Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκίδα: Οι εμμονές, τα ασφαλιστικά μέτρα & το παρελθόν του θύματος με την 39χρονη (βίντεο)

Πληθαίνουν οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την άγρια δολοφονία στη Χαλκίδα, όπου μια 39χρονη, η οποία παρενοχλούσε ερωτικά έναν 43χρονο, σκότωσε τον άνδρα με 40 μαχαιριές.

Η 39χρονη φαίνεται να έτρεφε συναισθήματα για τον επιχειρηματία και φέρεται να τον είχε προειδοποιήσει στο παρελθόν για τις προθέσεις της, κανείς ωστόσο δεν πίστευε ότι θα φτάσει στο έγκλημα.

Το χρονικό
«Τέλος του ‘21 ήρθε στο γραφείο μου το ζεύγος για να ζητήσουν τη βοήθειά μου έτσι ώστε να αντιμετωπίσουν τις πιέσεις και τις απειλές που δεχόταν τότε από τη σημερινή δράστιδα», είπε, μιλώντας στο MEGA, o δικηγόρος της οικογένειας του 43χρονου, Θανάσης Τάρτης.

«Τότε, το μήνυμα που είδα εγώ στο κινητό έλεγε ότι ‘αν δε σε έχω εγώ, δε θα σε έχει καμία. Ο Σάκης ήταν τρομοκρατημένος ήρθε στο γραφείο μου ζητώντας να προχωρήσουμε σε ασφαλιστικά μέτρα ώστε να μην τον πλησιάζει, φοβούμενος για τη σωματική του ακεραιότητα αλλά και της συζύγου του. Ο σύζυγος της σημερινής δράστιδος ήταν κολλητός φίλος με τον Σάκη. Μέχρι τότε τα ζευγάρια έκαναν παρέα, συνεργαζόντουσαν και επαγγελματικά».

Όπως λέει ο κ. Τάρτης, η σύζυγος του θύματος είδε τον άντρα της να δολοφονείται μπροστά στα μάτια της.

«Σκεφτείτε μια γυναίκα η οποία βλέπει από το μπαλκόνι του σπιτιού της, μπροστά στα μάτια της, να σφαγιάζεται ο άνθρωπός της. Έβγαινε κάθε πρωί στο μπαλκόνι και τον αποχαιρετούσε, ήταν πολύ αγαπημένο ζευγάρι».

«Είναι μια σειρά γεγονότων»
Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της κατηγορούμενης, Θεμιστοκλής Κωντσιλίδης, σημειώνει:

«Υπήρχε ένα συμβάν πριν από περίπου 15 χρόνια. Είναι μια σειρά γεγονότων και το σημαντικό είναι ότι αυτά τα 15 χρόνια αυτή η γυναίκα ταλαιπωρήθηκε ψυχικά, πιέστηκε πάρα πολύ και πιθανώς αυτό την οδήγησε σε αυτό το συμβάν. Ο ψυχικός της κόσμος είχε διαταραχθεί και χρόνο με τον χρόνο γινόταν όλο και χειρότερα. Είναι μια πάρα πολύ ευαίσθητη κοπέλα που δυστυχώς κάποια πράγματα δεν μπορούσε να τα αντέξει».

Όπως λέει ο ίδιος:

«Μιλάμε για έναν ήρεμο άνθρωπο που δεν είχε δημιουργήσει προβλήματα και δεν είχε παραβατική συμπεριφορά. Καταλαβαίνετε ότι κάτι έχει συμβεί και την έχει ταρακουνήσει. Προσπαθούμε να είναι λεπτομερής η απολογία της, να δώσουμε φως σε όλες τις πτυχές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια του έργου «Βελτίωση Ασφαλείας Οδών Δήμου Χίου», θα ξεκινήσει εργασίες στις παρακάτω οδούς: Α) Τμήμα της οδού...

ΧΙΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ 27-28/4/2024 SATURDAY – SUNDAY 27-28/4/2024 ΚΑΡΥΕΣ ΧΙΟΣ – KARIES VILLAGE CHIOS  Ημέρα  Δράση  Ώρα  Τοποθεσία Πέμπτη 25/4/2024  Συνέντευξη Τύπου  12:00  Αίθουσα...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση ΠΕΣ-ΝΑΤ Χίου για την εργατική Πρωτομαγιά Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαβάσαμε την απόφαση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (Π.Ν.Ο) και των Ναυτεργατικών Σωματείων για την...

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει ο Σταύρος Παπαγιαννάκης Σήμερα, θα διερευνήσουμε ένα θέμα που αγγίζει τα βάθη της ανθρώπινης ψυχής και του πνεύματος: την Ανάσταση του Κυρίου και...

Advertisement