Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Αργυρούπολη: Υπέκυψε η 40χρονη – θύμα ξυλοδαρμού από δάσκαλο πολεμικών τεχνών

Την τελευταία της πνοή άφησε η 40χρονη γυναίκα που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον 46χρονο σύντροφό της, δάσκαλο πολεμικών τεχνών, μέσα στο διαμέρισμα που διέμεναν, στην Αργυρούπολη, τον Ιανουάριο του 2022. Είχε διακομιστεί στο Λαϊκό Νοσοκομείο από το κέντρο αποκατάστασης όπου βρικσόταν, καθώς η κατάστασή της παρουσίασε επιδείνωση με λοίμωξη του αναπνευστικού.

Είχαν προηγηθεί αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσες ενώ η γυναίκα βρισκόταν σε κώμα επτά μήνες. Οι εγκεφαλικές κακώσεις είχαν προκαλέσει απώλεια ομιλίας και αδυναμία να αυτοεξυπηρετηθεί.

Ο Σύλλογος Εθελοντών «Προασπίζω», ανακοίνωσε τον θάνατο της Όλγας με την παρακάτω ανάρτηση: «Θυμάστε εκείνο το κορίτσι που κακοποιήθηκε βάναυσα ως σάκος του καράτε στην Αργυρούπολη από τον (δήθεν) Άνθρωπο της και δάσκαλο καράτε; Τελικά φαίνεται πως η στήριξη μας και η αγάπη μας δεν ήταν αρκετή για να υπερκεράσει το μίσος και τα θανατηφόρα χτυπήματα του».

Το πόρισμα του ιατροδικαστεί σόκαρε αφού πιστοποιούσε ότι στο σώμα της γυναίκας υπήρχαν σημάδια από παλαιότερο ξυλοδαρμό. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, της έσπασε με χτυπήματα τα πλευρά και της προκάλεσε βαριές κακώσεις στο κεφάλι και τον θώρακα. Επίσης, ο 46χρονος χτυπούσε τη σύντροφό του σε επίπεδη επιφάνεια, όπως τονίζεται στο πόρισμα.

Παραδέχομαι ότι την χτύπησα, αλλά δεν ήταν σκοπός μου να την στείλω στο νοσοκομείο. Τσακωθήκαμε και σε κάποια στιγμή ξέφυγε η κατάσταση” ισχυρίστηκε ο καθ’ ομολογίαν δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές της ΕΛ.ΑΣ, μιλώντας σε αστυνομικούς.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 46χρονος κακοποίησε γυναίκα. Το 2015 στο Άργος φέρεται να είχε μαχαιρώσει την τότε ανήλικη σύντροφό του, με την οποία απέκτησε και παιδί. Και τότε τράπηκε σε φυγή και δεν συνελήφθη καθώς δεν είχε εντοπιστεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Ποινή κάθειρξης 10ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στον δράστη και δεν χορήγησε ανασταλτατική δύναμη στην έφεση, δείχνοντάς του το δρόμο για τη φυλακή.

Ο εισαγγελέας της έδρας αμφισβήτησε την ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για σοβαρή ψυχοπαθολογία, τονίζοντας: “Αυτός ο άνθρωπος ξέρει τι δύναμη έχουν τα χέρια του, δεν απλώνει για πρώτη φορά το χέρι του και χτυπάει ανελέητα! Ανελέητα! Δεν άφησε σημείο του σώματος της χωρίς να το χτυπήσει. Είχε μάθει να εξουδετερώνει τον αντίπαλο».

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος ζήτησε συγνώμη κι υποστήριξε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και χασίς, αλλά και πως ήταν θυμωμένος επειδή το θύμα του είπε πως είχε δημιουργήσει άλλη σχέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια του έργου «Βελτίωση Ασφαλείας Οδών Δήμου Χίου», θα ξεκινήσει εργασίες στις παρακάτω οδούς: Α) Τμήμα της οδού...

ΧΙΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ 27-28/4/2024 SATURDAY – SUNDAY 27-28/4/2024 ΚΑΡΥΕΣ ΧΙΟΣ – KARIES VILLAGE CHIOS  Ημέρα  Δράση  Ώρα  Τοποθεσία Πέμπτη 25/4/2024  Συνέντευξη Τύπου  12:00  Αίθουσα...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση ΠΕΣ-ΝΑΤ Χίου για την εργατική Πρωτομαγιά Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαβάσαμε την απόφαση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (Π.Ν.Ο) και των Ναυτεργατικών Σωματείων για την...

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει ο Σταύρος Παπαγιαννάκης Σήμερα, θα διερευνήσουμε ένα θέμα που αγγίζει τα βάθη της ανθρώπινης ψυχής και του πνεύματος: την Ανάσταση του Κυρίου και...

Advertisement