Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Μύκονος: Βίντεο ντοκουμέντο από το παράνομο πάρτι σε βίλα – Διακινούνταν ναρκωτικές ουσίες

Βίντεο ντοκουμέντο σε βίλα της Μυκόνου όπου γινόταν διακίνηση ναρκωτικών ουσιών εξασφάλισε η ΕΡΤ. Το παράνομο πάρτι είχε διοργανώσει 35χρονος, γιος πρώην αξιωματικού της αστυνομίας μαζί με άλλα τρία άτομα.

Το πάρτι, στο οποίο συμμετείχαν περίπου 200 άτομα, είχε διοργανώσει ο 36χρονος ιδιοκτήτης της βίλας, και όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές είναι γιος πρώην αξιωματικού της ελληνικής αστυνομίας.

Στο βίντεο ντοκουμέντο, φαίνεται νεαροί  και νεαρές να χορεύουν σε ξέφρενους ρυθμούς, ενώ η ένταση της μουσικής είναι στη διαπασών. Μυστικοί αστυνομικοί με πολιτικά εμφανίστηκαν σαν πελάτες και πλήρωσαν 50 ευρώ για πάρουν μέρος στο πάρτι.

Κατά την είσοδο των αστυνομικών στον υπαίθριο χώρο του καταλύματος διαπιστώθηκε να μεταδίδεται μουσική προερχόμενη από στερεοφωνικό συγκρότημα, συνδεδεμένο με ενισχυτές και ηχεία μεγάλου μεγέθους. Η ένταση του ήχου και το ύψος της συχνότητας ήταν τόσο μεγάλη, ώστε να προκαλείται διατάραξη κοινής ησυχίας των περιοίκων.

Στις 1:50 τα ξημερώματα της Δευτέρας, παρουσία δικαστικού λειτουργού, έγινε έφοδος της αστυνομίας στη βίλα στη περιοχή Κούνουπας.

Στη ράμπα εισόδου είχε τοποθετηθεί πάγκος στον οποίο γίνονταν έλεγχος εισόδου και η πληρωμή αντιτίμου  ύψους 50 ευρώ των προσερχομένων στο πάρτι. Επίσης σε κάθε εισερχόμενο πελάτη τοποθετούσαν στο περικάρπιο ένα κορδελάκι.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στον προαύλιο χώρο της βίλας βρέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης, χασίς, μεθαμφεταμίνης, ναρκωτικά χάπια και σίσα (Shisha).

Συνελήφθησαν ο 37χρονος διοργανωτής του πάρτι, και τρία ακόμη άτομα, τα οποια οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Σύρου και αφέθηκαν ελεύθερα.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο δεύτερος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross, στα Τρίκαλα, με 195 συμμετοχές και πλήθος κόσμου – παρότι η βροχή που προηγήθηκε...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Ford Pro αποκάλυψε μια νέα επιλογή για το E-Transit με μπαταρία Extended Range, ενισχύοντας τις δυνατότητες του δημοφιλέστερου μεγάλου ηλεκτρικού van της Ευρώπης,...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η φιλοσοφία “form follows function” της AC Schnitzer, σύμφωνα με την οποία τα βελτιωτικά αξεσουάρ είναι κυρίως λειτουργικά και αποτελεσματικά, εκτός από ιδιαίτερα εντυπωσιακά,...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στον Κωνσταντίνο Π. Καβάφη (Αλεξάνδρεια, 1863-1933) θα είναι αφιερωμένη η 14η ποιητική συνάντηση La Forza della Poesia που θα πραγματοποιηθεί 4-12 Μαΐου 2024, στην...

Advertisement