Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Στην τελική ευθεία για τις κάλπες: Διαξιφισμοί Μητσοτάκη – Τσίπρα, «ανεβάζουν στροφές» οι πολιτικοί αρχηγοί

«Στις 25 του μηνός ψηφίζουμε για το μέλλον μας και για το ποιοι θα πάρουν τις τύχες της πατρίδας στις πλάτες τους», υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης σε διακαναλική συνέντευξη στο Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου, και εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα προκύψει αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Ακόμη, έθεσε την αναβάθμιση του ΕΣΥ και τη δημόσια ποιοτική υγεία ως το μεγαλύτερο προσωπικό στοίχημα της επόμενης 4ετίας, υπογράμμισε ότι κεντρική προτεραιότητα αποτελεί η αύξηση των μισθών σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ ξεκαθάρισε ότι ένα από τα τρία πρώτα νομοσχέδια -εφόσον η ΝΔ αναδειχθεί αυτοδύναμη- θα είναι η επαναφορά της ΕΥΔΑΠ και της ΕΥΑΘ στο Δημόσιο.

Σημείωσε, ότι θα συνεχιστεί η μεταναστευτική πολιτική που εφαρμόστηκε από την προηγούμενη κυβέρνηση, καθώς υπάρχουν μετρήσιμα αποτελέσματα.

Αναφερόμενος στο πολύνεκρο ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου, κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι επιλέγει να στοχοποιεί το Λιμενικό και όχι τους διακινητές, προσθέτοντας ότι δεν είδε τέτοιο ανθρωπισμό για το κολαστήριο της Μόριας.

«Το δίλημμα της κάλπης είναι αν την επόμενη ημέρα θα έχουμε ένα ανεξέλεγκτο, ασύδοτο καθεστώς», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στη διακαναλική συνέντευξη που παραχώρησε.

Αναφέρθηκε στο ζήτημα της Ροδόπης και χαρακτήρισε ανεύθυνη τη στάση Μητσοτάκη, είπε ότι προσπαθεί να ψαρέψει ψήφους από τη μειονότητα της Θράκης και την ακροδεξιά και τόνισε πως στο ενημερωτικό έγγραφο που του έστειλε γίνεται σαφής αναφορά και για τον υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας για στρατευμένο της Άγκυρας και του Τουρκικού Προξενείου.

“Η απελπισία του ΣΥΡΙΖΑ αλλά, κυρίως, η ένδεια προγραμματικού, θετικού λόγου, τον εξωθούν στο να στοχοποιεί τη χώρα μας για κάθε διεθνή κρίση, για κάθε διεθνές πρόβλημα” σχολίασε ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Άκης Σκέρτσος.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης από το Ηράκλειο της Κρήτης δεσμεύτηκε να μην απογοητεύσει καμία Ελληνίδα και κανένα Έλληνα στο νέο ξεκίνημα. Παράλληλα κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για αλαζονεία και απόκρυψη της αλήθειας λίγες μέρες πριν από τις εθνικές εκλογές.

Ο Γ.Γ. της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας μιλώντας στη Νέα Ιωνία αναφέρθηκε στο ναυάγιο της Πύλου, καθιστώντας την Ευρωπαϊκή Ένωση και τα κόμματα του συστήματος, υπόλογους.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος από τη Μαγνησία επανέλαβε τον μιντιακό αποκλεισμό που δέχεται, όπως είπε ο ίδιος και το κόμμα του, παράλληλα αναφέρθηκε και στην τρέχουσα επικαιρότητα ιδίως της τραγωδίας της Πύλου.

Πηγή: ΕΡΤ

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο δεύτερος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross, στα Τρίκαλα, με 195 συμμετοχές και πλήθος κόσμου – παρότι η βροχή που προηγήθηκε...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Ford Pro αποκάλυψε μια νέα επιλογή για το E-Transit με μπαταρία Extended Range, ενισχύοντας τις δυνατότητες του δημοφιλέστερου μεγάλου ηλεκτρικού van της Ευρώπης,...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η φιλοσοφία “form follows function” της AC Schnitzer, σύμφωνα με την οποία τα βελτιωτικά αξεσουάρ είναι κυρίως λειτουργικά και αποτελεσματικά, εκτός από ιδιαίτερα εντυπωσιακά,...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στον Κωνσταντίνο Π. Καβάφη (Αλεξάνδρεια, 1863-1933) θα είναι αφιερωμένη η 14η ποιητική συνάντηση La Forza della Poesia που θα πραγματοποιηθεί 4-12 Μαΐου 2024, στην...

Advertisement