Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο περιστατικό στην Πάρο: Έξι 18χρονοι θετικοί στον κορονοϊό δεν μπορούσαν να βρουν δωμάτιο καραντίνας

Πάρος: Μεγάλη ταλαιπωρία για έξι 18χρονους στην Πάρο, που βγήκαν θετικοί στον κορονοϊό, ωστόσο δεν μπορούσαν να βρουν ένα κατάλυμα για να απομονωθούν και αναγκάστηκαν να μείνουν για 16 ώρες στο υπαίθριο πάρκινγκ του κέντρου Υγείας του νησιού, σύμφωνα με όσα αναφέρει ρεπορτάζ του ertnews.gr.

Οι δύο εξ αυτών, μάλιστα, είχαν πυρετό και ρίγη, ωστόσο επί έξι ώρες έμειναν αβοήθητοι.

Με πρωτοβουλία της ΕΡΤ, ενημερώθηκε η Πολιτική Προστασία, ώστε τα παιδιά να μεταφερθούν από την Πάρο με ελικόπτερο στην Αθήνα.

Τα παιδιά ξύπνησαν με πυρετό και πήγαν στο κέντρο Υγείας της Πάρου γνωρίζοντας ότι πρέπει να μεταφερθούν σε ξενοδοχείο καραντίνας.

Λόγω της καθυστέρησης, ένας πατέρας ανέλαβε τη μεταφορά των δύο παιδιών που είχαν πυρετό και περίμεναν επί έξι ώρες, τουλάχιστον, στον χώρο στάθμευσης.

Ωστόσο, τα άλλα τέσσερα έμειναν να ταλαιπωρούνται στο χώρο στάθμευσης, παρά τις προσπάθειες των γονιών τους, που τελικά πήραν τηλέφωνο στην ΕΡΤ, ζητώντας βοήθεια.


Η Πολιτική Προστασία, αν και δεν είναι υπεύθυνη για τα ξενοδοχεία στα νησιά, ξεκίνησε άμεσα προσπάθεια, την ώρα που κανείς δεν μπορούσε να προσφέρει ένα δωμάτιο με τέσσερα κρεβάτια…

Ιταλός τουρίστας δεν έβρισκε δωμάτιο καραντίνας στη Μύκονο

Παρόμοιο περιστατικό συνέβη και στη Μύκονο, καθώς ένας 18χρονος Ιταλός τουρίστας που κόλλησε κορονοϊό δεν μπόρεσε να βρει δωμάτιο καραντίνας για να μείνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ το νησί ήταν κατάμεστο και όλα τα δωμάτια καραντίνας είχαν δοθεί. Ο 18χρονος περιφερόταν στο νησί χωρίς να μπορεί να βρει δωμάτιο μέχρι που έβαλε τα κλάματα.

Η λύση βρέθηκε καθώς ο 18χρονος φιλοξενήθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού και ύστερα βρέθηκε μια κλίνη σε ξενοδοχείο για να περάσει εκεί το διάστημα της καραντίνας του. Στην Μύκονο υπάρχει μονάχα ένα ξενοδοχείο καραντίνας και όσοι νοσούν δεν μπορούν να μεταφερθούν σε άλλα νησιά για να περάσουν τις ημέρες απομόνωσης εκεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Με κάθε ιεροπρέπεια και σύμφωνα με την από αιώνων διαμορφωμένη παράδοση εορτάσθηκε, χθες, στην Ιερά Καθέδρα της Πρωτοθρόνου Εκκλησίας της Κωνσταντινουπόλεως, η Κυριακή της...

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Πιο αισιόδοξος μετά την επίσκεψη του κ. Ταχιάου  Ταχιάος: Όλοι οι φορείς της Χίου να συμπράξουν στην εκτέλεση των έργων Επίσκεψη στα μεγάλα...

ΧΙΟΣ

Επιστολή προς τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Ταχιάο έστειλε ο Δικηγορικός Σύλλογος Χίου με αφορμή την επίσκεψή του στο νησί της Χίου. Αναλυτικά...

ΧΙΟΣ

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τους  εργολάβους  ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να επιτρέψει πλέον καμία ολιγωρία στα υπό εκτέλεση έργα στο νησί της Χίου, έστειλε...

Advertisement