Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Κανένα ίχνος από το μαύρο τζιπ – Ανθρωποκυνηγητό για τους επιβάτες

Κανένα ίχνος δεν έχει βρεθεί μέχρι στιγμής από το μαύρο τζιπ, οι επιβάτες του οποίου άνοιξαν πυρ στις 07:00 του Σαββάτου έξω από νυχτερινό κέντρο, στο Γκάζι.

Τραυματίστηκαν σοβαρά τρεις νέοι άνθρωποι -αδέρφια οι δύο- που είχαν έρθει από την Κρήτη για το bachelor party του ενός από αυτούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε προηγηθεί διαπληκτισμός των θυμάτων με μια άλλη παρέα και εικάζεται ότι η συνέχεια δόθηκε με τα όπλα.

Από το σημείο η αστυνομία συνέλεξε τέσσερις κάλυκες ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει η δίωξη εκβιαστών της ασφάλειας Αττικής.

Το χρονικό του συμβάντος

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 07:00 το πρωί, όταν ένα μαύρο τζιπ μεγάλου κυβισμού κινούμενο επι της οδού Ιάκχου σταμάτησε δίπλα σε κλαμπ και σε καταστήματα εστίασης που βρίσκονταν μια παρέα επτά7 νεαρών από την Κρήτη.

Σύμφωνα με μαρτυρίες οι δυο επιβαίνοντες στο τζιπ διαπληκτίστηκαν με την παρέα και ο ενας άνοιξε πυρ, τραυματίζοντας σοβαρά τους τρεις.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό γιατί και από ποιόν ξεκίνησε, σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες, η λογομαχία ήταν έντονη.

Οι τρεις άνδρες είχαν έρθει από την Κρήτη για να γιορτάσουν τον γάμο φίλου τους. Πρόκειται για δύο αδέρφια, 33 και 28 ετών, και για έναν 24χρόνο.

Και οι τρεις δέχθηκαν σφαίρα στο κεφάλι, ο ενας χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας στο νοσοκομείο Γεννηματάς ενώ σοβαρή κρίνεται και η κατάσταση της υγείας και των άλλων δυο.

Η οικογένεια των δυο αδελφών βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, δίπλα στα παιδιά της.

«Είναι πολύ καλό παιδί, δεν έχει σχέσεις με καβγάδες και τέτοια πράγματα. Ακόμα, δεν έχω ιδέα τι έχει συμβεί» ανέφερε ο πατέρας του 28χρονου.

Πηγή: ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν με την Άννα Παναγιωτοπούλου ή θεωρούν ότι συναντήθηκαν κάπου στο ανάμεσα σκηνής-οθόνης και πανιού, ένοιωσαν την ανάγκη να μοιραστούν κάποιες...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα, ιεροπρέπεια και σύμφωνα με την μακραίωνη εκκλησιαστική παράδοση και τάξη εορτάσθηκε στο Κέντρο της Ορθοδοξίας η Λαμπροφόρος Ανάσταση του Κυρίου. Η...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Άννα Παναγιωτοπούλου, γράφοντας κείμενα με τον Σταμάτη Φασουλή και τον Λάκη Λαζόπουλο, χάρισε στην ΕΡΤ και το «θέατρο της Δευτέρας», ίσως τη μοναδική...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

«Η Εκκλησία μάς μαθαίνει πώς να νικούμε τον θάνατο», υπογραμμίζει ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος, στο εγκύκλιο μήνυμά του για το Άγιο Πάσχα...

Advertisement