Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

«Κρας τεστ» στις Σπέτσες για το ΣΥΡΙΖΑ – Ζυμώσεις ενόψει της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας

Φυγή προς τα εμπρός, αναδεικνύοντας τα θέματα της καθημερινότητας με συναντήσεις και προτάσεις, θα επιχειρήσει ο Στέφανος Κασσελάκης το επόμενο διάστημα. Το Σαββατοκύριακο συνεδριάζει στις Σπέτσες η Κ.Ο. προκειμένου να καθορίσει την στρατηγική και τα επόμενα βήματα, με την Κουμουνδούρου να έχει ξεκινήσεις τις προσυνεδριακές διαδικασίες ενόψει του συνεδρίου του Φεβρουαρίου.

Ο Στέφανος Κασσελάκης συνεχίζοντας την επαφή του με τις κοινωνικές ομάδες, με γνώμονα την εξωστρέφεια, συναντήθηκε στην Κουμουνδούρου με εκπροσώπους της Αλβανικής Κοινότητας στην Ελλάδα.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Είναι ξεκάθαρο μήνυμα πως βλέπουμε τον κόσμο και την συγκεκριμένη κοινότητα. Είναι στην επέτειο της δολοφονίας Πακιστανού λίγο μικρότερου μου που έχασε ζωή του σε κύμα ρατσισμού σε συγκυρία που μπορούμε να αποφύγουμε αν υπάρξουν…Ζητήματα μεγάλα. Επισφάλεια καθημερινή δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για ανανέωση στη τριετία για παραμονή όταν η αίτηση παίρνει τρία χρόνια τους βάζουμε σε καθεστώς ομηρίας».

Την ίδια ώρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με προσωπική του ανάρτηση, διέψευσε κατηγορηματικά δημοσίευμα του ιστότοπου tvxs.gr του Στ. Κούλογλου, «της κλεμμένης έδρας», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ. Κασσελάκης, ότι δήθεν δόθηκε εντολή να κατεβούν αφίσες του Αλέξη Τσίπρα από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στην Κουμουνδούρου. Τον ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνει ο κ. Κασσελάκης, δεν πρόκειται να τον τελειώσετε όσο και να τον πολεμάτε: «Δυστυχώς, ο πρώην Πρωθυπουργός είναι τόσο σεμνός που μόνο μία αφίσα έχουμε στο κτήριο. Ίσως αυτό το άρθρο είναι μία καλή αφορμή να βάλουμε περισσότερες. Και θα δώσω τέτοια οδηγία άμεσα διότι όλοι μας, και προσωπικά, είμαστε υπερήφανοι για τον Αλέξη ».

Σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου, αναφέρει: «Αν δεν υπήρχε Κασσελάκης ο Μητσοτάκης θα έπρεπε να τον ανακαλύψει».

Βάζοντας ψηλά στην ατζέντα το θέμα της ακρίβειας ο ΣΥΡΙΖΑ ανεβάζει τους αντιπολιτευτικούς τόνους, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η κυβερνητική πολιτική συνοψίζεται στο δόγμα «ο θάνατος του εμποράκου αλλά και του καταναλωτή

Από την πλευρά του ο Νίκος Παππάς, δήλωσε: «Ο κύριος Μητσοτάκης δεν είναι στο πλευρό των πολιτών, αφήνει την ακρίβεια να κάτσει στο σβέρκο των πολιτών, δεν μειώνει τους έμμεσους φόρους όπως γίνεται στην Ευρώπη, και δεν ελέγχει την αισχροκέρδεια για να ευνοεί ελάχιστους εις βάρος των πολλών».

Στο θέμα της ένταξης του ΣΥΡΙΖΑ στην ομάδα των ευρωσοσιαλιστών επανήλθαν οι κ. Θεοχαρόπουλος, Ραγκούσης και Ζαχαριάδης αναφέροντας ότι βάσει έρευνας η πλειοψηφία των ψηφοφόρων του κόμματος τοποθετούν τον ΣΥΡΙΖΑ στην Κεντροαριστερά: «Είναι στο χέρι μας πλέον να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για να γίνει ξανά ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ισχυρός και πλειοψηφικός απέναντι στη ΝΔ».

Μιλώντας στην εκπομπή του Ertnews «Συνδέσεις», ο επικεφαλής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος ανέφερε για το θέμα των ευρωσοσιαλιστών, πως: «Δεν είναι θέμα που θα κλείσει πριν το συνέδριο είναι μία σοβαρή συζήτηση η δική μου απόψε κλείνει προς το να παραμείνει ο ΣΥΡΙΖΑ στο κόμμα της ευρωπαϊκής αριστεράς και να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ το μεγαλύτερο κόμμα της ευρωπαϊκής αριστεράς που θα επιδιώκει συνεργασία με σοσιαλιστές και οικολόγους».

Στην Κουμουνδούρου, το κόμμα κινείται ήδη σε τροχιά σε συνεδρίου το οποίο θα πραγματοποιηθεί 22- 25 Φεβρουαρίου.

 

Πηγή: ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Οι πιο γρήγορες πτήσεις διαρκούν από 2 έως 20 λεπτά στον αέρα, με μία από αυτές να πραγματοποιείται πάνω από τα νερά του Αιγαίου....

ΧΙΟΣ

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια του έργου «Βελτίωση Ασφαλείας Οδών Δήμου Χίου», θα ξεκινήσει εργασίες στις παρακάτω οδούς: Α) Τμήμα της οδού...

ΧΙΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ 27-28/4/2024 SATURDAY – SUNDAY 27-28/4/2024 ΚΑΡΥΕΣ ΧΙΟΣ – KARIES VILLAGE CHIOS  Ημέρα  Δράση  Ώρα  Τοποθεσία Πέμπτη 25/4/2024  Συνέντευξη Τύπου  12:00  Αίθουσα...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση ΠΕΣ-ΝΑΤ Χίου για την εργατική Πρωτομαγιά Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαβάσαμε την απόφαση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (Π.Ν.Ο) και των Ναυτεργατικών Σωματείων για την...

Advertisement