Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Περισσότερες και πιο δυνατές μπόρες, βροχές και καταιγίδες (video)

Περισσότερες και κατά τόπους πιο δυνατές μπόρες, βροχές και καταιγίδες θα έχουμε την Τετάρτη, σε όλη την ηπειρωτική χώρα ακόμα και σε πεδινές περιοχές .
Μπόρες θα εκδηλωθούν και στα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου ενώ η Κρήτη θα έχει κάποιες ασθενείς λασποβροχές.
Από τις βραδινές ώρες η αστάθεια θα αρχίσει να εξασθενεί.

Οι άνεμοι θα παραμείνουν εξασθενημένοι, όμως κατά τη διάρκεια των καταιγίδων θα μπορούν να ενισχύονται πρόσκαιρα αλλά και έντονα.
Η θερμοκρασία θα φτάσει το μεσημέρι τους 24 με 26 βαθμούς στα πεδινά ηπειρωτικά.

Στην Αττική αναμένεται να εκδηλωθούν μπόρες, βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα είναι πιο έντονες στις πιο ορεινές-ημιορεινές περιοχές.
Οι άνεμοι θα παραμείνουν γενικά εξασθενημένοι στα 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 17 με 25 βαθμούς Κελσίου.

Στην Κεντρική Μακεδονία θα έχουμε πιο έντονη αστάθεια σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες, με μπόρες βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Από το βράδυ η αστάθεια θα αρχίσει να εξασθενεί.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 17 με 23 βαθμούς Κελσίου.

Την Πέμπτη στα δυτικά και στην Πελοπόννησο θα έχουμε κάποια περάσματα από τοπικές μπόρες.

Την Παρασκευή μπόρες, βροχές και καταιγίδες -τοπικά ισχυρές- αναμένονται στο νοτιοανατολικό Αιγαίο. Στη δυτική και νότια Πελοπόννησο, ίσως και στην Κρήτη, θα εκδηλωθούν τοπικές μπόρες, κυρίως στα πιο ορεινά-ημιορεινά.
Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα βελτιωθεί αισθητά και είναι μικρή η πιθανότητα για κάποια φαινόμενα σε πολύ ορεινές περιοχές στα βορειοδυτικά.

Πολύ καλός και ζεστός θα είναι ο καιρός το Σαββατοκύριακο, με πολύ πιο τοπικά και ασθενούς έντασης φαινόμενα κυρίως σε ορεινές-ημιορεινές περιοχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρουσιάστηκε η νέα πεζοπορική διαδρομή της Χίου «Λιθί-Αγιάσματα», μία διαδρομή 92 χιλιομέτρων η οποία βρίσκεται πλέον στη φάση της οριστικής της ολοκλήρωσης. Δημοσιογράφοι από το...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Piaggio Style Center δημιούργησε ένα μοντέλο στο οποίο οι συλλέκτες έχουν ήδη στραμμένο το βλέμμα τους επειδή θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό για...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το δεύτερο μοντέλο που κατασκευάζεται στην πλατφόρμα Large Architecture της Mazda μετά το CX-60, το νέο CX-80 είναι το πιο ευρύχωρο αυτοκίνητο που διαθέτει...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Kosmocar- Volkswagen παρουσιάζει τα “Volkswagen Deals” και καθιστά την απόκτηση κάθε ετοιμοπαράδοτου μοντέλου Volkswagen πιο εύκολη από ποτέ. Με το πρόγραμμα “Volkswagen Deals”,...

Advertisement