Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Μαρκόπουλο: Συγκλονίζουν μητέρα & αδελφή της 22χρονης συνοδηγού του τροχαίου δυστυχήματος

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους. Ο χρόνος έχει σταματήσει. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα οι ζωές δύο οικογενειών ανατράπηκαν. Η μία θρηνεί το 27χρονο παιδί της και η άλλη βρίσκεται έξω από την εντατική να προσεύχεται για ένα θαύμα.

Ο 27χρονος έχει χάσει απόλυτα τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται να έχει γυρίσει σβούρες και να πέφτει με το πίσω μέρος στην τσιμεντένια κολώνα. Την ξηλώνει και εκεί σταματάει η τρελή πορεία του. Ο 27χρονος δεν τα κατάφερε. Η 22χρονη κοπέλα που ήταν συνοδηγός, «παλεύει» για να κρατηθεί στη ζωή.

 

«Δεν υπολογίζεις ότι θα συμβεί σε’ σένα»

Οι γονείς της κρέμονται από τα χείλη των γιατρών. Περιμένουν ένα νέο που να τους κάνει να ελπίζουν.

Η μητέρα της 22χρονης δήλωσε:

«Μου είπαν ότι είναι σταθερή η κατάστασή της. Δεν είπαν ελεγχόμενη ή κρίσιμη. Τώρα το θέμα μας είναι το κεφάλι, λογικά στη συνέχεια θα κάνει και περαιτέρω αξονικές, πιστεύω ότι κάπως έτσι θα λειτουργήσει. Είναι πόδι, χέρι, αυχένας ένα κάταγμα και θλάσεις στον πνεύμονα. Αυτά δεν είναι τόσο ανησυχητικά, όσο του κεφαλιού».

Η μητέρα του κοριτσιού μιλώντας στο Live News τη στιγμή που το τηλέφωνό της χτύπησε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας. Από εκεί έπειτα όλα είναι θολά. Θυμάται να βρίσκεται στα επείγοντα με τους γονείς του 27χρονου, περιμένοντας να μάθει τι έχει συμβεί στο παιδί της.

«Καμία ώρα μετά το έμαθα εγώ γιατί δεν είχαν κανένα μου τηλέφωνο. Ο γνωστός, του γνωστού. Συναντηθήκαμε μέσα στο νοσοκομείο που τα είχαν τα παιδιά στην αναζωογόνηση και τα δύο και περιμέναμε όλοι μαζί, οι συγγενείς του και εμείς, για να μάθουμε τι έχει γίνει με τα παιδιά. Υπομονή ο ένας στον άλλο».

Λίγο αργότερα, οι γιατροί ανακοινώνουν πως ο 27χρονος δεν είναι πια στη ζωή. Η 22χρονη όμως, παλεύει με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

«Είναι κάτι το οποίο δεν περιμένεις ότι θα σε βρει. Ακούς γύρω γύρω διάφορα και θλίβεσαι με τα νέα παιδιά και δεν φαντάζεσαι ποτέ ότι θα σε βρει και εσένα».

Η αδελφή της 22χρονης είπε: «Το παλικάρι μας έφυγε, τον χάσαμε. Δεν έχει σημασία πια».

Η σχέση της με τον 27χρονο και η αγάπη για τον χορό

Το νεαρό κορίτσι είχε σχέση με τον 27χρονο τους τελευταίους έξι μήνες. Το βράδυ της Δευτέρας είχαν βγει για να συζητήσουν. Λίγες μέρες νωρίτερα είχαν τσακωθεί και ο 27χρονος προσπαθούσε να τα ξαναβρεί μαζί της.

Οικογενειακός φίλος ανέφερε: «Τελευταία είχε μπλέξει με αυτόν και από ό,τι ξέρω είχε τσακωθεί πριν μια εβδομάδα μαζί του και βγήκανε για να τα ξανά βρουν. Έκλαιγε αυτός. Είχανε πάει για φαγητό και στον γυρισμό έγινε αυτό. Δηλαδή, μια εβδομάδα δεν βγαίνανε. Χθες, βγήκανε για να τα βρούνε πάλι και καλά την έπεισε να βγούνε και έγινε αυτό που έγινε».

