Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Τελικός Conference League – Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και διαπιστεύσεις για τους κατοίκους της περιοχής

Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας στη Νέα Φιλαδέλφεια και τους δρόμους που οδηγούν εκεί για την διεξαγωγή του τελικού του Conference League, την Τετάρτη 29 Μαΐου στην «ΟΠΑΠ Αρένα» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα. Θα υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, απαγορεύσεις και έλεγχοι, ενώ την ημέρα του τελικού οι κάτοικοι δεν θα μπορούν να παραγγείλουν ούτε delivery.

Διαπιστεύσεις για τους κατοίκους της περιοχής

Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, αναφέρει:

«Η παραλαβή των διαπιστεύσεων μετακίνησης για τους μόνιμους κατοίκους που αιτηθήκαν, στο πλαίσιο των μέτρων για την διεξαγωγή του τελικού του Conference League και που διαμένουν στους εξής δρόμους:

KAΠΠAΔOKIAΣ AΔANΩN KIΛΙΚΙAΣ MEPΣINHΣ ATTAΛEIAΣ 

IΩNIAΣ (AΠO ΦΩKΩN MEXPI ΣYΛHΣ) ΣMYPNHΣ (AΠO ΦΩKΩN MEXPI ΣYΛHΣ) ΛYKOYPΓOY (AΠO ΣMYPNHΣ MEXPI IΩNIAΣ) ΣYΛHΣ (AΠO IΩNIAΣ MEXPI ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ)

ΠAΠANAΣTAΣIOY (AΠO ΞANΘHΣ MEXPI IΩNIAΣ) 

ΞANΘHΣ EYBOIAΣ ΛEYKAΔOΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΒΟΣΠΟΡΟΥ (ΑΠΟ ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ ΕΩΣ ΑΓ. ΤΡΙΑΔΟΣ)

ΔΑΡΔΑΝΕΛΙΩΝ ΚΑΛΛΙΠΟΛΕΩΣ ΚΥΖΙΚΟΥ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ ( ΑΠΟ ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ ΕΩΣ ΣΥΛΛΗΣ )

Θα γίνεται στον Α’ όροφο του Πνευματικού Κέντρου στη Νέας Φιλαδέλφειας Ν.Τρυπιά 45 τις κάτωθι μέρες και ώρες:

Σάββατο 25/05 ώρες 8.00 – 16.00

Δευτέρα 27/05 ώρες 8.00 – 20.00

Τρίτη     28/05 ώρες 8.00 – 20.00

Οι κάτοικοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους Αστυνομική Ταυτότητα ή Δίπλωμα. Ένα μέλος κάθε οικογενείας, δύναται να παραλάβει και τις διαπιστεύσεις για τα υπόλοιπα μέλη της οικογενείας.

Ενημερώνουμε επίσης τους δημότες πως, σύμφωνα με το επιχειρησιακό σχέδιο που έχει καταρτίσει η Ελληνική Αστυνομία, την ημέρα διεξαγωγής του τελικού του UEFA Europa Conference League, την Τετάρτη 29 Μαΐου, στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας θα γίνουν μια σειρά κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που θα καταστήσουν δύσκολη ή και ανέφικτη την προσέγγιση των οχημάτων στην περιοχή γύρω από το γήπεδο της ΑΕΚ, όπου θα διεξαχθεί ο τελικός».

Aπαγόρευση συγκεντρώσεων

Από την αστυνομία έχει εκδοθεί η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Στο πλαίσιο διεξαγωγής του Τελικού Αγώνα Ποδοσφαίρου «UEFA EUROPA CONFERENCE LEAGUE» στο γήπεδο «AEK ARENA» μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – FIORENTINA την 29-5-2024 και ώρα 22:00, ανακοινώνεται ότι με Απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, απαγορεύεται κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση και κάθε είδους πορεία (πεζή, μηχανοκίνητη κ.λπ)  από την 06:00 ώρα της 29-5-2024 έως και την 06:00 της 30-5-2024 στο Νομό Αττικής, εκτός από:

  • τα νησιά του Αργοσαρωνικού και
  • περιοχές στις οποίες έχει προγραμματιστεί η πραγματοποίηση δραστηριοτήτων- εκδηλώσεων σχετικές με την εν λόγω διοργάνωση καθώς και προκαθορισμένα σημεία συγκεντρώσεων φιλάθλων, όπως αναφέρονται κάτωθι:
  1. στο Σ.Ε.Φ. στον Πειραιά,
  2. στο Ο.Α.Κ.Α. (πάρκινγκ 5) στο Μαρούσι,
  • Σταθμοί ΗΣΑΠ «Θησείο» και «Ειρήνη» στην Αθήνα,
  1. Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Πλατεία Κοτζιά) στην Αθήνα,
  2. Πλατεία Ζακλίν ντε Ρομιγί (Θησείο) στην Αθήνα,
  3. Πλατεία Κοραή, Πλατεία Παπανικολή (Μαρίνα Ζέας) και Πλατεία «Γεωργίου Γεννηματά» (Καμίνια, Πεζόδρομος Αμοργού και Αγ. Ελευθερίου) στον Πειραιά.

Η ανωτέρω απαγόρευση επιβάλλεται, καθώς εγκυμονείται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια, λόγω πιθανής διάπραξης σοβαρών εγκλημάτων, ιδίως κατά της ζωής, της σωματικής ακεραιότητας και της ιδιοκτησίας και επαπειλείται σοβαρά η διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής, τόσο στις περιοχές πραγματοποίησης εκδηλώσεων – δραστηριοτήτων συναφών με τον εν λόγω αγώνα, όσο και στις υπόλοιπες περιοχές του Νομού Αττικής».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Η 14η Ιουνίου έχει οριστεί ως Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη με πρωτοβουλία του Παγκόσμιο Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), του Ερυθρού Σταυρού και της Ερυθράς...

ΧΙΟΣ

Εξιχνιάσθηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου, περίπτωση απάτης, που διαπράχθηκε προ δεκαημέρου περίπου σε βάρος ημεδαπής (82χρονης) – κατοίκου Χίου. Ταυτοποιήθηκε...

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει η Ευγενία Γάλλου  Ο τέταρτος μήνας του αρχαίου ρωμαϊκού ημερολόγιου με 29 ημέρες. Σήμερα είναι ο 6ος μήνας του χρόνου και έχει 30...

ΧΙΟΣ

Aνοιχτή επιστολή ΠΕΣ-ΝΑΤ Χίου προς τον Δήμαρχο Χίου κ. Γιάννη Μαλαφή Αγαπητέ κύριε Δήμαρχε, Η ΠΕΣ ΝΑΤ Χίου από την αρχή της κρίσης με...

Advertisement