Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Μύκονος: Χειρουργείο για τον σωματοφύλακα του Νταν Μπιλζέριαν μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του

Εξαντλημένος και ανήμπορος, ο Νίκος Αραβαντινός προσπαθεί ακόμα να συνέλθει από τη άγρια επίθεση που δέχτηκε στη Μύκονο.

Με μεγάλη δυσκολία προσπαθεί να γυρίσει πλευρό και να σηκωθεί από το κρεβάτι για να κάνει λίγα βήματα στο δωμάτιο του ιδιωτικού νοσοκομείου της Αθήνας, όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται.

Τα ράμματα στο πίσω μέρος του κεφαλιού μαζί με τα σημάδια στο πρόσωπο και στο υπόλοιπο σώμα του αποτελούν απόδειξη του εφιάλτη που έζησε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, όταν ξαφνικά βρέθηκε περικυκλωμένος από μια ομάδα περίπου 30 Γαλλομαροκινών, που άρχισαν να του πετούν πέτρες και να τον χτυπούν δίχως έλεος μέχρι να χάσει τις αισθήσεις του.

«Ήταν άνανδρο τόσα άτομα εναντίον μου. Ναι είναι καλά όσοι ενδιαφέρθηκαν για εμένα, ξεπέρασα τον κίνδυνο, όλα τα άλλα θα έρθουν», σημειώνει ο ίδιος.

Οι γιατροί κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας του, ωστόσο σήμερα υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση που κρίθηκε απαραίτητη για τα τραύματα που το προκλήθηκαν.

Το χρονικό

Όλα έγιναν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης. Ο Νίκος Αραβαντινός, ο Έλληνας σωματοφύλακας του Αμερικανού εκκεντρικού πολυεκατομμυριούχου Νταν Μπιλζέριαν, ειδοποιήθηκε να πάει στο ξενοδοχείο που είναι μέτοχος, στην παραλία Paradise επειδή μια ομάδα θερμόαιμων τουριστών είχε αρχίσει να παρεκτρέπεται. Τότε, δε φανταζόταν αυτά που επρόκειτο να ζήσει.

Όπως περιγράφει στο LIVE NEWS, με το που πλησίασε τους δράστες για να τους ζητήσει να φύγουν, εκείνοι άρχισαν να τον χτυπούν με μίσος μέχρι να καταρρεύσει.

«Δέχτηκε εντελώς απρόκλητα και αναίτια επίθεση από πολυπληθή ομάδα ατόμων, οι οποίοι εκ των μέσων που χρησιμοποίησαν για την επίθεση, δείχνουν ότι είχαν σκοπούς που είχαν να κάνουν με τη ζωή του εντολέα μου», λέει ο δικηγόρος του.

Εκείνα τα δραματικά δευτερόλεπτα, ο άτυχος σωματοφύλακας και επιχειρηματίας δεν είχε βοήθεια από πουθενά. Οι δράστες, όπως φαίνεται, σταμάτησαν όταν φοβήθηκαν πως μπορεί και να τον έχουν σκοτώσει.

«Του έχουν προκαλέσει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις αλλά και κατάγματα του κρανίου. Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο των Αθήνων».

Στο σημείο της επίθεσης επικρατεί πανδαιμόνιο. Ημιλιπόθημος από τα χτυπήματα, μεταφέρεται στο Κέντρο Υγείας του νησιού και από εκεί, λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων, παίρνει τον δρόμο για νοσοκομείο της Αθήνας.

Από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν πέντε άτομα που το μεσημέρι οδηγήθηκαν ενώπιον του ανακριτή στη Σύρο.

«Η επίθεση και ο ξυλοδαρμός δεν έχει σοβαρές αίτιες θεωρώ. Όταν 15 δέρνουν 1, νομίζω ότι δεν υπάρχει κάτι το οποίο έχει προηγηθεί», λέει ο δικηγόρος του, Χρήστος Μαυρομάτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Πιο αισιόδοξος μετά την επίσκεψη του κ. Ταχιάου  Ταχιάος: Όλοι οι φορείς της Χίου να συμπράξουν στην εκτέλεση των έργων Επίσκεψη στα μεγάλα...

ΧΙΟΣ

Επιστολή προς τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Ταχιάο έστειλε ο Δικηγορικός Σύλλογος Χίου με αφορμή την επίσκεψή του στο νησί της Χίου. Αναλυτικά...

ΧΙΟΣ

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τους  εργολάβους  ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να επιτρέψει πλέον καμία ολιγωρία στα υπό εκτέλεση έργα στο νησί της Χίου, έστειλε...

ΧΙΟΣ

Σε συνέχεια των επιτυχημένων δεντροφυτεύσεων που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο τρίμηνο, το Κοινωφελές Ίδρυμα “Μαρία Τσάκος”– Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης, προχωρά στην τέταρτη...

Advertisement