Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Λουτρό αίματος στη Γλυφάδα: Πώς μπήκε στο κτήριο ο δράστης – «Ήρθα για να ξεκαθαρίσουμε»

Τέσσερις οι νεκροί ανάμεσά τους και ο δράστης που αυτοκτόνησε στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας στη Γλυφάδα. Οι τρεις εργαζόμενοι της ναυτιλιακής εντοπίστηκαν νεκροί από τους αστυνομικούς της ΕΚΑΜ που έκαναν έφοδο. Βρέθηκαν στον ημιώροφο, το πρώτο σημείο στο οποίο μπήκε ο δράστης και άρχισε να πυροβολεί με μια κυνηγετική καραμπίνα όποιον βρήκε μπροστά του.

Ο αυτόχειρας εντοπίστηκε νεκρός στο υπόγειο της ναυτιλιακής εταιρείας. Είχε δώσει τέλος στη ζωή του και δίπλα του είχε την κυνηγετική καραμπίνα.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και δύο γυναίκεςοι οποίες είχαν κρυφτεί και κλειδωθεί σε μια τουαλέτα. Τις απεγκλώβισαν και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, πήγαν για τις πρώτες βοήθειες. Δεν έχουν τραυματιστεί, σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο σίγουρα θα χρειαστεί να κάνουν εξετάσεις και να έχουν ψυχολογική υποστήριξη.

Σε ό, τι αφορά τον δράστη. πρόκειται για έναν αλλοδαπό υπήκοο Αιγύπτου, ηλικίας 70 ετών, ο οποίος ήταν εργαζόμενος στην εταιρεία, είχε απολυθεί πρόσφατα και πιθανότατα θέλησε με αυτόν τον τρόπο να εκδικηθεί για την απόλυσή του.

Οι δύο από τους τρεις νεκρούς της ένοπλης επίθεσης στη ναυτιλιακή στη Γλυφάδα ήταν στα υψηλά κλιμάκια της ηγεσίας της εταιρείας. Μάλιστα η μία γυναίκα φαίνεται ότι ήταν κα συγγενικό πρόσωπο του ιδιοκτήτη ενώ ο τρίτος από τους νεκρούς εργαζόμενους ήταν καπετάνιος. Όλοι ήταν μεγάλης ηλικίας άνω των 60 ετών.

Κάποιες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι μπαίνοντας στο κτήριο είπε στους πρώην συναδέλφους του ότι «ήρθα για να λύσουμε το πρόβλημά μας, ήρθα για να ξεκαθαρίσουμε». Όλοι οι εργαζόμενοι οι οποίοι βρίσκονταν στο σημείο έχουν μεταφερθεί αυτή τη στιγμή στην Ασφάλεια προκειμένου να δώσουν κατάθεση για το τι ακριβώς γνώριζαν για τον άνδρα και φυσικά για το πώς βίωσαν αυτόν τον εφιάλτη, ο οποίος να θυμίσουμε ότι ξεκίνησε λίγο μετά τις 10 το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης, ένας 70χρονος Αιγύπτιος, εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι γνώριζε καλά το κτήριο, απέκτησε πρόσβαση από το υπόγειο της επιχείρησης, κατευθύνθηκε αρχικά στον ημιώροφο, άρχισε να πυροβολεί κατά πάντων, αφήνοντας πίσω του τρεις νεκρούς, πριν ο ίδιος δώσει τέλος στη ζωή του, με τους αστυνομικούς να βρίσκουν δίπλα και το κυνηγετικό όπλο το οποίο χρησιμοποίησε.

Εκτός από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, στο κτίριο βρίσκεται και ιατροδικαστής προκειμένου να εξετάσει μακροσκοπικά τις σορούς και να ξεκινήσει η διαδικασία της σύνταξης του πορίσματος νεκροψίας – νεκροτομής.

 

Πηγή: ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει ο Σταύρος Παπαγιαννάκης Σήμερα, θα διερευνήσουμε ένα θέμα που αγγίζει τα βάθη της ανθρώπινης ψυχής και του πνεύματος: την Ανάσταση του Κυρίου και...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι πρωτοπόροι στους τομείς της οδηγικής απόλαυσης χωρίς εκπομπές ρύπων και της προοδευτικής αισθητικής στην πολυτελή μεσαία κατηγορία αποκτούν τώρα ακόμα ευρύτερη απήχηση. Πρεμιέρα...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Audi House of Progress είναι μια τεχνολογική έκθεση σε ένα θαυμαστό κλασσικό κτήριο σε έναν από τους πλέον πολυσύχναστους πεζόδρομους στο κέντρο της...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο δεύτερος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross, στα Τρίκαλα, με 195 συμμετοχές και πλήθος κόσμου – παρότι η βροχή που προηγήθηκε...

Advertisement