Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Έκρηξη στα Καλύβια: Εικόνες καταστροφής από το σπίτι – Σοβαρή η κατάσταση του πατέρα

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου σε τριώροφο σπίτι, στα Καλύβια Αττικής και ακολούθησε πυρκαγιά την οποία αντιμετωπίζουν 21 πυροσβέστες με 7 οχήματα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ έσκασε δεξαμενή την ώρα του ανεφοδιασμού με φυσικό αέριο.

Επτά άτομα υπέστησαν σοβαρά εγκαύματα σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ. Μεταξύ αυτών τρία αδέρφια ηλικίας 9 – 13 ετών που μεταφέρθηκαν στα επείγοντα του νοσοκομείου Παίδων.

Πρόκειται για 13 ετών δίδυμα αγόρια και το μικρότερο αδερφάκι τους. Η ζωή τους σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο  πατέρας, που είναι σε σοβαρή κατάσταση μεταφέρθηκε στο Γεννηματάς και είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί πλαστική, λόγω των σοβαρών εγκαυμάτων. Εκεί μεταφέρθηκαν και 2 ακόμα άτομα.

Η έκρηξη σημειώθηκε στην οδό Αμοργού, στα Καλύβια Θορικού Αττικής και είναι σε εξέλιξη έρευνα από το ανακριτικό της Πυροσβεστικής. Στις εικόνες διακρίνεται το βυτιοφόρο για το οποίο στις 9.20 σήμανε συναγερμός καθώς σημειώθηκε έκρηξη την ώρα της μεταφόρτωσης φυσικού αερίου. Ακολούθησαν μεγάλη φωτιά και ωστικό κύμα.

Σωτήρια ήταν η παρέμβαση κατοίκου που έσπευσε ευτυχώς να κλείσει τη βάνα καθώς ένιωσε την οσμή κι έτσι δεν επακολούθησε χειρότερη κατάληξη.

Ο οδηγός βυτιοφόρου συγκαταλέγεται στους τραυματίες.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Πιο αισιόδοξος μετά την επίσκεψη του κ. Ταχιάου  Ταχιάος: Όλοι οι φορείς της Χίου να συμπράξουν στην εκτέλεση των έργων Επίσκεψη στα μεγάλα...

ΧΙΟΣ

Επιστολή προς τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Ταχιάο έστειλε ο Δικηγορικός Σύλλογος Χίου με αφορμή την επίσκεψή του στο νησί της Χίου. Αναλυτικά...

ΧΙΟΣ

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τους  εργολάβους  ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να επιτρέψει πλέον καμία ολιγωρία στα υπό εκτέλεση έργα στο νησί της Χίου, έστειλε...

ΧΙΟΣ

Σε συνέχεια των επιτυχημένων δεντροφυτεύσεων που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο τρίμηνο, το Κοινωφελές Ίδρυμα “Μαρία Τσάκος”– Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης, προχωρά στην τέταρτη...

Advertisement