Η μητέρα του κοριτσιού είχε μάθει για τα προηγούμενα τροχαία που είχε ο 27χρονος. Φοβόταν. Έλεγε στην κόρη της να προσέχουν πολύ. Δεν γνωρίζει αν εκείνο το βράδυ, φορούσαν ζώνη.

«Αυτός είχε ξανά τρακάρει πριν καιρό και ήταν με μηχανή, ήταν 7 μήνες σε κώμα. Επανήλθε και είχε ξανά τρακάρει πάλι με μια άλλη κοπέλα πάλι με αυτοκίνητο και αυτή ήταν η τρίτη. Είχε τρέλα με την ταχύτητα ναι. Είχε τρέλα, είχε γρήγορο αυτοκίνητο. Πολλά λεφτά ο πατέρας του», επεσήμανε ο οικογενειακός φίλος.

Η μητέρα της 22χρονης σημείωσε: «Δεν έχω καμία εικόνα, αλλά θεωρητικά για να έγινε έτσι όπως έγινε, για να έχει χτυπήσει τόσο πολύ στο κεφάλι της, θεωρητικά δεν θα φορούσε ζώνη».

Η μητέρα της 22χρονης μιλάει στο LIVE NEWS και την Άννα Μαρινάκη για το κορίτσι της. Την μικρή της κόρη που βρέθηκε να παλεύει κάθε λεπτό που περνάει για να κρατηθεί στη ζωή.

«Έχω δύο κορίτσια. Η Φανίτσα είναι η δεύτερη. Είναι το παιδί που με πρόσεχε και εμένα και την αδελφή της. Δηλαδή έκανε τη μαμά σου σε πάρα πολλές περιπτώσεις. Την κάνει τη μαμά μου σε πάρα πολλές περιπτώσεις».

Η αγάπη της για τον χορό φάνηκε από πολύ μικρή ηλικία. Την βλέπουμε να έχει πάρει μέρος σε διαγωνισμούς και εκδηλώσεις.

Κάθε της βίντεο στα σόσιαλ μίντια είναι καθηλωτικό με τις χορευτικές της ικανότητες.

Ζει και αναπνέει για τον χορό είτε μόνη της, είτε με τις φίλες της.

Στα βίντεό της και η μαμά της, η μεγάλη της αδυναμία. Η μητέρα αυτή προσεύχεται σε ένα θαύμα. Να δει ξανά την κόρη της, να χορεύει όπως λάτρευε να κάνει.

Ραγίζει καρδιές η μητέρα της 22χρονης στο Live News

«Το παιδί είναι σε μία πολύ σοβαρή κατάσταση, είναι όμως είναι σταθερή η κατάσταση. Όλα καλά θα πάνε, αυτό είναι το πιστεύω μου. Έχει πείσμα, έχει δυνατό οργανισμό», τόνισε η μητέρα της 22χρονης για την κατάσταση της υγείας της κόρης της.

«Προσεύχεται για το παιδί μου πολύς κόσμος», είπε η μητέρα κι ευχαρίστησε. Παράλληλα, έκανε έκκληση όλοι οι άνθρωποι να μην αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Επίσκεψη στο «Σκυλίτσειο» Γενικό Νοσοκομείο της Χίου πραγματοποίησε ο βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης, με αφορμή τη δημιουργία της Νέας Μονάδας Μόνιμης Εμφύτευσης στην...

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει ο Γιάννης Ν. Παληός Η 1η Μάη  κατοχυρώθηκε ως απεργία από τους αγώνες και τις θυσίες εκατομμυρίων εργατών σε όλον τον κόσμο, στον...

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει ο Μιχαήλ Αλ. Ξυλοπόδης 29-4-2024       Στις 20 Νοεμβρίου 2017 χειρουργήθηκα στην Αγγεοχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου ¨Αττικόν¨, από τον Καθηγητή κ.  Ιωάννη...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η ERGOTRAK, μέλος του Ομίλου Σφακιανάκη και η DAF Trucks μας προσκαλούν να δούμε από κοντά και να οδηγήσουμε τα βραβευμένα φορτηγά New Generation...

Advertisement