Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Χειροπέδες στον Σεμέδο για βιασμό

Στη σύλληψη του γνωστού ποδοσφαιριστή Ρούμπεν Σεμέδο προχώρησε η Αστυνομία, καθώς έχει γίνει σε βάρος του καταγγελία για βιασμό από μία 17χρονη.

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού μάλιστα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα αύριο Τρίτη 31 Αυγούστου.

Η 17χρονη μαζί με τη μητέρα της κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση αρχικά στο Αστυνομικό Τμήμα Βύρωνα και στη συνέχεια στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ, συγκατηγορούμενος είναι και ένας καλλιτεχνικός μάνατζερ τραγουδιστών, ξένης καταγωγής, ο οποίος δεν κατάφερε να εντοπιστεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Όπως κατήγγειλε η 17χρονη, έπιναν μαζί με τον γνωστό ποδοσφαιριστή σε μπαρ στον Ωρωπό, εκείνος τη μέθυσε και μετά την πήγε στο σπίτι του στη Γλυφάδα, όπου τη βίασε.

Μετά την καταγγελία, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του παίκτη του Ολυμπιακού το οποίο εκτελέστηκε με τη σύλληψη του Σεμέδο στο σπίτι του.

Σύμφωνα με την αθλητική εφημερίδα «Φως», ο Πορτογάλος στόπερ αναμένεται να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό και να γυρίσει στην πατρίδα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Σημείο των καιρών είναι ότι η δεύτερη αυτή γενιά του Kona σχεδιάστηκε εν λευκώ με βάση την ηλεκτρική του έκδοση: αυτή η προτεραιότητα ήταν...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Ο Αναστάς Κύριος που είναι ο Άρχων και εξουσιαστής ειρήνης, όπως λέμε στα ιερά μας βιβλία, να φωτίσει τους ισχυρούς της γης να καταλήξουν...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Αυτό σημαίνει ότι οι επισκέπτες του φεστιβάλ θα μπορούν και πάλι να απολαύσουν μια αποκλειστική υπηρεσία μεταφοράς με πολυτελή οχήματα από την τρέχουσα γκάμα...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η μοτοσικλέτα του συγκεκριμένου αναβάτη τράβηξε την προσοχή των αστυνομικών που διενεργούσαν ελέγχους στην περιοχή της Βουλιαγμένη, διότι δεν έφερε πινακίδα κυκλοφορίας. Ο αναβάτης...

Advertisement