Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Δυστύχημα στη Ρουμανία: Αποκαλυπτική μαρτυρία – «Καθόμουν 2 θέσεις πίσω από τον 53χρονο»

Δυστύχημα στη Ρουμανία:  Αποκαλυπτικά είναι τα όσα αναφέρει λεπτομερώς για το τροχαίο δυστύχημα με Έλληνες στο Βουκουρέστι, μια γυναίκα που ήταν στο μοιραίο λεωφορείο. Μάλιστα καθόταν δύο θέσεις πίσω από τον αδικοχαμένο Νίκο Χλώψιο.

Αναλυτικότερα, μιλώντας στο MEGA, η Μαρία Θερσίτη, επιβάτιδα στο μοιραίο λεωφορείο, αναφέρει ότι ο οδηγός ήταν πολύ προσεκτικός σε όλη τη διαδρομή για την Ρουμανία. «Όλη μας η διαδρομή ήταν πολύ καλή, ο οδηγός ήταν πολύ προσεκτικός σε όλους τους κεντρικούς δρόμους με τα φανάρια και οδηγούσε αργά. Ξαφνικά σε ένα δευτερόλεπτο όλα σκοτείνιασαν».

Μετά το τροχαίο η επιβάτης του λεωφορείου περιέγραψε: «Βρέθηκε σφηνωμένο το κεφάλι μου μπροστά στο κάθισμα, έχω χτυπήσει στο κεφάλι, στη πλάτη και στον αυχένα. Η μπάρα και η οροφή του λεωφορείου με πλάκωσαν. Άρχισα να φωνάζω, στα αριστερά είχε φύγει το τζάμι και προσπάθησα να βγάλω το χέρι μου απ’ έξω, να το χτυπάω και να κάνω θόρυβο, ώστε να με ακούσουν. Καθόμουν δύο θέσεις πίσω από τον Νίκο Χλώψιο».

Νέο βίντεο – ντοκουμέντο από το τραγικό δυστύχημα στο Βουκουρέστι έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Στο βίντεο που έφεραν στη δημοσιότητα τα ρουμανικά μέσα ενημέρωσης, φαίνεται το όχημα να συνεχίζει κανονικά την πορεία του, χωρίς να κόβει ταχύτητα. Φαίνεται πως ο Έλληνας οδηγός δεν είχε εκτιμήσει ότι δε χωράει κάτω από την πινακίδα.

Ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν το δυστύχημα, ο οδηγός άλλαξε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή λωρίδα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να προσκρούσει στην κολώνα, που έμελλε να κόψει το νήμα της ζωής σε έναν 53χρονο Λαρισαίο, Νίκο Χλώψιο.

Τρεις ημέρες μετά, από τους εφτά τραυματίες, κάποιοι νοσηλεύονται σε νοσοκομεία του Βουκουρεστίου, ενώ κάποιοι άλλοι έχουν πάρει εξιτήριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μιλώντας για την Ανάσταση στον Βροντάδο της Χίου και το άρρηκτα συνδεδεμένο μαζί της έθιμο του ρουκετοπόλεμου, σύντομα αντιλαμβάνεται κανείς ότι δεν πρόκειται απλώς...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι αρχές αυτές έχουν να κάνουν με τη λειτουργικότητα, τη γοητεία, τη χρηστικότητα και την περιβαλλοντική υπευθυνότητα του νέου SUV της Volvo. Η επιτροπή...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 85-83 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Χάλα Πιονίρ, όμως έχει μεγάλα παράπονα για τις αποφάσεις των διαιτητών στο φινάλε...

ΧΙΟΣ

Ο Παγχιακος Εκπολιτιστικός Συλλογος Αξιωματικών Εμπορικού Ναυτικού, θα ήθελε να ευχηθεί θερμές ευχες για το Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους!! Το Άγιο Πνεύμα...

Advertisement