Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά – Δικηγόρος οικογένειας Κάρολαϊν: Η μητέρα της έδωσε 20.000 ευρώ στον πιλότο 10 μέρες πριν τη δολοφονία

Γλυκά Νερά: Τη δική της απάντηση δίνει στον συζυγοκτόνο της κόρης της, ο οποίος διαψεύδει μέσα από τη φυλακή ότι ζήτησε από τη μητέρα της να πληρώσει για το φέρερτό της, η οικογένεια της Κάρολαϊν, μέσω του δικηγόρου της Θανάση Χαρμάνη.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ίδιος στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Καλημέρα» όχι μόνο ζήτησε 2.200 ευρώ για το φέρετρο, αλλά και 2.000 ευρώ για τη μεταφορά της σορού της Κάρολαϊν στην Αλόννησο, ενώ όπως ισχυρίζεται 10 μέρες πριν τη δολοφονία έλαβε από τη μητέρα της 20.000 ευρώ μετρητά.

Απαντώντας γραπτώς στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Καλημέρα» και τον Γιώργο Αυτιά, ο συνήγορος της οικογένειας σημείωσε: «Πόση αξία έχει, αλήθεια, ο ισχυρισμός ενός ανθρώπου που επί 37 ημέρες ανάγκασε τις αρχές να αναζητούν 3 ληστές που έπνιξαν τη μητέρα του παιδιού του και τον σκύλο τους; Η εκπληκτική σκηνοθεσία, το απαράμιλλο υποκριτικό ταλέντο προκάλεσαν δάκρυα σε ανθρώπους με ενσυναίσθηση. Κρίμα που η σύλληψη του το Κρατικό Θέατρο από τον ιδανικό διευθυντή στη χηρεύουσα θέση».

Και πρόσθεσε ότι «εκτός των 2.200 ευρώ για το φέρετρο προσθέστε και 2.000 ευρώ για τη μεταφορά της σωρού στην Αλόννησο! Το όλον 4.200 ευρώ. Φυσικά δε γίνεται λόγος για το τραπεζικό έμβασμα των 30.000 ευρώ ούτε τις 20.000 ευρώ που παρέλαβε σε μετρητά μαζί με τόνο Αλοννήσου και μέλι θυμαρίσιο. Αυτά ήταν το πανωπροίκι που λέει ο λαός. Όπως και τα 1.000 ευρώ που ενθυλάκωνε μηνιαίως από την πεθερούλα του.

Γλυκά Νερά: Η απάντηση της ΕΛΑΣ στα σενάρια περί έρευνας για μεταφορά ναρκωτικών από τον 33χρονο

Απαντήσεις στα βρετανικά δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για παράνομες δραστηριότητες του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος δολοφόνησε την 20χρονη Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, έδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τι απαντά η ΕΛ.ΑΣ. στις αναφορές για παράνομες δραστηριότητες

Με αφορμή τα διάφορα βρετανικά δημοσιεύματα όπως το χθεσινό της Mirror που ανέφεραν ότι η ελληνική αστυνομία υποψιάστηκε ότι ο Αναγνωστόπολος σκότωσε τη σύζυγό του αφού εκείνη ανακάλυψε ότι χρησιμοποιούσε το ελικόπτερό του για να μεταφέρει ναρκωτικά, ο κ. Σκρέκας απαντά:

«Οι μυθοπλασίες δεν αφορούν το κράτος» είπε στην ΕΡΤ το πρωί του Σαββάτου και συνέχισε: «Όταν υπάρχουν στοιχεία, αξιολογούνται από τις δικαστικές Αρχές που ξέρουν να κάνουν εξαιρετικά τη δουλειά τους».

Συμπλήρωσε πως η αστυνομία είναι «εδώ και σε συνεργασία μαζί τους θα διερευνήσει όλα τα ενδεχόμενα». Ερωτώμενος εάν διερευνάται αυτό το σενάριο, τόνισε πως «οι έρευνες δεν είναι αντικείμενο συζήτησης στον αέρα».

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος ο συζυγοκτόνος, με μήνυμά του, στον ΑΝΤ1 εχθές, αρνήθηκε τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και επέμεινε ότι η δολοφονία της Καρολάιν δεν ήταν προσχεδιασμένη. «Η θέση μου είναι πάγια. Αρνούμαι όσα γράφονται για μένα», είπε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Πιο αισιόδοξος μετά την επίσκεψη του κ. Ταχιάου  Ταχιάος: Όλοι οι φορείς της Χίου να συμπράξουν στην εκτέλεση των έργων Επίσκεψη στα μεγάλα...

ΧΙΟΣ

Επιστολή προς τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Ταχιάο έστειλε ο Δικηγορικός Σύλλογος Χίου με αφορμή την επίσκεψή του στο νησί της Χίου. Αναλυτικά...

ΧΙΟΣ

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τους  εργολάβους  ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να επιτρέψει πλέον καμία ολιγωρία στα υπό εκτέλεση έργα στο νησί της Χίου, έστειλε...

ΧΙΟΣ

Σε συνέχεια των επιτυχημένων δεντροφυτεύσεων που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο τρίμηνο, το Κοινωφελές Ίδρυμα “Μαρία Τσάκος”– Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης, προχωρά στην τέταρτη...

Advertisement