσία της ήταν αισθητή τους μήνες που μεσολάβησαν.

Μου έλειπε η αίσθηση του σπιτιού, της οικογένειας που είχα μαζί της γιατί, όπως σου είπα, μεγάλωσα χωρίς την οικογένειά μου. Δεν μου έλεγαν κάτι οι εφήμερες σχέσεις, δεν μπορούσα να ταξιδέψω μαζί τους, να κάνω συζητήσεις. Με την Κατερίνα γνωριζόμαστε έξι χρόνια, έχουμε περάσει σχεδόν δύο χρόνια μαζί, γνωρίζει ο ένας τα θετικά και τα αρνητικά του άλλου. Ουσιαστικά τώρα είμαστε σε μια φάση που και οι δύο προσπαθούμε να διορθώσουμε τα ελαττώματά μας. Ο χρόνος θα δείξει πώς θα εξελιχθεί αυτή η σχέση.

Από πολύ μικρός ήθελα να γίνω πατέρας. Ο θεσμός του γάμου δεν μου λέει κάτι, ένα χαρτί είναι. Τα δύο χρόνια που συζούσαμε με την Κατερίνα ένιωθα παντρεμένος. Ένα χαρτί δεν μπορεί να σε κρατήσει από μόνο του, δεν σου βάζει τα όρια. Η αγάπη είναι αυτό που έχει μόνο σημασία. Η Κατερίνα δεν σταμάτησε ποτέ να είναι παρούσα, έστω και από μακριά. Ακόμα και όταν ήμασταν χωρισμένοι ξέρω ότι με νοιαζόταν. Όπως άλλωστε τη νοιαζόμουν και εγώ. Λόγω του χαρακτήρα μου και επειδή συγχωρώ τους ανθρώπους, διατηρώ αισθήματα για αυτούς που πέρασαν από τη ζωή μου. Για την επανασύνδεσή μας, το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι είναι πιο δυνατά αυτά που μας ενώνουν παρά αυτά που μας χωρίζουν».

Και πριν προλάβει να “δέσει” αυτή η επανασύνδεση, γινόταν και πάλι χωρισμός αφού το ζευγάρι, σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή πήρε την απόφαση να δώσει τέλος στη σχέση του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια του έργου «Βελτίωση Ασφαλείας Οδών Δήμου Χίου», θα ξεκινήσει εργασίες στις παρακάτω οδούς: Α) Τμήμα της οδού...

ΧΙΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ 27-28/4/2024 SATURDAY – SUNDAY 27-28/4/2024 ΚΑΡΥΕΣ ΧΙΟΣ – KARIES VILLAGE CHIOS  Ημέρα  Δράση  Ώρα  Τοποθεσία Πέμπτη 25/4/2024  Συνέντευξη Τύπου  12:00  Αίθουσα...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση ΠΕΣ-ΝΑΤ Χίου για την εργατική Πρωτομαγιά Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαβάσαμε την απόφαση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (Π.Ν.Ο) και των Ναυτεργατικών Σωματείων για την...

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει ο Σταύρος Παπαγιαννάκης Σήμερα, θα διερευνήσουμε ένα θέμα που αγγίζει τα βάθη της ανθρώπινης ψυχής και του πνεύματος: την Ανάσταση του Κυρίου και...

Advertisement