Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Καρολάιν: Τραγικές στιγμές στην Αλόννησο – Έφτασε ο 32χρονος σύζυγός της με το βρέφος στην αγκαλιά του

Καρολάιν: Στην Αλόννησο έφτασε ο 32χρονος πιλότος με το 11 μηνών μωράκι στην αγκαλιά του για να πει το στερνό «αντίο» στην αγαπημένη του σύζυγο, Καρολάιν.

Σκηνές αρχαίες τραγωδίας, διαδραματίζονται στο νησί. Κάτοικοι και φίλοι της αδικοχαμένης μητέρας έφτασαν στο λιμάνι του νησιού και υποδέχτηκαν με κλάματα την αγαπημένη τους Καρολάιν που έπεσε νεκρή στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά από τα χέρια αδίστακτων κακοποιών.

Οι στιγμές που εκτυλίσσονται στο νησί είναι τραγικές και ο πόνος ανείπωτος. Ο σύζυγος της 20χρονης και η κορούλα τους, έφτασαν στην Αλόννησο με ένα από τα ελικόπτερα της εταιρείας στην οποία εργάζεται.

Ντυμένος στα μαύρα και εμφανώς συντετριμμένος και καταβεβλημένος, ο 32χρονος κρατάει σφικτά στην αγκαλιά του το βρέφος και το χαϊδεύει με τρυφερότητα στο κεφάλι, ενώ περιτριγυρίζεται από συγγενείς και φίλους, που θα αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά την αδικοχαμένη μητέρα.

Το πλοίο που μετέφερε τη σορό της αδικοχαμένης μητέρας έφτασε στο νησί των Σποράδων λίγα λεπτά μετά τη μία το μεσημέρι. Όταν η νεκροφόρα κατέβηκε από το καράβι, ο θρήνος και η οδύνη είχαν “κυριεύσει” όλη την προβλήτα. Τα μοιρολόγια και τα κλάματα, σκέπασαν την ατμόσφαιρα. Μία οικογενειακή φίλη δεν μπορούσε να κρύψει τον σπαραγμό της και μάλιστα μετά από λίγη ώρα λιποθύμησε.

Η 20χρονη έχασε τη ζωή της όταν τρεις κακοποιοί εισέβαλαν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, τα ξημερώματα της Τρίτης.

Ο ένας εκ των δραστών δεν δίστασε να στραγγαλίσει την νεαρή μητέρα και να αφήσει το άψυχο σώμα της δίπλα στο μωρό τους, το οποίο την σκουντούσε για να ξυπνήσει.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ και αποτροπιασμό στην κοινή γνώμη αλλά και την παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βασίλη Πλιώτα, ο οποίος με παραγγελία του προς τους εποπτεύοντες την Εισαγγελία Εφετών και Πρωτοδικών Αθηνών ζητεί να συμβάλουν με κάθε δυνατό τρόπο στην εξιχνίαση του αποτρόπαιου εγκλήματος στα Γλυκά Νερά.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Την δέσμευση ότι ο Δήμος Χίου θα συμβάλει επικουρικά όπου μπορεί για να ολοκληρωθούν τα έργα που υλοποιούνται στο νησί μας από το Υπουργείο...

ΧΙΟΣ

Στις 30 και 31 Μαρτίου 2024 θα παρουσιαστεί στο Ομήρειο και ώρα 20:30 η καινούργια παραγωγή της θεατρικής ομάδας της «Βοκαριάς Νενήτων» με το έργο «Ο...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Τό ἀπόγευμα τοῦ Σαββάτου 30ῆς Μαρτίου 2024 καί ὥρα 17.30, στόν Ἱ. Ναό Ἁγίων Ἀναργύρων Ἐγκρεμοῦ θά τελεσθεῖ Ἀρχιερατικός Ἑσπερινός, χοροστατοῦντος τοῦ Σεβ. Μητροπολίτου...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Με αφορμή την επίσκεψη του Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Νίκου Ταχιάου στο Φράγμα «Κόρης Γεφυρι» θέλησε να τοποθετηθεί ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Παντελής...

Advertisement