Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Εκτός εαυτού η μητέρα της κατηγορούμενης – Η μάχη της Ιωάννας για το μάτι της

Μία απίστευτη αποκάλυψη έκανε η Τατιάνα Στεφανίδου το μεσημέρι της Πέμπτης (16/9) στον αέρα του «TLive», σχετικά με τη μητέρα της κατηγορουμένης για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος Γιώτα Κηπουρού, η μητέρα της δράστιδος κλήθηκε να κάνει δηλώσεις τηλεφωνικά και ενώ γνώριζε πως η κλήση καταγράφεται, έβρισε χυδαία τους δημοσιογράφους.

«Δε ντρέπεστε λίγο, έλεος πια, βρομιάρηδες, ζώα είστε; Δε σέβεστε τίποτα; Άντε από κει», είπε χαρακτηριστικά στη δημοσιογράφο του TLive, με την Στεφανίδου να επιλέγει να μην προβάλλει στον αέρα το ηχητικό απόσπασμα στο οποίο η μητέρα της κατηγορουμένης βρίζει χυδαία.

Επίθεση με βιτριολί: Η μάχη της Ιωάννας για το μάτι της

Ο κ. Γιώργος Κυμιωνής, αναπληρωτής καθηγητής οφθαλμολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών μίλησε στο «LIVE NEWS» και τον Νίκο Ευαγγελάτο για τη μάχη που δόθηκε ώστε να μη χάσει η Ιωάννα την όρασή της.

Η εμφάνιση της Ιωάννας στο δικαστήριο και το σθένος με το οποίο αντιμετωπίζει όλη αυτή την κατάσταση, συγκλόνισε το Πανελλήνιο. Ο εκ των γιατρών της, κ. Κυμιωνής μίλησε για την κατάσταση της άτυχης κοπέλας. Όπως είπε «έχουμε κλείσει έναν χρόνο αγώνα για σωθεί η όραση της Ιωάννας».

«Έπιασε μια μόλυνση από μύκητα, ήταν πολύ σοβαρά τα πράγματα, καταφέραμε και σώσαμε το μάτι της, έχει λειτουργική όραση, αλλά εχει μια ουλή στον αμφιβληστροειδή», εξήγησε.

«Πριν από μερικές εβδομάδες είχε ένα πρόβλημα σε μια βλεφαρίδα, την έβγαλα και θεώρησα καλό να βγάλω και τις διπλανές. Με απέτρεψε “όχι γιατρέ άστες να φαίνεται όσο πιο όμορφο το μάτι μου”», αποκάλυψε ενώ ερωτηθείς για το πότε θα τελειώσει ο Γολγοθάς της κοπέλας τόνισε: «δεν θέλω να το παραδεχτώ, εμείς οι γιατροί αγωνιζόμαστε πάντα, αλλά η Ιωάννα δεν θα ξαναγίνει όπως ήταν, ποτέ. Ούτε το μάτι της, ούτε το δέρμα της, ούτε το πρόσωπό της. Εμείς το ξέραμε και σιγά σιγά κι αυτό το κορίτσι το συνειδητοποιεί. Εμείς αγωνιζόμαστε να γίνει όπως πριν, αλλά δυστυχώς δεν είμαι Θεοί».

Επίθεση με βιτριόλι – Η χαρτορίχτρα με τα μαντζούνια είχε καταδικαστεί για απάτη

Το πρόσωπο που εμπιστευόταν και άκουγε η δράστρια της επίθεσης με βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας Παλιοσπύρου είχε καταδικαστεί πριν 20 χρόνια για απάτη.

Τότε, τον Φεβρουάριο του 2000 η χαρτορίχτρα είχε καταδικαστεί για απάτη έπειτα από καταγγελίες πολιτών, τους οποίους εξαπατούσε αποσπώντας μεγάλα χρηματικά ποσά.

Η 67χρονη -τότε, 88χρονη σήμερα- γυναίκα από τα Μέγαρα καταδικάστηκε σε φυλάκιση 15 μηνών με τριετή αναστολή και αφέθηκε ελεύθερη, με μόνη μάρτυρα κατηγορίας την αστυνομικό που τη συνέλαβε.

Η γυναίκα αυτή ήταν αυτή που μιλούσε με την 36χρονη δράστρια της επίθεσης με το βιτριόλι και ήταν αυτή που της μιλούσε για μάγια και για λύσεις στα αισθηματικά της προβλήματα.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του «LIVE NEWS», η ηλικιωμένη γυναίκα εξακολουθεί να δέχεται κόσμο στο σπίτι της και να συνεχίζει τη «δράση» της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Με κάθε ιεροπρέπεια και σύμφωνα με την από αιώνων διαμορφωμένη παράδοση εορτάσθηκε, χθες, στην Ιερά Καθέδρα της Πρωτοθρόνου Εκκλησίας της Κωνσταντινουπόλεως, η Κυριακή της...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ο Όμιλος Σφακιανάκη ιδρύθηκε το 1958 και είναι ένας από τους κορυφαίους επιχειρηματικούς ομίλους πολλαπλών δραστηριοτήτων στην Ελλάδα, με κύρια έμφαση στους τομείς της...

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Πιο αισιόδοξος μετά την επίσκεψη του κ. Ταχιάου  Ταχιάος: Όλοι οι φορείς της Χίου να συμπράξουν στην εκτέλεση των έργων Επίσκεψη στα μεγάλα...

ΕΛΛΑΔΑ

Η επανάσταση του 1821, αποτελεί προϊόν μιας μακράς πορείας των πολλών και διαφορετικών δυνάμεων, κινήσεων, του Ελληνισμού προς μία επαναστατική πορεία. Για τα κεντρικά...

Advertisement