Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΘΝΙΚΑ

Σάλος ξανά με την υγεία του Ερντογάν: Ξέχασε ξαφνικά τα λόγια του – Η παρέμβαση Ακάρ και οι φήμες

Νέο βίντεο δείχνει τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, να ξεχνά τα λόγια του – Τροφοδοτούνται εκ νέου τα σενάρια για επιδείνωση της υγείας του Τούρκου προέδρου.

Οργιάζουν ξανά οι φήμες για την υγεία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με τον Τούρκο πρόεδρο να αδυνατεί να θυμηθεί ακόμα και τα λόγια του σε ομιλία προς στελέχη του τουρκικού στρατού.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που το hasthtag #ölmüş (=πέθανε) έγινε trend, με την Τουρκία να… θρηνεί για λίγη ώρα και την παγκόσμια κοινότητα να αναζητά αν όντως ο Τούρκος ηγέτης έφυγε από τη ζωή ή για ακόμα μια φορά τα social media επιδίδονταν σε fake news.

Βεβαίως το «παλάτι» έσπευσε αμέσως να διαψεύσει τις πληροφορίες, κάνοντας λόγο για κακόγουστη φάρσα, ωστόσο, η διαρροή μιας τέτοιας «πληροφορίας» σε μια χώρα όπως η Τουρκία που το καθεστώς της ελέγχει τα πάντα, φανερώνει πολλά για την… πολιτική υγεία του Τούρκου προέδρου, παρά για τη βιολογική.

Αυτό όμως που δεν μπορεί να διαψευστεί είναι πως κάτι σοβαρό συμβαίνει με την υγεία του Τούρκου προέδρου. Τα περιστατικά είναι ήδη πολλά και πλέον δεν μπορούν να… κουκουλωθούν με τη δικαιολογία της δήθεν κούρασης. Άλλωστε, σχεδόν καθημερινά ο Τούρκος πρόεδρος δίνει αφορμές για να τροφοδοτούνται οι φήμες περί επιδείνωσης της υγείας του.

Το τελευταίο περιστατικό που δείχνει πως κάτι δεν πάει καλά με την υγεία του Τούρκου προέδρου, σημειώθηκε την Τετάρτη (08/12), με τον Ταγίπ Ερντογάν να απευθύνεται στους στρατιώτες της τουρκικής στρατιωτικής μονάδας που εδρεύει στο Κατάρ, αλλά ξαφνικά να ξεχνά τα λόγια του.

Στο βίντεο φαίνεται πως ο σουλτάνος σταματά απότομα την ομιλία του και πάει να κατέβει από το βήμα. Όμως ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ, τον πλησιάζει και του υπενθυμίζει τι πρέπει να πει. Ο Ερντογάν φαίνεται πως είχε ξεχάσει να απευθυνθεί σε όλο το τουρκικό στράτευμα, στέλνοντας την ευχή «Ο Αλλάχ να σας έχει καλά» για να απαντήσει «ευχαριστώ». Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μετά την υπόδειξη του Χουλουσί Ακάρ, επέστρεψε στο πόντιουμ και είπε τον χαιρετισμό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μήνυμα Δημάρχου Χίου κ. Ιωάννη Μαλαφή για τη Θύελλα Χαλκειούς Θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες, τον προπονητή, τον Πρόεδρο και όλα τα μέλη του διοικητικού...

ΕΛΛΑΔΑ

Ενα απίστευτο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης 16/04 στην Π.Ε.Ο Κορίνθου – Άργους, στην Κόρινθο, όταν γερανός φορτηγού χτύπησε σε γέφυρα, με αποτέλεσμα...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η Ελλάδα προχώρησε πρόσφατα σε μια ακόμη μεταρρύθμιση για την ισότητα των φύλων στην αγορά εργασίας, την 14η από το 2019, επιβεβαιώνοντας ότι η...

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Συνελήφθησαν, κατά το προηγούμενο πενθήμερο σε Λέσβο, Χίο και Σάμο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης, του Αστυνομικού Τμήματος Πλωμαρίου, του Τμήματος Τροχαίας Χίου...

Advertisement