Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Βελτιωμένος αλλά άστατος μέχρι την Κυριακή

Στον απόηχο της κακοκαιρίας Elias κάποιες βροχές χαμηλότερης έντασης θα συνεχίσουν να ταλαιπωρούν μέχρι το Σάββατο τα κεντρικά και δυτικά ηπειρωτικά της χώρας.

Από την Κυριακή ο ήλιος θα επικρατεί σε όλη τη χώρα, με τους βοριάδες όμως να ενισχύονται και να διατηρούν τη θερμοκρασία σε καλές αλλά φθινοπωρινές θερμοκρασίες.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι σαφώς πιο βελτιωμένος αλλά άστατος με σποραδικές βροχές και καταιγίδες στα ηπειρωτικά. Στην Θεσσαλία, την Ήπειρο, την Στερεά Ελλάδα και την Πελοπόννησο αναμένονται σποραδικές βροχές και κατά τόπους δεν αποκλείονται οι καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς στα πελάγη δεν θα ξεπερνούν τα 4 και τοπικά τα 5 μποφόρ, και η  θερμοκρασία θα παραμείνει σε παρόμοια επίπεδα μέχρι τους 26 με 29 βαθμούς.

Στην Αττική θα έχει παροδικές νεφώσεις σποραδικές βροχές. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη θα έχει παροδικές νεφώσεις με ήλιο και μικρή πιθανότητα για πρόσκαιρες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς μεταβλητοί και η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Το Σαββατοκύριακο θα περιοριστούν οι βροχές στα δυτικά ηπειρωτικά, με περισσότερο ήλιο και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας, καθώς θα ενισχυθούν την Κυριακή στο Αιγαίο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο δεύτερος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross, στα Τρίκαλα, με 195 συμμετοχές και πλήθος κόσμου – παρότι η βροχή που προηγήθηκε...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Ford Pro αποκάλυψε μια νέα επιλογή για το E-Transit με μπαταρία Extended Range, ενισχύοντας τις δυνατότητες του δημοφιλέστερου μεγάλου ηλεκτρικού van της Ευρώπης,...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στον Κωνσταντίνο Π. Καβάφη (Αλεξάνδρεια, 1863-1933) θα είναι αφιερωμένη η 14η ποιητική συνάντηση La Forza della Poesia που θα πραγματοποιηθεί 4-12 Μαΐου 2024, στην...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η φιλοσοφία “form follows function” της AC Schnitzer, σύμφωνα με την οποία τα βελτιωτικά αξεσουάρ είναι κυρίως λειτουργικά και αποτελεσματικά, εκτός από ιδιαίτερα εντυπωσιακά,...

Advertisement