Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Αλίαρτος: Από κοντινή απόσταση πυροβολήθηκε ο 17χρονος Χρήστος – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Αλίαρτος: Από τον τραυματισμό της αριστερής τραχηλικής χώρας, στην οποία κατέληξε η σφαίρα από το όπλο του 41χρονου αστυνομικού επήλθε ο θάνατος του 17χρονου Χρήστου.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης για τον θάνατο του 17χρονου στην Αλίαρτο, διαπιστώθηκε ότι η βολίδα αρχικά προκάλεσε ένα διαμπερές τραύμα στον αριστερό αντίχειρα και μετά συνέχισε καταλήγοντας στην αριστερή τραχηλική χώρα.

Πρόκειται για ένα τυφλό τραύμα καθώς η βολίδα παρέμεινε κοντά στον αυχένα, στην αριστερή πλευρά του λαιμού. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, η βολή πραγματοποιήθηκε σε μικρή απόσταση από το θύμα, ενώ στον 17χρονο δεν διαπιστώθηκαν χτυπήματα στα πλευρά. Ωστόσο είχε εκδορές τριβής στην αριστερή πλευρά του προσώπου του, οι οποίες ενδεχομένως να προκλήθηκαν από την πτώση του θύματος στο έδαφος.

Τέλος, από τα δάχτυλα ελήφθησαν δείγματα και για τον εντοπισμό πυρίτιδας, προκειμένου να σταλούν στα εργαστήρια, έτσι ώστε να διαπιστωθεί πόσο κοντά ήταν το όπλο στο 17χρονο.

Αλίαρτος: Το ανατριχιαστικό μήνυμα της δασκάλας του 

Συγκλονισμένη είναι τοπική κοινωνία της Αλιάρτου αλλά και ολόκληρο το Πανελλήνιο με το χαμό του 17χρονου Χρήστου Μιχαλόπουλου.

Η καθηγήτριά του κα. Βασιλική Περλεπέ έχει μόνο καλά λόγια να πει για τον μαθητή της. «Ήταν ένα αθώο, χρυσό παιδί, αγωνιστής της ζωής από μικρή ηλικία. Η δολοφονία του δεν μπορεί να μείνει ατιμώρητη.» θα γράψει στον προσωπικό της λογαριασμό στα  social media. Όπως μας αναφέρει, ο γιος της ήταν συμμαθητής με τον Χρήστο στο σχολείο που φοιτούσε.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Βασιλικής Περλεπέ

«Αυτό το παιδί ήταν αθώο θύμα της βίας της βίας της εξουσίας του κράτους. Ήταν ένα αθώο, χρυσό παιδί, αγωνιστής της ζωής από μικρή ηλικία. Τα ΜΜΕ, ντροπή τους, αποκάλεσαν στο ενημερωτικό δελτίο τους αυτό το αθώο παιδί Ρομά. Ντροπή τους.

Αυτό το παιδί έχει όνομα, όπως όλα τα παιδιά του κόσμου. Λέγεται Χρήστος Μιχαλόπουλο, ήταν μαθητής μου, συμμαθητής του γιου μου. Η δολοφονία του δεν μπορεί να μείνει ατιμώρητη.

Καλό παράδεισο να έχεις Χρήστο, σου ζητάμε συγγνώμη για τον κόσμο που σου έτυχε να γεννηθείς και να ζήσεις.

Σου ζητάμε συγγνώμη γιατί λίγα έχουμε κάνει ως κοινωνία για να είναι δικαιότερος. Μόνο να απαιτήσουμε να αποκατασταθεί το δίκιο για σένα, αγόρι μου γλυκό!

Για την οικογένειά σου δεν έχω λόγια παρηγοριάς. Είναι πάνω από τη δύναμη της ψυχής μου.

Περλεπέ Βασιλική,

Εκπαιδευτικός στο σχολείο που φοίτησες.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια του έργου «Βελτίωση Ασφαλείας Οδών Δήμου Χίου», θα ξεκινήσει εργασίες στις παρακάτω οδούς: Α) Τμήμα της οδού...

ΧΙΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ 27-28/4/2024 SATURDAY – SUNDAY 27-28/4/2024 ΚΑΡΥΕΣ ΧΙΟΣ – KARIES VILLAGE CHIOS  Ημέρα  Δράση  Ώρα  Τοποθεσία Πέμπτη 25/4/2024  Συνέντευξη Τύπου  12:00  Αίθουσα...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση ΠΕΣ-ΝΑΤ Χίου για την εργατική Πρωτομαγιά Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαβάσαμε την απόφαση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (Π.Ν.Ο) και των Ναυτεργατικών Σωματείων για την...

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει ο Σταύρος Παπαγιαννάκης Σήμερα, θα διερευνήσουμε ένα θέμα που αγγίζει τα βάθη της ανθρώπινης ψυχής και του πνεύματος: την Ανάσταση του Κυρίου και...

Advertisement