Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΘΝΙΚΑ

Οι Τούρκοι παρενόχλησαν το ελικόπτερο που μετέφερε τον Χαρδαλιά – Νέα επίθεση Ερντογάν στον Μητσοτάκη

Το ελικόπτερο που μετέφερε τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Χαρδαλιά, παρενόχλησαν μέσω ασυρμάτου οι τουρκικές Αρχές, την ώρα που πέταγε με κατεύθυνση τον Άγιο Ευστράτιο.

Οπως μεταδόθηκε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, την ώρα που ο υφυπουργός μετέβαιναν μαζί με τον αρχηγό της αεροπορίας στον Άγιο Ευστράτιο η Τουρκία παρενόχλησε μέσω ασυρμάτου το ελικόπτερο με ένα μήνυμα που έλεγε ότι το ελικόπτερο βρίσκεται σε τουρκικό εναέριο χώρο. Οι χειριστές αδιαφόρησαν και συνέχισαν κανονικά την πορεία τους.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς μετέβη στο νησί του Αγίου Ευστρατίου ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, για να αποτίσει φόρο τιμής στις εκδηλώσεις μνήμης του Υποσμηναγού Νικόλαου Σιαλμά.

Την ίδια ώρα για ακόμα μια φορά ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επιτέθηκε εναντίον της χώρα μας και μάλιστα αποκάλεσε ανέντιμο τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Ταγίπ Ερντογάν ρωτήθηκε για το θέμα των ελληνικών νησιών – η Άγκυρα το τελευταίο διάστημα θέτει διαρκώς θέμα αποστρατιωτικοποίησής τους – και είπε: «Δεν αστειεύομαι! Μιλάω πολύ σοβαρά!

Ο Τούρκος Πρόεδρος εξαπέλυσε και πάλι προσωπική επίθεση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη αποκαλώντας τον επί της ουσίας ανέντιμο: «Έχουμε πει ότι δεν θα ξανασυναντηθούμε μαζί τους αν δεν υπάρχει ένας τίμιος πολιτικός. Από εδώ και πέρα η Ελλάδα θα πρέπει να προσέχει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρουσιάστηκε η νέα πεζοπορική διαδρομή της Χίου «Λιθί-Αγιάσματα», μία διαδρομή 92 χιλιομέτρων η οποία βρίσκεται πλέον στη φάση της οριστικής της ολοκλήρωσης. Δημοσιογράφοι από το...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Piaggio Style Center δημιούργησε ένα μοντέλο στο οποίο οι συλλέκτες έχουν ήδη στραμμένο το βλέμμα τους επειδή θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό για...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το δεύτερο μοντέλο που κατασκευάζεται στην πλατφόρμα Large Architecture της Mazda μετά το CX-60, το νέο CX-80 είναι το πιο ευρύχωρο αυτοκίνητο που διαθέτει...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Kosmocar- Volkswagen παρουσιάζει τα “Volkswagen Deals” και καθιστά την απόκτηση κάθε ετοιμοπαράδοτου μοντέλου Volkswagen πιο εύκολη από ποτέ. Με το πρόγραμμα “Volkswagen Deals”,...

Advertisement