Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ – Φολέγανδρος: Η στιγμή της ανάσυρσης της Γαρυφαλλιάς

Σοκάρουν οι εικόνες από την ανάσυρση του πτώματος της 26 Γαρυφαλλιάς, που δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της στην Φολέγανδρο, που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο – ντοκουμέντο που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, φαίνονται οι πρώτες προσπάθειες λουόμενων αλλά και στελεχών του λιμενικού να πάρουν το σώμα της άψυχης κοπέλας από τα βράχια στην παραλία Λυγαριά στην Φολέγανδρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτός που εντόπισε το πτώμα ήταν ένας Αμερικανός τουρίστας από το Χιούστον του Τέξας μαζί με την κόρη του.

Ο ίδιος κατέθεσε πως είδε το σώμα της να επιπλέει στο νερό. Υπενθυμίζεται πως ο ιατροδικαστής που την εξέτασε είπε πως η Γαρυφαλλιά βρέθηκε ζεστή και πως αν είχε γίνει ανάνηψη 10 -15 λεπτά νωρίτερα, πιθανότατα να είχε σωθεί.

Οι λιμενικοί, οι οποίοι έφθασαν στο σημείο, προσπάθησαν για αρκετή ώρα να περισυλλέξουν το κακοποιημένο από τα χτυπήματα σώμα της Γαρυφαλλιάς. Σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσε στις ανακριτικές αρχές και ο αρχικελευστής του λιμενικού της Φολεγάνδρου, ήταν 16:30 το απόγευμα, όταν ενημερώθηκαν από τη δήμαρχο του νησιού ότι στην παραλία Λυγαριά βρισκόταν νεκρή μια κοπέλα.

Ο 30χρονος δολοφόνος κατηγόρησε την νεκρή 26χρονη όχι μόνο για τα όσα συνέβησαν στο νησί, αλλά και για παλαιότερα, υποστηρίζοντας πως εκείνος ήθελε να διακόψει τη σχέση αλλά εκείνη επέμενε να μην το κάνει. Για τον φόνο της 26χρονης είπε ότι το έκανε επειδή… τον κορόιδευε.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Πιο αισιόδοξος μετά την επίσκεψη του κ. Ταχιάου  Ταχιάος: Όλοι οι φορείς της Χίου να συμπράξουν στην εκτέλεση των έργων Επίσκεψη στα μεγάλα...

ΧΙΟΣ

Στις 30 και 31 Μαρτίου 2024 θα παρουσιαστεί στο Ομήρειο και ώρα 20:30 η καινούργια παραγωγή της θεατρικής ομάδας της «Βοκαριάς Νενήτων» με το έργο «Ο...

ΧΙΟΣ

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τους  εργολάβους  ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να επιτρέψει πλέον καμία ολιγωρία στα υπό εκτέλεση έργα στο νησί της Χίου, έστειλε...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Την δέσμευση ότι ο Δήμος Χίου θα συμβάλει επικουρικά όπου μπορεί για να ολοκληρωθούν τα έργα που υλοποιούνται στο νησί μας από το Υπουργείο...

Advertisement