Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Ζάκυνθος: Επιχειρηματίας νεκρός από πυροβολισμούς – Είχε γλιτώσει παλιότερα από ενέδρα

Μέσα σε λογιστικό γραφείο στην πόλη της Ζακύνθου, πυροβόλησαν και σκότωσαν μέρα – μεσημέρι τον 54χρονο επιχειρηματία από τον Άγιο Σώστη Ζακύνθου, ο οποίος είχε γλιτώσει από δολοφονική ενέδρα εναντίον, στην οποία έχασε τη ζωή της η σύζυγός του.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, στο γραφείο προσήλθε ο επιχειρηματίας, ο οποίος ξεκίνησε συζήτηση με θέμα την ένταξή του σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα.

Στη συνέχεια άγνωστος άνδρας ξεκίνησε πυροβολισμούς έξω από την τζαμαρία του γραφείου και ο 54χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και ασθενοφόρο, ενώ το κέντρο της Ζακύνθου έχει αποκλειστεί. Την ίδια στιγμή, οι Αρχές συλλέγουν υλικό που πιθανόν να τους φανεί ιδιαιτέρως χρήσιμο στις έρευνες που θα διενεργηθούν.

Θυμίζεται πως τον περσινό Ιούνιο, άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα πυροβόλησαν τον 54χρονο και τη σύζυγό του, σκοτώντας τελικά εκείνη. Το θύμα ήταν η Χριστίνα Κλουτσινιώτη, γνωστή επιχειρηματίας της Ζακύνθου (σύμφωνα με πληροφορίες είχε ξενοδοχείο στον Λαγανά), που ήταν και υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές.

Ο 54χρονος είχε κατάφερε να απομακρυνθεί και να σταματήσει λίγα μέτρα, στο σπίτι φίλου του, πιο κάτω για βοήθεια και κλήθηκε ασθενοφόρο. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι είχε δεχτεί 3 σφαίρες στο σώμα του. Νοσηλεύτηκε σε ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση, ωστόσο κατάφερε τελικά να επιζήσει.

Πηγή: ErmisNews – ImeraZante

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κορινθία, ολόκληρη την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο Hlektra.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Πιο αισιόδοξος μετά την επίσκεψη του κ. Ταχιάου  Ταχιάος: Όλοι οι φορείς της Χίου να συμπράξουν στην εκτέλεση των έργων Επίσκεψη στα μεγάλα...

ΧΙΟΣ

Επιστολή προς τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Ταχιάο έστειλε ο Δικηγορικός Σύλλογος Χίου με αφορμή την επίσκεψή του στο νησί της Χίου. Αναλυτικά...

ΧΙΟΣ

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τους  εργολάβους  ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να επιτρέψει πλέον καμία ολιγωρία στα υπό εκτέλεση έργα στο νησί της Χίου, έστειλε...

ΧΙΟΣ

Σε συνέχεια των επιτυχημένων δεντροφυτεύσεων που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο τρίμηνο, το Κοινωφελές Ίδρυμα “Μαρία Τσάκος”– Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης, προχωρά στην τέταρτη...

Advertisement