Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκίδα: «Εάν δεν σε έχω εγώ, δεν θα σε έχει καμία άλλη» – Εμμονική η 39χρονη με το 43χρονο θύμα

Αντιμέτωπη με δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία βρίσκεται η 39χρονη, η οποία δολοφόνησε με πολλαπλές μαχαιριές έναν 43χρονο σε κεντρικό δρόμο της Χαλκίδας.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου η 39χρονη έφυγε από το σπίτι της στα Λουκίσια Χαλκίδας, διένυσε μια απόσταση 20 χιλιομέτρων μέχρι το σπίτι του 43χρονου στο κέντρο της πόλης και του έστησε καρτέρι στο σημείο όπου συνήθιζε να παρκάρει το αυτοκίνητό του.

Η 39χρονη μόλις τον είδε του επιτέθηκε πισώπλατα, μαχαιρώνοντάς τον. Την ίδια στιγμή, η σύζυγος του 43χρονου παρακολουθούσε έντρομη την επίθεση από το μπαλκόνι του σπιτιού της.

«Ενημερώθηκε η αστυνομία από αυτόπτες μάρτυρες που είδαν μπροστά στα μάτια τους να δολοφονείται ο άνθρωπος. Ο ένας μάρτυρας ήταν η σύζυγος του θύματος που παρακολουθούσε από το μπαλκόνι. Η φερόμενη ως δράστις ανέμενε τους αστυνομικούς, οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα και δεν θέλησε να μιλήσει στους αστυνομικούς», είπε στο MEGA η εκρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Κωνσταντίνα Δημογλίδου.

«Εάν δεν σε έχω εγώ, δεν θα σε έχει καμία άλλη»
Συγγενείς του θύματος κάνουν λόγο για εμμονή της 39χρονης με τον επιχειρηματία. Το θύμα, που είχε παντρευτεί με τη σύζυγό του τα τελευταία δύο χρόνια, είχε αποκαλύψει τη συστηματική παρενόχληση και τις απειλές που δεχόταν από την δράστιδα τόσο στη σύζυγό του όσο και στον σύζυγό της 39χρονης, που ήταν στενός του φίλος.

«Είδα τα μηνύματα. «Εάν δεν σε έχω εγώ, δεν θα σε έχει καμία άλλη». Υπήρχε αυτό το μήνυμα στο κινητό του. Δεν είχαν ποτέ σχέση, απ’ ότι συμπεραίνω υπήρχε μία εμμονή, γιατί δεν υπήρχε ποτέ σχέση», είπε ο Αθανάσιος Τάρτης, δικηγόρος της οικογένειας του θύματος.

Όπως συμπλήρωσε ο δικηγόρος, ο 43χρονος είχε ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα, ενώ τόνισε πως από τη στιγμή που το θύμα παντρεύτηκε ξεκίνησαν οι πιέσεις και οι απειλές από την πλευρά της 39χρονης.

«Δεν αξιολόγησα τότε τις απειλές ως σοβαρές. Πως μπορούσε να φανταστεί κανείς ότι θα φτάσει ως εκεί;», είπε ο κος Τάρτης.

Κολλητοί ο 43χρονος και ο σύζυγος της 39χρονης
Ο πατέρας της φερόμενης δράστιδος ισχυρίστηκε πως η 39χρονη είχε πέσει θύμα βιασμού από τον 43χρονο, ωστόσο ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος το διαψεύδει.

«Φυσικά και όχι. Εάν είχε γίνει κάτι τέτοιο, δεν θα συνέχιζαν να κάνουν παρέα τα ζευγάρια», είπε, εξηγώντας πως ο 43χρονος και ο σύζυγος της δράστιδος ήταν φίλοι εδώ και πολλά χρόνια.

Σήμερα, Δευτέρα, θα διενεργηθεί η νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του 43χρονου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Οι πιο γρήγορες πτήσεις διαρκούν από 2 έως 20 λεπτά στον αέρα, με μία από αυτές να πραγματοποιείται πάνω από τα νερά του Αιγαίου....

ΧΙΟΣ

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια του έργου «Βελτίωση Ασφαλείας Οδών Δήμου Χίου», θα ξεκινήσει εργασίες στις παρακάτω οδούς: Α) Τμήμα της οδού...

ΧΙΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ 27-28/4/2024 SATURDAY – SUNDAY 27-28/4/2024 ΚΑΡΥΕΣ ΧΙΟΣ – KARIES VILLAGE CHIOS  Ημέρα  Δράση  Ώρα  Τοποθεσία Πέμπτη 25/4/2024  Συνέντευξη Τύπου  12:00  Αίθουσα...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση ΠΕΣ-ΝΑΤ Χίου για την εργατική Πρωτομαγιά Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαβάσαμε την απόφαση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (Π.Ν.Ο) και των Ναυτεργατικών Σωματείων για την...

Advertisement