Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο-ντοκουμέντο από την επίθεση με ματσέτα στου Ζωγράφου – Καρέ καρέ η επίθεση [προσοχή σκληρές εικόνες]

Ζωγράφου: Δραπέτης ψυχιατρείου είναι ο 54χρονος που νωρίτερα το πρωί, σε κατάσταση αμόκ, επιτέθηκε και μαχαίρωσε τέσσερις περαστικούς στην οδό Κουσίδου 53 στου Ζωγράφου.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που δημοσίευσε το lawandorder.gr, o δράστης φτάνει έξω από έναν φούρνο και με ένα μαχαίρι τραυματίζει τον ιδιοκτήτη, που πέφτει στο έδαφος. Ενώ ο δράστης συνεχίζει να επιτίθεται με το μαχαίρι στον ιδιοκτήτη του φούρνου, ο φίλος του προσπαθεί να τον απομακρύνει και δέχεται και ο ίδιος επίθεση.

Στη συνέχεια ο δράστης επιτίθεται σε άλλα τρία άτομα και όταν οι γείτονες ειδοποιούν τις αρχές δικυκλιστές της ΔΙΑΣ φτάνουν άμεσα στο σημείο και προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες.

Μετά την πρωτοφανή επίθεση σε αγνώστους στο δρόμο, ο άντρας ταμπουρώθηκε στο σπίτι του στην οδό Μακρυγιάννη και τηλεφώνησε στην αστυνομία. «Ελάτε, έχω μαχαιρώσει κόσμο, θα αυτοκτονήσω» είπε ο δράστης όταν τηλεφώνησε στην Αστυνομία.

Άμεσα στο σημείο έφτασε η Αστυνομία που τον συνέλαβε. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια θα οδηγηθεί στο ψυχιατρείο ξανά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι τραυματίες είναι εκτός κινδύνου και μάλιστα ένας από αυτούς είναι 17 χρονών, όπως είπε αυτόπτης μάρτυρας. «Ζήτησε βοήθεια και σηκωθήκαμε να βοηθήσουμε. Η Αστυνομία ήρθε πολύ γρήγορα, το ΕΚΑΒ μετά από δύο ώρες. Δεν ξέρουμε καν ποιος είναι ο δράστης» είπε.

Επίθεση με ματσέτα στου Ζωγράφου: «Περπατούσα, απλά πήγαινα να ψωνίσω» – Συγκλονίζει η μαρτυρία τραυματία

Στην εκπομπή TLIVE του Alpha, καταγράφηκαν τα πρώτα λόγια ενός θύματος της επίθεσης, ο οποίος φέρει τραύμα στο στήθος, κοντά στην καρδιά.

Όπως μετέδωσε ο σταθμός, ο τραυματίας δήλωσε ότι εκεί που περπατούσε δέχθηκε ξαφνικά την επίθεση.

«Περπατούσα, απλά πήγαινα να ψωνίσω κάτι. Δεν κατάλαβα τι έγινε και γιατί». Στην κάμερα του σταθμού μίλησε και ο ξάδελφος του δράστη, ο οποίος είπε ότι ο 54χρονος έπαιρνε κάποια φαρμακευτική αγωγή ενώ τόνισε πως δεν ήξερε αν ο συγγενής του, κυκλοφορούσε με μαχαίρι.

Μάρτυρας της στιγμής της αστυνομικής εφόδου, είπε στον Alpha πως η αστυνομία έφθασε γρήγορα στο σημείο, απέκλεισε την περιοχή και συνέλαβε με ευκολία τον δράστη, στο υπόγειο του σπιτιού του.

Γείτονας του 54χρονου, ανέφερε στην ίδια εκπομπή, ότι «δεν είχε δώσει κάποιο δείγμα τέτοιας συμπεριφοράς παρότι γνώριζε ότι είχε κάποια προβλήματα στο παρελθόν». Μάλιστα ανέφερε ότι «κοντά στην περιοχή μένει και η μητέρα του δράστη ενώ έχει και έναν αδελφό που πιθανότατα μένει στο εξωτερικό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μήνυμα Δημάρχου Χίου κ. Ιωάννη Μαλαφή για τη Θύελλα Χαλκειούς Θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες, τον προπονητή, τον Πρόεδρο και όλα τα μέλη του διοικητικού...

ΕΛΛΑΔΑ

Ενα απίστευτο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης 16/04 στην Π.Ε.Ο Κορίνθου – Άργους, στην Κόρινθο, όταν γερανός φορτηγού χτύπησε σε γέφυρα, με αποτέλεσμα...

ΧΙΟΣ

Στο πλαίσιο της Αξιολόγησης σχολικών μονάδων και στον άξονα Σχέσεις σχολείου – οικογένειας εκπονήθηκε Σχέδιο Δράσης για το Γυμνάσιο Κάμπου με θέμα: ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ...

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Συνελήφθησαν, κατά το προηγούμενο πενθήμερο σε Λέσβο, Χίο και Σάμο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης, του Αστυνομικού Τμήματος Πλωμαρίου, του Τμήματος Τροχαίας Χίου...

Advertisement