Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Δυο θανατηφόρα τροχαία σε Ομόνοια και παραλιακή – Τέσσερις νεκροί

Τέσσερις νεκροί σε λίγες ώρες σε τροχαία στην Ομόνοια και την παραλιακή. Συγκεκριμένα τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς και δύο σοβαρά τραυματίες σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 23.00 της Τρίτης στην παραλιακή (λεωφόρος Κωνσταντίνου Καραμανλή).

Αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και χτύπησε πάνω σε δέντρα και κολώνα φωτισμού. Επίσης 2 ακόμα ΙΧ έκαναν ελιγμούς για να αποφύγουν το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα το ένα να χτυπήσει στο κράσπεδο και να υποστεί μικρές υλικές ζημιές με τον οδηγό να είναι καλά στην υγεία του. Το δεύτερο ΙΧ που ακολουθούσε κινούμενο στο ρεύμα προς Πειραιά, έκανε επίσης ελιγμό με αποτέλεσμα να παρασύρει 2 πεζούς οι οποίοι ως εκ θαύματος δεν τραυματίστηκαν.

Η σοβαρότητά του αποτυπώνεται και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε η ΕΡΤ.

Τραγωδία στην παραλιακή: Δύο νεκροί και δύο σοβαρά τραυματίες σε τροχαίο

Όπως έγινε γνωστό το όχημα που εξετράπη της πορείας του κινείτο με μεγάλη ταχύτητα – τουλάχιστον 180 χιλιομέτρων την ώρα. Πρόκειται για το όχημα του ενός ατόμου που έχασε τη ζωή του.

Η κυκλοφορία διεκόπη στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή (παραλιακή) από το ύψος της συμβολής της με την λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου, στο ρεύμα προς Πειραιά. Κοντά στις 01:00 της Τετάρτης δόθηκε στην κυκλοφορία και πάλι.

Προανάκριση από την Τροχαία βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ χρειάστηκε και η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό επιβαινόντων από το όχημα.

Θανατηφόρο τροχαίο με μοτοσικλέτα στo κέντρο της Αθήνας – Δύο άτομα σκοτώθηκαν

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (24/1/2024) στο κέντρο της Αθήνας. Συγκεκριμένα, μια μοτοσικλέτα εξετράπη της πορείας της στην οδό Πατησίων στη συμβολή με την Πανεπιστημίου. Από το τροχαίο έχασαν τη ζωή τους οι δύο αναβάτες της μοτοσικλέτας.

Στο σημείο έχουν μεταβεί η Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Πηγή: ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο δεύτερος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross, στα Τρίκαλα, με 195 συμμετοχές και πλήθος κόσμου – παρότι η βροχή που προηγήθηκε...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Ford Pro αποκάλυψε μια νέα επιλογή για το E-Transit με μπαταρία Extended Range, ενισχύοντας τις δυνατότητες του δημοφιλέστερου μεγάλου ηλεκτρικού van της Ευρώπης,...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η φιλοσοφία “form follows function” της AC Schnitzer, σύμφωνα με την οποία τα βελτιωτικά αξεσουάρ είναι κυρίως λειτουργικά και αποτελεσματικά, εκτός από ιδιαίτερα εντυπωσιακά,...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στον Κωνσταντίνο Π. Καβάφη (Αλεξάνδρεια, 1863-1933) θα είναι αφιερωμένη η 14η ποιητική συνάντηση La Forza della Poesia που θα πραγματοποιηθεί 4-12 Μαΐου 2024, στην...

Advertisement