Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη – Στον εισαγγελέα την Παρασκευή ο Νορβηγός που μαχαίρωσε τον 32χρονο αστυνομικό στον λαιμό

Μία ακόμα δολοφονία αστυνομικού προστίθεται στην τραγική λίστα των τελευταίων ημερών. Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα, σε μπαρ της Θεσσαλονίκης. Ο 32χρονος αστυνομικός επιχείρησε να επέμβει σε διαπληκτισμό που είχε ο κουμπάρος του με 44χρονο Νορβηγό, αλλά δέχθηκε θανατηφόρα επίθεση με μαχαίρι στο λαιμό από τον Νορβηγό, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του μέσα σε λίγα λεπτά. Ο δράστης, ο οποίος βρισκόταν σε κατάσταση ακραίας μέθης, θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.

Ο 32χρονος αστυνομικός βρισκόταν εκτός υπηρεσίας στο μπαρ στην ανατολική Θεσσαλονίκη, δίπλα ακριβώς από την Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων. Διασκέδαζε με τον παιδικό φίλο και κουμπάρο του όταν ο τελευταίος και ο 44χρονος δράστης άρχισαν να διαπληκτίζονται. Ο αστυνομικός μπήκε στη μέση για να τους χωρίσει.

«Ο άντρας ενοχλούσε τους υπόλοιπους, ο συνάδελφος μας παρενέβη για να βοηθήσει να τον απομακρύνουν από τον χώρο, εκείνος διαπληκτίστηκε με τον φίλο του που βρισκόταν μαζί και δυστυχώς τραυμάτισε θανάσιμα τον συνάδελφο μας» τόνισε στην ΕΡΤ η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντίνα Δημογλίδου.

Ο 32χρονος αστυνομικός δέχθηκε μαχαιριά στον λαιμό. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Λίγο πριν, ο Νορβηγός είχε τραυματίσει στο πόδι, με το ίδιο μαχαίρι και τον κουμπάρο του αστυνομικού. Σύμφωνα με πληροφορίες, θαμώνες κατέθεσαν ότι ο δράστης είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και ήταν μεθυσμένος. Ο κουμπάρος του θύματος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» .

«Ο δεύτερος με τραύματα σε θώρακα και μηρό μεταφέρθηκε σε εμάς όπου ευτυχώς νοσηλεύεται εκτός κινδύνου» δήλωσε ο διευθυντής του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του «Ιπποκρατείου» Βασίλης Ντούρος.

Το θύμα υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος της ΕΛ.ΑΣ., τους λεγόμενους «Αδιάφθορους». Θαμώνες κάλεσαν σε βοήθεια και ειδοποίησαν τους αστυνομικούς που βρίσκονταν στο διπλανό κτήριο όπου είναι η έδρα των ΜΑΤ.

«Τον φάγανε. Μας είπαν ότι το μαχαίρωσαν το παλικάρι μας. Ήταν πολύ καλό παιδί. Και στη δουλειά του πολύ καλός. Είχε τόσα να προσφέρει, στην οικογένεια, στην αστυνομία» αναφέρει συγγενής του θύματος.

Ο 44χρονος δράστης αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα.

Πηγή: ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια του έργου «Βελτίωση Ασφαλείας Οδών Δήμου Χίου», θα ξεκινήσει εργασίες στις παρακάτω οδούς: Α) Τμήμα της οδού...

ΧΙΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ 27-28/4/2024 SATURDAY – SUNDAY 27-28/4/2024 ΚΑΡΥΕΣ ΧΙΟΣ – KARIES VILLAGE CHIOS  Ημέρα  Δράση  Ώρα  Τοποθεσία Πέμπτη 25/4/2024  Συνέντευξη Τύπου  12:00  Αίθουσα...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση ΠΕΣ-ΝΑΤ Χίου για την εργατική Πρωτομαγιά Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαβάσαμε την απόφαση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (Π.Ν.Ο) και των Ναυτεργατικών Σωματείων για την...

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει ο Σταύρος Παπαγιαννάκης Σήμερα, θα διερευνήσουμε ένα θέμα που αγγίζει τα βάθη της ανθρώπινης ψυχής και του πνεύματος: την Ανάσταση του Κυρίου και...

Advertisement