Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Δύο συλλήψεις για διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών σε Δυτική Αττική και Πειραιά

Δύο άτομα συνέλαβε η ΕΛΑΣ για κατοχή και διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών σε Δυτική Αττική και Πειραιά. Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, κατασχέθηκαν πάνω από 2 κιλά κοκαΐνη, περισσότερα από 35 κιλά κάνναβη, ζυγαριές ακριβείας και 2.575 ευρώ.

Ειδικότερα, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, διακριβώθηκε η δράση δύο ατόμων στην κατοχή και διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής και του Πειραιά.

Πρόκειται για αλλοδαπούς (άνδρα και γυναίκα), οι οποίοι εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν μεσημβρινές ώρες (17-07-2023), μετά από κατάλληλη έρευνα που εντάσσεται στο πλαίσιο ειδικών δράσεων της υπηρεσίας για την καταπολέμηση της εμπορίας ναρκωτικών.

Κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, ο άνδρας εντοπίστηκε εντός αυτοκινήτου στο κέντρο της Αθήνας να κατέχει, για λογαριασμό της γυναίκας, η οποία επίσης βρισκόταν στο σημείο, δύο νάιλον συσκευασίες με 1.090 γραμμάρια κοκαΐνη καθώς και είκοσι ισοβαρείς νάιλον συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 14 γραμμάρια κοκαΐνη, με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση σε τρίτους.

Ακολούθησε έρευνα σε χώρο ιδιοκτησίας του άνδρα, ο οποίος βρίσκεται πλησίον πολυσύχναστου πεζόδρομου στο Μπουρνάζι, όπου βρέθηκαν επιπλέον οχτώ (8) νάιλον συσκευασίες με 1.010 γραμμάρια κοκαΐνη και είκοσι εφτά νάιλον συσκευασίες που περιείχαν 35,730 κιλά ακατέργαστη κάνναβη.

Συνολικά από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 2 κιλά και 114 γραμμάρια κοκαΐνης,
  • 35 κιλά και 730 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
  • Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο,
  • 2.575 ευρώ,
  • γεμιστήρα πιστολιού με 10 φυσίγγια,
  • 5 συσκευές κινητής τηλεφωνίας,
  • 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και
  • πλήθος νάιλον συσκευασιών.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων, οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει ο Σταύρος Παπαγιαννάκης Σήμερα, θα διερευνήσουμε ένα θέμα που αγγίζει τα βάθη της ανθρώπινης ψυχής και του πνεύματος: την Ανάσταση του Κυρίου και...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι πρωτοπόροι στους τομείς της οδηγικής απόλαυσης χωρίς εκπομπές ρύπων και της προοδευτικής αισθητικής στην πολυτελή μεσαία κατηγορία αποκτούν τώρα ακόμα ευρύτερη απήχηση. Πρεμιέρα...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο δεύτερος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross, στα Τρίκαλα, με 195 συμμετοχές και πλήθος κόσμου – παρότι η βροχή που προηγήθηκε...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Audi House of Progress είναι μια τεχνολογική έκθεση σε ένα θαυμαστό κλασσικό κτήριο σε έναν από τους πλέον πολυσύχναστους πεζόδρομους στο κέντρο της...

Advertisement