Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Ξυλοδαρμό από εφοπλιστή καταγγέλλει ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος – Τα κόμματα καταδικάζουν την επίθεση

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης καταδίκασε απερίφραστα την επίθεση από εφοπλιστή που δέχθηκε ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος. Ο κ. Μαρινακης τόνισε ότι η ελευθερία του τύπου αποτελεί βασική αρχή της Δημοκρατίας και τραμπούκικες ενέργειες δεν χωρούν.

Η δήλωση του κ. Μαρινάκη:

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκε χθες ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του, επειδή ο δράστης είχε ενοχληθεί από την δημοσιογραφική του δουλειά. Η Δικαιοσύνη θα κρίνει την υπόθεση και θα αποφανθεί. Η ελευθερία του Τύπου αποτελεί βασική αρχή της Δημοκρατίας μας και τραμπούκικες ενέργειες δεν χωρούν».

Σε ανακοίνωση προχώρησε και το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, καταδικάζοντας την επίθεση κατά του δημοσιογράφου.

«Απερίφραστη η καταδίκη μας στην τραμπούκικη επίθεση εναντίον του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαχρήστου, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Οι επιθέσεις εναντίον δημοσιογράφων στρέφονται εναντίον της ελευθερίας του Τύπου, εναντίον της ίδιας της Δημοκρατίας. Και το πολιτικό σύστημα της χώρας οφείλει σταθερά και πάντα να βρίσκεται απέναντι σε αυτές.

Δυστυχώς, για την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δεν ισχύει το ίδιο για όλες τις περιπτώσεις βίας εναντίον δημοσιογράφων».

Η Ελληνική Λύση «καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση στον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαχρήστο, όπως καταδικάζει κάθε μορφή βίας ανεξαρτήτως πολιτικών ή άλλων διαφορών.

Οι πολιτικές διαφορές επιλύονται στη Βουλή, οι ποινικές στην δικαιοσύνη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 85-83 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Χάλα Πιονίρ, όμως έχει μεγάλα παράπονα για τις αποφάσεις των διαιτητών στο φινάλε...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πλέον ο Ολυμπιακός καλείται σε δύο μέρες (2/5, 19:45), να ισοφαρίσει τη σειρά και στη συνέχεια να πάει στη Βαρκελώνη να παλέψει για την...

ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περί τις 23:00 το βράδυ, στη λεωφόρο Πειραιώς. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, ένα όχημα, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, παρέσυρε πέντε...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κάτι το οποίο δεν είχα συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια ήταν να μην υπάρχουν στους τελευταίους γύρους των play off, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο Κέβιν...

Advertisement