Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

GNTM: Έξαλλος ο κόσμος στο Twitter με όσους πέρασαν στο ID Catwalk και τις χαμένες wild cards

Την ερχόμενη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη δοκιμασία του bootcamp στο GNTM.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (21/9) του GNTM 4 πραγματοποιήθηκε η τελευταία οντισιόν των επίδοξων μοντέλων, ενώ περάσαμε και στην πρώτη φάση του bootcamp, που ήταν το ID Catwalk. Στη φάση αυτή, έπρεπε ο κάθε διαγωνιζόμενος να κάνει πασαρέλα, φέρνοντας στους κριτές το δικό του προσωπικό στυλ και χαρακτήρα, συνδυάζοντάς το πάντα με το μοντέλο που έχει μέσα του.

Η επιλογή για αυτούς που θα περνούσαν στην επόμενη φάση ήταν αρκετά δύσκολη με τους κριτές να παίρνουν την τελική απόφαση. Τόσο τα αγόρια, όσο και τα κορίτσια που πέρασαν στην επόμενη φάση του bootcamp ήταν αρκετά εντυπωσιακά, με την κριτική επιτροπή να αναφέρει πως φέτος το επίπεδο είναι πολύ υψηλό κι έχει επιλέξει τους καλύτερους.

Οι wild cards που πήγαν… χαμένες

Από το περσινό GNTM μπήκε στο παιχνίδι η wild card. Κάθε κριτής έχει μία από αυτές τις κάρτες, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν πιστεύουν και θέλουν πολύ κάποιον διαγωνιζόμενο, ο οποίος όμως δεν έχει καταφέρει να περάσει στην επόμενη φάση.

Η Ζενεβιέβ ήταν η πρώτη που έδωσε την wild card της στην οντισιόν της Εμμανουέλας. Όταν η Ζενεβιέβ της έκανε λόγο για το make over και την πιθανότητα να της αλλάξει τα μαλλιά της, εκείνη ξέσπασε σε δάκρυα μιλώντας για το πρόβλημα ανορεξίας που είχε αντιτωπίσει.

Λίγο προτού η παίκτρια αποχωρήσει, η Ζενεβιέβ αποφάσισε να της δώσει τη wild card της και να της δώσει την ευκαιρία να τη δει στην επόμενη φάση του ριάλιτι μοντέλων.
Ο Άγγελος Μπράτης έδωσε δεύτερος την κάρτα του στη Δομινίκη. Η κοπέλα που είναι πρωταθλήτρια στο παγκράτιο, αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο modelling, ωστόσο δυσκολεύτηκε πολύ όταν ήρθε η ώρα να ποζάρει. Η αθλήτρια συγκινήθηκε και έβαλε τα κλάματα θεωρώντας αποτυχία την οντισιόν της, με τον Άγγελο Μπράτη που είχε εντυπωσιαστεί, να της δίνει την κάρτα του.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε τη Δευτέρα (20/9) εμφανίστηκε ο Γιάννης Ψιψιλής. Ο μελαχρινός νεαρός συγκίνησε και εντυπωσίασε τους κριτές με την ιστορία του, όμως πήρε δύο αρνητικές και δύο θετικές ψήφους. Ωστόσο η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είδε κάτι ενδιαφέρον στο αγόρι αυτό και αποφάσισε να του δώσει τη wild card της, προκειμένου να τον δει στο id catwalk.

Ο Δημήτρης Σκουλός έδωσε τη wild card του στην τελευταία οντισιόν του Greece’s Next Top Model 4. H Σταματίνα Μυτιληναίου εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές όλο νάζι και μπρίο, όμως αυτά δεν ήταν αρκετά για να της δώσουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Λίγο πριν αποχωρήσει ζήτησε από τον Δημήτρη Σκουλό τη wild card του. Εκείνος αρχικά αρνήθηκε, όμως η Σταματίνα τον έπεισε ότι το θέλει πολύ και κάπως έτσι πέρασε στο bootcamp και το id catwalk.

Ωστόσο από τις φετινές wild card μόνο ο διαγωνιζόμενος που πήρε την κάρτα της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου πέρασε στην επόμενη φάση, ο Γιάννης Ψιψιλής.

Οι υπόλοιποι τρεις δεν εντυπωσίασαν με την πασαρέλα τους και το όνειρο του GNTM τελείωσε κάπως άδοξα.

Η δεύτερη φάση του bootcamp ξεκινά:

Το GNTM συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς για να φτάσουμε την ερχόμενη εβδομάδα στην κυρίως φάση του bootcamp που θα προκύψουν και οι παίκτες οι οποίοι θα μπουν φέτος στο σπίτι του GNTM.

Γνωρίζουμε ήδη πως οι δοκιμασίες θα είναι ανατρεπτικές και διαφορετικές σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν ενώ αξίζει να σημειωθεί πως τα προηγούμενα δύο χρόνια το GNTM γυρίστηκε υπό συνθήκες πανδημίας χωρίς ταξίδια και πολλές φωτογραφήσεις μακριά από το στούντιο.

Το Twitter αντέδρασε:
Αργά μετά το τέλος του επεισοδίου με την πρώτη φάση του ID Catwalk, το hastag #gntmgr κατάφερε να τρεντάρει στο Twitter. Οι fans του GNTM έδειξαν την αντίδρασή τους στους παίκτες που προκρίθηκαν με επικά σχόλια στα social media.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Στις 30 και 31 Μαρτίου 2024 θα παρουσιαστεί στο Ομήρειο και ώρα 20:30 η καινούργια παραγωγή της θεατρικής ομάδας της «Βοκαριάς Νενήτων» με το έργο «Ο...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Την δέσμευση ότι ο Δήμος Χίου θα συμβάλει επικουρικά όπου μπορεί για να ολοκληρωθούν τα έργα που υλοποιούνται στο νησί μας από το Υπουργείο...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Τό ἀπόγευμα τοῦ Σαββάτου 30ῆς Μαρτίου 2024 καί ὥρα 17.30, στόν Ἱ. Ναό Ἁγίων Ἀναργύρων Ἐγκρεμοῦ θά τελεσθεῖ Ἀρχιερατικός Ἑσπερινός, χοροστατοῦντος τοῦ Σεβ. Μητροπολίτου...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Με αφορμή την επίσκεψη του Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Νίκου Ταχιάου στο Φράγμα «Κόρης Γεφυρι» θέλησε να τοποθετηθεί ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Παντελής...

Advertisement