Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση κοκαΐνης: «Ζούσα το όνειρο του γάμου και καταστράφηκε η ζωή μου» – Η απολογία της 29χρονης

Σε πλήρη άρνηση της κατηγορίας που της αποδίδεται προχώρησε η 29χρονη πρώην παίκτρια ριάλιτι, που προφυλακίστηκε πριν λίγες ημέρες για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών μαζί με τον σύντροφο της.

Στην απολογία της κάνει λόγο για μια γυναίκα που πίστεψε στις υποσχέσεις του αγοριού που ερωτεύτηκε και ετοιμάζονταν να παντρευτεί, ενώ αρνείται ότι πέταξε ναρκωτικά στην τουαλέτα του διαμερίσματος.

«Το σύννεφο που πάντοτε σκέπαζε τη σχέση μας ήταν το γεγονός ότι ένα χρόνο μετά την έναρξη του δεσμού μας κατάλαβα ότι εκείνος έκανε περιστασιακή χρήση κοκαΐνης. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν προσπαθήσω να απομακρυνθώ από εκείνον καθώς εγώ όχι μόνο δεν είχα ποτέ μου σχέση με ουσίες αλλά ούτε κάπνιζα ούτε έπινα. Δυστυχώς για μένα όπως σήμερα αποδεικνύεται, πείστηκα από τις διαβεβαιώσεις του ότι μαζί μου θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα και συνεχίσαμε να είμαστε μαζί, με σημαντικά όμως διαστήματα ενδιάμεσων χωρισμών καθώς ξανά και ξανά διαπίστωνα μεμονωμένα περιστατικά χρήσης εκ μέρους του που έκαμψαν την εμπιστοσύνη μου» ανέφερε η κατηγορούμενη.

Η ίδια εξήγησε ότι ο 32χρονος της έκανε πρόταση γάμου στα Κουφονήσια το καλοκαίρι κι εκείνη «τυφλωμένη» από την αγάπη της για εκείνον και παρά τα προβλήματα είπε το «ναι». «Ήμουν 29 ετών έπρεπε να σκεφτώ σοβαρά τη δημιουργία μιας οικογένειας και έπρεπε και εκείνος να λάβει με τη σειρά του απόφαση αν ήταν διατεθειμένος να αφήσει πίσω το παρελθόν. Μου έκανε πρόταση γάμου στα Κουφονήσια τον περασμένο Αύγουστο. Η συμπεριφορά που είχε επιδείξει το τελευταίο διάστημα και η αγάπη μου για εκείνον με τύφλωσαν με αποτέλεσμα να μην μπορέσω να αντιληφθώ ότι τελικά η δική μου απάντηση στην πρότασή του θα ήταν και η καταστροφή μου» είπε συμπληρώνοντας ότι βρίσκεται σε αυτή τη θέση με αποκλειστική ευθύνη του συγκατηγορουμένου της.

«Από μία κοπέλα που ζούσα το όνειρο του γάμου πιστεύοντας τις υποσχέσεις και τις διαβεβαιώσεις του συντρόφου μου για κοινή ζωή δημιουργία οικογένειας και παιδιών τυφλωμένη από τον έρωτα νιώθω σήμερα προδομένη από τον άνθρωπο που εμπιστεύτηκα για να προχωρήσω τη ζωή μου και συν τοις άλλοις αντιμετωπίζω και τον κίνδυνο να καταστραφεί η ζωή μου και αυτή της οικογένειάς μου» συμπληρώνει.

Απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με αντικείμενα που βρέθηκαν στο διαμέρισμα και στα οποία βρέθηκε χλωρίνη, η ίδια εξήγησε:

«Τα μπολ τάπερ αποτελούν τα δοχεία που προορίζονται για το νερό και το φαγητό του σκύλου τα οποία ασφαλώς και πλένονται στο μπάνιο με αραιωμένη χλωρίνη. Όπως επίσης με χλωρίνη είναι αναγκαίο να γίνεται και το καθημερινό σφουγγάρισμα του πατώματος για λόγους υγιεινής».

«Δεν πέταξα ναρκωτικά στην τουαλέτα»

Αναφερόμενη στην κατηγορία των αστυνομικών ότι πέταξε ναρκωτικά στην τουαλέτα, η 29χρονη απάντησε: «Λόγω των οικιακών εργασιών ήμουν στο σπίτι με όλως ελαφρά περιβολή ενώ κατά την άφιξη των αστυνομικών βρισκόμουν στο μπάνιο για την ανάγκη μου οπότε δε χρειάστηκαν περισσότερο από ένα με δύο λεπτά το πολύ για να βγω από το μπάνιο να φορέσω πρόχειρα ένα ρούχο και να ανοίξω».

Μάλιστα, σχετικά με τα χρήματα που βρέθηκαν στο διαμέρισμα υποστήριξε ότι κάποια προέρχονταν από την εργασία της και κάποια ήταν δώρα για το γάμο που θα γινόταν. «Τα χρήματα που βρέθηκαν στο διαμέρισμα ήταν κάποια που την εργασία μου κάποια από δώρα προ γάμου και κάποια από δώρα -βοήθειες από τις οικογένειές μας για να αντιμετωπίσουμε τα έξοδα του γάμου

Δυστυχώς ούσα ερωτευμένη και ζώντας τις ημέρες της παραμονής του γάμου μου ανατράπηκε ο κόσμος μου και συντετριμμένη κινδυνεύω να καταστραφεί η ζωή μου και η ζωή της οικογένειάς μου επειδή εμπιστεύτηκα το λάθος άνθρωπο όπως αποδείχθηκε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Πιο αισιόδοξος μετά την επίσκεψη του κ. Ταχιάου  Ταχιάος: Όλοι οι φορείς της Χίου να συμπράξουν στην εκτέλεση των έργων Επίσκεψη στα μεγάλα...

ΧΙΟΣ

Επιστολή προς τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Ταχιάο έστειλε ο Δικηγορικός Σύλλογος Χίου με αφορμή την επίσκεψή του στο νησί της Χίου. Αναλυτικά...

ΧΙΟΣ

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τους  εργολάβους  ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να επιτρέψει πλέον καμία ολιγωρία στα υπό εκτέλεση έργα στο νησί της Χίου, έστειλε...

ΧΙΟΣ

Σε συνέχεια των επιτυχημένων δεντροφυτεύσεων που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο τρίμηνο, το Κοινωφελές Ίδρυμα “Μαρία Τσάκος”– Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης, προχωρά στην τέταρτη...

Advertisement