Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

K. Mητσοτάκης: Απέναντι στην τοξικότητα η κυβέρνηση απαντά με το έργο της (video)

Με έμμεσες αναφορές και χωρίς να κατονομάσει τον ΣΥΡΙΖΑ, ο πρωθυπουργός τοποθετήθηκε για τις παρακολουθήσεις, μιλώντας σε στελέχη της ΝΔ από το Χαϊδάρι, όπου μάλιστα εκλέγεται και βουλευτής. Όπως είπε χαρακτηριστικά «δεν θα μπούμε στον πειρασμό να ανταγωνιστούμε με τους αντιπάλους μας στη λάσπη και την τοξικότητα. Όποιος το κάνει αυτό, είναι επειδή δεν έχει λύσεις για τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών».

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι «δεν θα ακολουθήσουμε εκείνους που επιλέγουν να κάνουν τη χώρα ροντέο, και πρόσθεσε ότι «απέναντι σε αυτή την τοξικότητα, η κυβέρνηση απαντά με το μετρήσιμο έργο της και το αποτύπωμα που αφήνει στην καθημερινότητα των πολιτών».

(ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

«Συνεχίζουμε το έργο μας μέχρι να προκηρυχθούν οι εκλογές. Το έργο μας είχε εξαρχής ορίζοντα 8ετίας» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφέρθηκε μάλιστα και στα επόμενα νομοσχέδια που βρίσκονται στα «σκαριά». «Θα προσέλθουμε στις εκλογές ως μία παράταξη συνεπής στις δεσμεύσεις της» και «ξέρουμε ότι θα είμαστε και πάλι νικητές», επισήμανε.

Νωρίτερα, είχε προχωρήσει σε έναν σύντομο απολογισμό του κυβερνητικού έργου στην οικονομία, την εξωτερική πολιτική, το μεταναστευτικό, την υγεία. «Έχω κουραστεί να ακούω διάφορους να μιλούν για προοδευτική διακυβέρνηση», είπε ο πρωθυπουργός -αναφερόμενος και πάλι εμμέσως στον ΣΥΡΙΖΑ- για να προσθέσει ότι η χώρα έχει προοδευτική κυβέρνηση και αυτή είναι η κυβέρνηση της ΝΔ». Επιπλέον τόνισε «είμαστε πρωτοπόροι και όχι ουραγός στην Ευρώπη. Είναι μεγάλη ικανοποίηση για εμάς καθώς «σήμερα η Ελλάδα πατάει στα πόδια της», υπογράμμισε.

(ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

Στην εκδήλωση βασικός ομιλητής ήταν και ο Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος έκανε συνεχείς αναφορές στον Πρωθυπουργό και το έργο της κυβέρνησης, στέλνοντας με τον τρόπο αυτόν το δικό του μήνυμα πλήρους συμπόρευσης με τον κ. Μητσοτάκη, μετά και τα τελευταία δημοσιεύματα και την δημοσιοποίηση διαλόγων από φερόμενων υποκλοπών των επικοινωνιών του.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η σημερινή κυβέρνηση είναι η πιο επιτυχημένη στη μεταπολίτευση. Και αυτό το οφείλουμε σε εσάς και στις επιλογές του ίδιου του πρωθυπουργού, είπε στα στελέχη της ΝΔ ο κ. Χατζηδάκης, υπογραμμίζοντας ότι «η ΝΔ είναι το κόμμα που έχει πάει την Ελλάδα μπροστά με μετρημένα στοιχεία και αποτελέσματα».

Ρεπορτάζ: Μαρίνα Παπαδάκη

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Πιο αισιόδοξος μετά την επίσκεψη του κ. Ταχιάου  Ταχιάος: Όλοι οι φορείς της Χίου να συμπράξουν στην εκτέλεση των έργων Επίσκεψη στα μεγάλα...

ΧΙΟΣ

Στις 30 και 31 Μαρτίου 2024 θα παρουσιαστεί στο Ομήρειο και ώρα 20:30 η καινούργια παραγωγή της θεατρικής ομάδας της «Βοκαριάς Νενήτων» με το έργο «Ο...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Την δέσμευση ότι ο Δήμος Χίου θα συμβάλει επικουρικά όπου μπορεί για να ολοκληρωθούν τα έργα που υλοποιούνται στο νησί μας από το Υπουργείο...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Τό ἀπόγευμα τοῦ Σαββάτου 30ῆς Μαρτίου 2024 καί ὥρα 17.30, στόν Ἱ. Ναό Ἁγίων Ἀναργύρων Ἐγκρεμοῦ θά τελεσθεῖ Ἀρχιερατικός Ἑσπερινός, χοροστατοῦντος τοῦ Σεβ. Μητροπολίτου...

Advertisement