Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Στον εισαγγελέα Πατρών η 24χρονη φοιτήτρια που μαζί με 6 άνδρες κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης (video)

Στον εισαγγελέα Πατρών οδηγήθηκε πριν από λίγη ώρα, προκειμένου να απολογηθεί, η μοναδική κοπέλα που συνελήφθη, μεταξύ των επτά συλληφθέντων που διώκονται σε βαθμό κακουργήματος για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, για συμμετοχή σε ληστείες για κατοχή ναρκωτικών και εκρηκτικών.

Η φοιτήτρια από την Αιτωλοακαρνανία είχε λάβει προθεσμία την περασμένη Παρασκευή, όπως και οι υπόλοιποι για να απολογηθούν. Οι άλλοι 6 άνδρες αναμένεται να απολογηθούν αύριο Τρίτη. Ανάμεσα στους κατηγορουμένους και γιος μέλους της 17 Νοέμβρη.

Η Εισαγγελία Πατρών τους άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για εγκληματική οργάνωση, ληστείες, κατοχή ναρκωτικών και εκρηκτικών.

Να σημειωθεί πως κατά την μεταγωγή τους, στις 9.30 το βράδυ της Παρασκευής, στα δικαστήρια αστυνομικές δυνάμεις είχαν παραταχθεί στον πεζόδρομο της Κανάρη, στην πίσω πλευρά του Δικαστικού Μεγάρου, και είχαν αποκλείσει τον χώρο. Ενώ συγγενείς των κρατουμένων, μεταξύ των οποίων και ο “Στέλιος” της 17 Νοέμβρη -ο γιός του είναι μεταξύ των συλληφθέντων- είχαν μεταβεί στα Δικαστήρια.

Υπενθυμίζεται, πως στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκε και ποσότητα εκρηκτικής ύλης και για τον λόγο αυτό στις έρευνες, που συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, μετέχουν και στελέχη της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Πιο αισιόδοξος μετά την επίσκεψη του κ. Ταχιάου  Ταχιάος: Όλοι οι φορείς της Χίου να συμπράξουν στην εκτέλεση των έργων Επίσκεψη στα μεγάλα...

ΧΙΟΣ

Επιστολή προς τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Ταχιάο έστειλε ο Δικηγορικός Σύλλογος Χίου με αφορμή την επίσκεψή του στο νησί της Χίου. Αναλυτικά...

ΧΙΟΣ

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τους  εργολάβους  ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να επιτρέψει πλέον καμία ολιγωρία στα υπό εκτέλεση έργα στο νησί της Χίου, έστειλε...

ΧΙΟΣ

Σε συνέχεια των επιτυχημένων δεντροφυτεύσεων που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο τρίμηνο, το Κοινωφελές Ίδρυμα “Μαρία Τσάκος”– Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης, προχωρά στην τέταρτη...

Advertisement