Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Ταυτοποιήθηκε ο τέταρτος βιαστής της 25χρονης εγκύου στον Άγιο Παντελεήμονα

Ταυτοποιήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες  και ο τέταρτος δράστης που είχε βιάσει την 25χρονη έγκυο στο κέντρο της Αθήνας την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο βιαστής είναι από το Αφγανιστάν, 23 ετών και σεσημασμένος για κλοπές και διαρρήξεις. Η 25χρονη τον αναγνώρισε σε φωτογραφίες σεσημασμένων κακοποιών που της έδειξαν οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών. Ο νεαρός Ασιάτης αναζητείται από τις αρχές.

Σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε στους αστυνομικούς, η 25χρονη είχε πάει το βράδυ της Τρίτης 22 Ιουνίου στην Ομόνοια για να φτιάξει το κινητό της τηλέφωνο. Την προσέγγισε ο νεαρός από το Αφγανιστάν ο οποίος την οδήγησε σε ένα σκοτεινό πάρκο και τη βίασε.

Σοκαρισμένη η 25χρονη ζήτησε βοήθεια από δύο Πακιστανούς οι οποίοι την έπεισαν να τους ακολουθήσει για να τη βοηθήσουν. Την μετέφεραν με ταξί σε ένα υπόγειο διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα όπου και τη βίασαν, ενώ ενας ομοεθνής του που ήταν στο σπίτι φύλαγε τσίλιες.

Η 25χρονη άρχισε να φωνάζει και να ζητάει απεγνωσμένα βοήθεια.

Οι γείτονες από τα διπλανά διαμερίσματα άκουσαν τις φωνές και τα ουρλιαχτά της κοπέλας και ενημέρωσαν την αστυνομία. Οι δράστες φοβούμενοι ότι θα έρθει η αστυνομία την άφησαν να φύγει από το διαμέρισμά τους.

Σοκαρισμένη η μητέρα δύο παιδιών και ένα μωρό στην κοιλιά της, βγήκε από «κολαστήριο» και περιέγραψε στους αστυνομικούς που συνάντησε στο δρόμο τον εφιάλτη που έζησε. Τους οδήγησε στο ημιυπόγειο διαμέρισμα και πέρασαν χειροπέδες στους τρεις αλλοδαπούς.

Στο διαμέρισμα, σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε γενετικό υλικό της νεαρής μητέρας, και κομμάτια από τα ρούχα της. Δύο από τους Πακιστανούς οδηγήθηκαν στη φυλακή και ο τρίτος αφέθηκε ελεύθερος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχτηκε σήμερα στην Περιφέρεια 57 μαθητές και 4 καθηγητές από το 2ο ΓΕΛ Καλυβίων, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η BMW X5 θα είναι το πρώτο πολυτελές plug-in υβριδικό μοντέλο που θα παράγεται στη Νότια Αμερική από το τελευταίο τρίμηνο του 2024. Μετά...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Με απολύτως ισορροπημένες αναλογίες, αισθησιακή σχεδίαση με προσοχή στη λεπτομέρεια, την τελευταία γενιά MBUX και μια σειρά εκδόσεων κινητήρων και εξοπλισμού που μπορούν να...

ΧΙΟΣ

Στο πλαίσιο της Αξιολόγησης σχολικών μονάδων και στον άξονα Σχέσεις σχολείου – οικογένειας εκπονήθηκε Σχέδιο Δράσης για το Γυμνάσιο Κάμπου με θέμα: ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ...

Advertisement