Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Σμύρνη: Ελεύθερος ο 22χρονος επιδειξίας- Την Παρασκευή η δίκη του

Έφτασε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι στα δικαστήρια της παλιάς σχολής της Ευελπίδων, ο 22χρονος σάτυρος από τη Νέα Σμύρνη, ο οποίος ακολουθεί τη διαδικασία Αυτοφώρου, όπου και θα καθοριστούν οι κατηγορίες που τον βαραίνουν. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 22χρονος έλαβε αναβολή και θα δικαστεί την Παρασκευή 14 Μαΐου, ενώ μέχρι τότε αφήνεται ελεύθερος. 

Ο νεαρός κατηγορούμενος, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος, ζήτησε αναβολή από το Αυτόφωρο Μονομελές προκειμένου να προσέλθουν να καταθέσουν μάρτυρες και οι παθούσας.

«Το δικαστήριο έκανε δεκτό σήμερα το αίτημα της υπεράσπισης για αναβολή προκειμένου να συγκεντρωθούν και όλα τα στοιχεία για να αποδοθεί πραγματική δικαιοσύνη» ανέφερε ο δικηγόρος του κατηγορουμένου Γιώργος Μυταλούλης.

Μάλιστα, συμπλήρωσε σχετικά με δήλωση που φέρεται να έκανε ο νεαρός κατηγορούμενος περί «βίτσιου να ακολουθεί ωραίες γυναίκες», ότι δεν έγινε ποτέ. «Θέλω να αναφερθώ σε μια δήλωση που φέρεται να έκανε ότι το «έχει βίτσιο να ακολουθεί ωραίες γυναίκες», δεν υπάρχει πουθενά και δεν έχει καταγράφει» ανέφερε.

Ο φοιτητής της σχολής Μηχανολόγων – Μηχανικών των ΤΕΙ πέρασε τις προηγούμενες ημέρες στα κρατητήρια αναλογιζόμενος τις πράξεις του, αλλά και τον αντίκτυπο που έχουν αυτές τόσο στα θύματά του όσο και στην οικογένειά του η οποία ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει πως το παιδί τους κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εκτιμήσεις των ειδικών κάνουν λόγο για περισσότερα και σοβαρότερα συμβάντα πέραν από στην Νέα Σμύρνη, στα οποία έχει εμπλακεί, που έχουν να κάνουν ακόμη και με απόπειρες βιασμών. Και αυτό γιατί φέρεται να υπάρχουν και άλλες καταγγελίες, που κάνουν λόγο για βίαιες επιθέσεις του 22χρονου εναντίον νεαρών γυναικών, που επισύρουν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα όπως της απόπειρας βιασμού.

Παράλληλα, υπάρχουν και καταγγελίες που εξετάζονται για επιθέσεις, μέσα σε ασανσέρ πολυκατοικιών στον Νέο Κόσμο σε γυναίκες, που έχουν να κάνουν με ανάρμοστες προσεγγίσεις και βίαια συμβάντα, ενώ οι αστυνομικοί γυρίζουν τουλάχιστον δύο χρόνια πίσω και ανασύρουν υποθέσεις περίεργες απο την περιοχή του κέντρου, της Νέας Σμύρνης, της Ακρόπολης και του Αγίου Δημητρίου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχτηκε σήμερα φοιτητές δημοσιογραφίας από το Πολιτικό ίδρυμα  Konrad – Adenauer Stiftung (KAS) της Γερμανίας, κατόπιν αιτήματος των...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ανακοίνωση ΛΑΣ Δήμου Χίου Δεν περιμέναμε τίποτα το διαφορετικό από το δήμαρχο της Χίου στο ταξίδι του στις ΗΠΑ, προσκαλεσμένος της ομογένειας , από...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Χίου ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 24 ΑΠΡΙΛΗ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ “ΚΑΤΑΡΓΕΙ” 113 ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ! ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μαθητές και καθηγητές από το 3ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου «Γιώργος Σεφέρης» υποδέχτηκε σήμερα 24 Απριλίου 2024 ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής στο κτήριο της ΠΕ...

Advertisement