Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

GPT Store: Η OpenAI λάνσαρε το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα αγοραπωλησίας chatbot

Η OpenAI λάνσαρε την Τετάρτη (09/01) το GPT Store, για την αγοραπωλησία προσαρμοσμένων εκδόσεων του ChatGPT που έχουν δημιουργήσει χρήστες για την εκτέλεση συγκεκριμένων εργασιών. Οι χρήστες του ChatGPT έχουν δημιουργήσει πλέον τρία εκατομμύρια εκδόσεις, σύμφωνα με την εταιρεία, η οποία σχεδιάζει να αναδεικνύει χρήσιμα εργαλεία GPT μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος κάθε εβδομάδα.

Η εταιρεία προσφέρει ήδη κατά παραγγελία προσαρμοσμένες εκδόσεις του chatbot μέσω της υπηρεσίας ChatGPT Plus. Το GPT Store θα επιτρέψει στους χρήστες να προσφέρουν και να εκμεταλλευτούν οικονομικά ένα ευρύτερο φάσμα εργαλείων.

Με τη βοήθεια των προσαρμοσμένων εκδόσεων, θα μπορούν να δημιουργούνται chatbot ανάλογα με τις ανάγκες των χρηστών τα οποία θα ειδικεύονται στη διαπραγμάτευση μισθών, στην οργάνωση μαθημάτων και στη δημιουργία συνταγών, μεταξύ άλλων.

Αρχικά η εταιρεία σκόπευε να παρουσιάσει το GPT Store τον Νοέμβριο. Ωστόσο, ανέβαλε την έναρξη λειτουργίας του για τις αρχές του 2024, επικαλούμενη τη διακοπή που προκλήθηκε από την απόλυση και την επαναφορά του Διευθύνοντος Συμβούλου, Σαμ Άλτμαν.

Η εταιρεία ανέφερε σε ανάρτησή της στο blog της ότι θα ξεκινήσει ένα πρόγραμμα διαμοιρασμού εσόδων το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, μέσω του οποίου οι κατασκευαστές θα πληρώνονται με βάση την εμπλοκή των χρηστών με τα GPT τους.

Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα είναι διαθέσιμο στους συνδρομητές των premium υπηρεσιών ChatGPT Plus και Enterprise, καθώς και σε μια νέα βαθμίδα συνδρομής με την ονομασία Team. Οι συνδρομητές του Team μπορούν επίσης να δημιουργήσουν προσαρμοσμένες εκδόσεις GPT για τις ανάγκες της ομάδας τους.

ΠΗΓΗ: Guardian

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μαθητές και καθηγητές από το 3ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου «Γιώργος Σεφέρης» υποδέχτηκε σήμερα 24 Απριλίου 2024 ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής στο κτήριο της ΠΕ...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 κλιμάκιο της Συμμαχίας Αξιών επισκέφθηκε τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού, κ. Αυγερινό Δημήτριο προκειμένου να ενημερωθεί για θέματα αρμοδιότητάς...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Επίσκεψη από τον Πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, κ Παναγιώτη Κατσίβελα δέχθηκε στο Γραφείο του, σήμερα, 24 Απριλίου ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής.  Ο...

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Οι πιο γρήγορες πτήσεις διαρκούν από 2 έως 20 λεπτά στον αέρα, με μία από αυτές να πραγματοποιείται πάνω από τα νερά του Αιγαίου....

Advertisement