Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Μύκονος: «Πάτα με να σε πατώ» στα Ματογιάννια

Κυριακή βράδυ στα Ματογιάννια, ο κόσμος από το κοσμηματοπωλείο του Κώστα Καίσαρη μέχρι το Queen έχει κατακλύσει τον δρόμο, έξω από διάφορα μαγαζιά.

Με ένα ποτό στο χέρι δεκάδες άτομα έχουν σχηματίσει μικρές και μεγάλες παρέες, που συζητάνε και χαλαρώνουν με τις μουσικές που «βγαίνουν» στον δρόμο.

Κανείς δεν κρατάει αποστάσεις, κανείς δεν φοράει μάσκα και κανείς δεν νοιάζεται για την πανδημία που είναι ακόμη εδώ, αφού ο κόσμος που έχει γεμίσει ασφυκτικά τα Ματογιάννια δείχνει να αγνοεί τον κορωνοϊό.

Η συγκεκριμένη σκηνή είναι συνήθης εικόνα από την Παρασκευή το βράδυ μέχρι την Κυριακή, όπου ο γνωστός δρόμος «σκάει» από κόσμο, ενώ τις καθημερινές η κατάσταση είναι πιο χαλαρή.

mykonos__4_

Την ίδια στιγμή, μέχρι χθες το σύνολο των πλήρως εμβολιασμένων στο νησί ήταν 7.109 άτομα, ενώ άγνωστο παραμένει πόσοι από τους εργαζόμενους που έχουν κατέβει στο νησί -ξεπερνούν τις 30.000 σύμφωνα με πληροφορίες- έχουν κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Όλα αυτά σε μια σεζόν που οι Μυκονιάτες θεωρούν ότι θα πάει πολύ καλά τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, σύμφωνα με τις κρατήσεις που γίνονται καθημερινά οι οποίες δείχνουν ότι αυτούς τους δύο μήνες το νησί θα γεμίσει ασφυκτικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Πιο αισιόδοξος μετά την επίσκεψη του κ. Ταχιάου  Ταχιάος: Όλοι οι φορείς της Χίου να συμπράξουν στην εκτέλεση των έργων Επίσκεψη στα μεγάλα...

ΧΙΟΣ

Επιστολή προς τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Ταχιάο έστειλε ο Δικηγορικός Σύλλογος Χίου με αφορμή την επίσκεψή του στο νησί της Χίου. Αναλυτικά...

ΧΙΟΣ

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τους  εργολάβους  ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να επιτρέψει πλέον καμία ολιγωρία στα υπό εκτέλεση έργα στο νησί της Χίου, έστειλε...

ΧΙΟΣ

Σε συνέχεια των επιτυχημένων δεντροφυτεύσεων που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο τρίμηνο, το Κοινωφελές Ίδρυμα “Μαρία Τσάκος”– Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης, προχωρά στην τέταρτη...

Advertisement