Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός – Νέος επιδημιολογικός χάρτης: Ποιες περιοχές έγιναν «πορτοκαλί»

Τις αλλαγές στον επιδημιολογικό χάρτη της Ελλάδας για τον κορονοϊό, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης στο υπουργείο Υγείας.

Η μόνη περιοχή που μεταφέρεται στο πράσινο, δηλαδή το επίπεδο 1 είναι η Κύνθος. Η Μύκονος παραμένει σε καθεστώς υψηλής επιδημιολογικής επιτήρησης και διερεύνησης με πρόσθετα περιοριστικά μέτρα έως και το πρωί της Δευτέρας ενώ η κατάσταση θα επαναξιολογηθεί τα επόμενα 24ωρα.

Ανεβαίνουν στο επίπεδο 3 του επιδημιολογικού χάρτη (πορτοκαλί) οι εξής Περιφερειακές Ενότητες: Πιερίας, Καρδίτσας, Αχαΐας, Κορινθίας, Λασιθίου και Χανίων (εκτός Γαύδου)

Ανεβαίνουν στο επίπεδο 3 του επιδημιολογικού χάρτη (πορτοκαλί) οι εξής δήμοι: Λέρου, Ζακύνθου, Βόρειας Κέρκυρας, Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων νήσων, Νότιας Κέρκυρας, Κω, δυτική Λέσβου, Λέρου, Μυτιλήνης, Σιφνου, Σερίφου, Μήλου, Τροιζηνίας, Αντιπάρου και Ρόδου.

Ανεβαίνουν στο επίπεδο 2 του επιδημιολογικού χάρτη (κίτρινο) οι εξής Περιφερειακές Ενότητες: Έβρου (εκτός Σαμοθράκης), Φλώρινας, Τρικάλων, Σερρών, Πέλλας, Φωκίδας, Φθιώτιδας, Λακωνίας (εκτός του δήμου Ελαφονήσου), Κιλκίς, Ευρυτανίας, Καβάλας, Δράμας και Ημαθίας.

Ανεβαίνουν στο επίπεδο 2 του επιδημιολογικού χάρτη (κίτρινο) οι εξής δήμοι: Σκύρου, Καλύμνου, Λειψών, Παξών, Κιμώλου, Αίγινας, Πόρου, Ύδρας, Αλοννήσου και Σκοπέλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Πιο αισιόδοξος μετά την επίσκεψη του κ. Ταχιάου  Ταχιάος: Όλοι οι φορείς της Χίου να συμπράξουν στην εκτέλεση των έργων Επίσκεψη στα μεγάλα...

ΧΙΟΣ

Επιστολή προς τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Ταχιάο έστειλε ο Δικηγορικός Σύλλογος Χίου με αφορμή την επίσκεψή του στο νησί της Χίου. Αναλυτικά...

ΧΙΟΣ

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τους  εργολάβους  ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να επιτρέψει πλέον καμία ολιγωρία στα υπό εκτέλεση έργα στο νησί της Χίου, έστειλε...

ΧΙΟΣ

Σε συνέχεια των επιτυχημένων δεντροφυτεύσεων που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο τρίμηνο, το Κοινωφελές Ίδρυμα “Μαρία Τσάκος”– Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης, προχωρά στην τέταρτη...

Advertisement