Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Παρελθόν για το ΠΑΣΟΚ ο Ανδρέας Λοβέρδος – Τι «αποκάλυψε» για τα επόμενα βήματά του

Παρελθόν αποτελεί για το ΠΑΣΟΚ από χθες ο Ανδρέας Λοβέρδος μετά την ανακοίνωσή του, με την οποία γνωστοποίησε ότι παραιτείται από όλα τα όργανα και από μέλος του κόμματος για λόγους που είναι αμιγώς πολιτικοί, ενώ έστειλε στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ επιστολή, την οποία χαρακτήρισε άκρως εμπιστευτική.

Σύμφωνα με στελέχη του ΠΑΣΟΚ, η επιστολή αυτή δεν θα δοθεί στη δημοσιότητα από καμία πλευρά, ενώ το ΠΑΣΟΚ επέλεξε να μην τοποθετηθεί επισήμως, με στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη να σχολιάζουν: «Καθένας κάνει τις επιλογές του και κρίνεται από αυτές».

Στελέχη έκαναν επίσης λόγο για αναμενόμενη εξέλιξη καθώς υπήρχαν διαφωνίες και διαφορετικές προσεγγίσεις και ο κ. Λοβέρδος, όπως λένε, ακολουθούσε τον δικό του δρόμο.

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος είπε σήμερα ότι επικοινώνησε με τον Ανδρέα Λοβέρδο, του είπε ότι θα ασχοληθεί από εδώ και πέρα με το πανεπιστήμιο και το δικηγορικό του γραφείο και σχολίασε ότι η επιλογή του θα κριθεί.

Ο Παύλος Χρηστίδης είπε ότι δεν περίμενε την αποχώρηση του κυρίου Λοβέρδου. «Δεν το περίμενα. Ο Ανδρέας Λοβέρδος είχε δώσει μια μάχη για τις εθνικές εκλογές και τις πρώτες και τις δεύτερες. Η μάχη αυτή ήταν πολύ μεγάλη, όπως έδωσαν όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και επομένως δεν το περίμενα ανέφερε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ.

Στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη τονίζουν ότι το ΠΑΣΟΚ χάρη στη στήριξη του κόσμου και στον αγώνα των στελεχών του είναι σε ανοδική πορεία.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια του έργου «Βελτίωση Ασφαλείας Οδών Δήμου Χίου», θα ξεκινήσει εργασίες στις παρακάτω οδούς: Α) Τμήμα της οδού...

ΧΙΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ 27-28/4/2024 SATURDAY – SUNDAY 27-28/4/2024 ΚΑΡΥΕΣ ΧΙΟΣ – KARIES VILLAGE CHIOS  Ημέρα  Δράση  Ώρα  Τοποθεσία Πέμπτη 25/4/2024  Συνέντευξη Τύπου  12:00  Αίθουσα...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση ΠΕΣ-ΝΑΤ Χίου για την εργατική Πρωτομαγιά Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαβάσαμε την απόφαση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (Π.Ν.Ο) και των Ναυτεργατικών Σωματείων για την...

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει ο Σταύρος Παπαγιαννάκης Σήμερα, θα διερευνήσουμε ένα θέμα που αγγίζει τα βάθη της ανθρώπινης ψυχής και του πνεύματος: την Ανάσταση του Κυρίου και...

Advertisement