Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Νέα στοιχεία πίσω από την εξαφάνιση θρίλερ της 29χρονης

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες μετά την εξαφάνιση της 29χρονης Βιολέτ στα Χανιά. Οι Αρχές συμπληρώνουν το παζλ της υπόθεσης που προκαλεί ενδιαφέρον εντός αλλά και εκτός συνόρων. Η Γαλλίδα παραμένει αγνοούμενη και οι γονείς της λιώνουν από αγωνία…

Δεκάδες διασώστες «χτενίζουν» την περιοχή μεταξύ του ακρωτηρίου Κριός και του Ελαφονησιού στους Δήμους Καντάνου Σελίνου και Κισσάμου αναζητώντας κάποιο ίχνος της 29χρονης Γαλλίδας, η εξαφάνιση της οποίας δηλώθηκε το βράδυ της Τρίτης (29-06-2021) στις Αρχές. Τα ίχνη της κοπέλας χάθηκαν στις 24 Ιουνίου.

Η 29χρονη Γαλλίδα ήρθε μόνη της για διακοπές στην Κρήτη. Το αυτοκίνητό της εντοπίστηκε στον Κριό, ενώ στην τελευταία επικοινωνία που είχε από το κινητό της με μια φωτογραφία την οποία ανέβασε σε ομάδα μέσου κοινωνικής δικτύωσης «δήλωνε» πως ήταν στο Ελαφονήσι. Η 29χρονη πήγε με αυτοκίνητο μέχρι τον Κριό, όπου το άφησε και συνέχισε με πεζοπορία προς το Ελαφονήσι. Σε κείμενο που συνόδευε τη φωτογραφία ανέφερε πως περπατούσε τρεις ώρες.

Η 29χρονη επικοινώνησε τελευταία φορά με τους γονείς της στη Γαλλία στις 24 Ιουνίου, λέγοντας πως σκοπεύει να επισκεφθεί το Ελαφονήσι και έκτοτε δεν έχει δώσει άλλα σημεία ζωής. Οι γονείς της ανησύχησαν και ενημέρωσαν τις γαλλικές Αρχές, οι οποίες με την σειρά τους ενημέρωσαν τις ελληνικές και δόθηκε το σήμα για έναρξη των ερευνών στις οποίες συμμετέχουν πυροσβέστες από την Κίσαμο, αστυνομικοί και εθελοντές διασώστες.

Μάλιστα, σύμφωνα με το cretalive.gr, που επικαλείται αστυνομικές πηγές, η γυναίκα ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει από την Κρήτη για την πατρίδα της στις 28 του μήνα, κάτι το οποίο δεν έγινε, γεγονός που εντείνει την ανησυχία. Ακόμη, είχε κλείσει δωμάτιο σε ξενοδοχείο της Παλαιόχωρας στο οποίο δεν πήγε ποτέ, γεγονός που προβληματίζει τις Αρχές.

Αργά το απόγευμα της Τετάρτης (30.06.2021) εκδόθηκε από το «Χαμόγελο του παιδιού» missing alert. Μέσα στο αυτοκίνητό της, βρέθηκε συσκευή GPS και βαλίτσα στο πορτμπαγκάζ, ενώ τα ευρήματα εξετάζονται από τις Αρχές. Σε δηλώσεις του, ο προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Βερυκοκίδης, ανέφερε ότι το τελευταίο στίγμα από το κινητό της δόθηκε από την περιοχή του Ελαφονησίου, τις πρωινές ώρες της 24ης Ιουνίου.

Στο σημείο της αναζήτησης και συγκεκριμένα στο Κεδρόδασος, εντοπίστηκε από λουόμενους ένα smart watch με strass, άρα γυναικείο, που πιθανώς ανήκε στην 29χρονη. Τη Γαλλίδα αναζητά η Πυροσβεστική, σκάφος του Λιμενικού από την Παλαιόχωρα, τέσσερις ομάδες εθελοντών, η αστυνομία ενώ χρησιμοποιούνται drones αλλά και ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος ενώ έχει πετάξει και αστυνομικό ελικόπτερο που χτενίζει την περιοχή.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η 29χρονη Γαλλίδα έφτασε μόνη της στα Χανιά στις 21 Ιουνίου, προκειμένου να απολαύσει ολιγοήμερες διακοπές.

Η ίδια νοίκιασε ένα αυτοκίνητο και πήγε σε ξενοδοχείο της Παλαιόχωρας όπου είχε κλείσει τη διαμονή της. Στη συνέχεια άρχισε να κάνει βόλτες στην ευρύτερη περιοχή για να απολαύσει τα τοπία.

Η 29χρονη είχε σχεδόν καθημερινή «παρουσία» στα social media καθώς ανέβαζε φωτογραφίες και βίντεο από τις εξορμήσεις της στην περιοχή. Παράλληλα, είχε επικοινωνία με την οικογένειά της. Αυτά όμως συνέβησαν μέχρι τις 24 Ιουνίου. Έκτοτε τα ίχνη της χάθηκαν. Η οικογένειά της επιχείρησε να επικοινωνήσει μαζί της χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.

 

Η 29χρονη είχε κανονίσει να αναχωρήσει στις 28 Ιουνίου ωστόσο ποτέ δεν πήγε στο ξενοδοχείο για να πάρει τα πράγματά της.

Η οικογένειά της, με τη συνδρομή των Γαλλικών Αρχών, ενημέρωσαν την τοπική ΕΛ.ΑΣ. που ξεκίνησε αμέσως μία μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό της νεαρής τουρίστριας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχτηκε σήμερα στην Περιφέρεια 57 μαθητές και 4 καθηγητές από το 2ο ΓΕΛ Καλυβίων, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η BMW X5 θα είναι το πρώτο πολυτελές plug-in υβριδικό μοντέλο που θα παράγεται στη Νότια Αμερική από το τελευταίο τρίμηνο του 2024. Μετά...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Χίου ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 24 ΑΠΡΙΛΗ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ “ΚΑΤΑΡΓΕΙ” 113 ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ! ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Με απολύτως ισορροπημένες αναλογίες, αισθησιακή σχεδίαση με προσοχή στη λεπτομέρεια, την τελευταία γενιά MBUX και μια σειρά εκδόσεων κινητήρων και εξοπλισμού που μπορούν να...

Advertisement