Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

«Μίλησαν» κινητό και υπολογιστής για τον προπονητή – βιαστή (video)

Ποινική δίωξη για βιασμό κατά συρροή και πλήθος άλλων αδικημάτων ασκήθηκε στον προπονητή Ταε κβο ντο, που κατηγορείται ότι από το 2009 μέχρι το 2020 βίαζε κατ` εξακολούθηση ανήλικες αθλήτριες του, μέσα στο γυμναστήριο και στο σπίτι του στην Ηλιούπολη.

Ο 44χρονος είναι πατέρας ενός εξάχρονου παιδιού και προπονητής πολεμικών τεχνών. Είναι ο άνδρας που φέρεται να είχε γίνει εφιάλτης για τις ανήλικες αθλήτριες του.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν τρεις κοπέλες -που πλέον έχουν ενηλικιωθεί- κατέθεσαν μήνυση σε βάρος του για σεξουαλική κακοποίηση με την προκαταρκτική έρευνα να αποκαλύπτει πως τουλάχιστον δύο ακόμη κορίτσια είχαν πέσει θύματα του.

«Έπεσα από τα σύννεφα γιατί δεν είχα καταλάβει τέτοια συμπεριφορά», δήλωσε πρώην αθλητής του.

Μπορεί για πολλούς η είδηση να έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία ωστόσο ο φερόμενος βιαστής ακολουθούσε ένα συγκεκριμένο μοτίβο για να προβαίνει στις ειδεχθείς πράξεις του τις οποίες μάλιστα βιντεοσκοπούσε, οπτικό υλικό που εντοπίστηκε κατά την έρευνα στα κινητά και τους υπολογιστές του.

Ο 44 χρόνος προσέγγιζε κορίτσια ηλικίας 12 με 16 ετών τις επαινούσε για τις αθλητικές τους ικανότητες πείθοντας τες να ενταχθούν στο αγωνιστικό τμήμα με σκοπό να κάνουν πολύωρες προπονήσεις κυρίως ατομικές. Έτσι φέρεται να ασελγούσε σε βάρος των κοριτσιών, στον χώρο του γυμναστηρίου αλλά και στο ίδιο του το σπίτι.

Μητέρα πρώην μαθητή, δήλωσε πως: «ήταν προπονητής και ιδιοκτήτης, ξέρω ότι τα τελευταία χρόνια πιθανώς το είχε διαμορφώσει σε σπίτι κάποιο δωμάτιο έμενε σίγουρα εδώ κάποιες φορές».

Όπως δήλωσε πρώην αθλήτρια: «Αυτά που άκουσα με έχουν ταράξει πάρα πολύ είναι κάτι που δυσκολεύομαι πάρα πολύ να πιστέψω γιατί ήταν ένας άνθρωπος πάρα πολύ κοντά σε εμένα ήταν πραγματικά σαν ένας δεύτερος πατέρας πάντα τον θαύμαζα».

Η δράση του φέρεται να ξεκινά από το 2009. Άμεση ήταν η αντίδραση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταε κβο ντο.

Όπως ανέφερε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΕΛΟΤ, Χατζηδοπαυλάκης Ιωάννης: «πρέπει αυτοί οι άνθρωποι να τιμωρηθούν, από την πρώτη στιγμή που η ελληνική ομοσπονδία έλαβε γνώση μπήκε στην διαδικασία να επικοινωνήσει με τον υφυπουργό αθλητισμού τον κύριο Αυγενάκη, ο άνθρωπος αυτός πρέπει να φύγει από το ταε κβο ντο, εμείς τον θεωρούμε ήδη παρελθόν».

Βιασμός κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών, είναι οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο 44χρονος προπονητής ο οποίος θα απολογηθεί την Παρασκευή.

Πηγή: ΕΡΤ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρουσιάστηκε η νέα πεζοπορική διαδρομή της Χίου «Λιθί-Αγιάσματα», μία διαδρομή 92 χιλιομέτρων η οποία βρίσκεται πλέον στη φάση της οριστικής της ολοκλήρωσης. Δημοσιογράφοι από το...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Piaggio Style Center δημιούργησε ένα μοντέλο στο οποίο οι συλλέκτες έχουν ήδη στραμμένο το βλέμμα τους επειδή θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό για...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το δεύτερο μοντέλο που κατασκευάζεται στην πλατφόρμα Large Architecture της Mazda μετά το CX-60, το νέο CX-80 είναι το πιο ευρύχωρο αυτοκίνητο που διαθέτει...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Kosmocar- Volkswagen παρουσιάζει τα “Volkswagen Deals” και καθιστά την απόκτηση κάθε ετοιμοπαράδοτου μοντέλου Volkswagen πιο εύκολη από ποτέ. Με το πρόγραμμα “Volkswagen Deals”,...

Advertisement